Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
οχι ρε παιδια το καταλαβτε λαθος. Δεν κανω μονολογο ουτε προτεινω κατι απλα κανω συζητηση. Την καθε σας προταση την διαβαζω και αναλυω, και δεν εχω κανενα προβλημα να διαφωνειτε με αυτα που λεω, αλλωστε αν απλα συμφουνασατε η συζητηση θα ηταν ανυπαρκτη (αυτο το ''συμφωνω με τον ταδε, αλλα δεν ξερω γιατι, δεν το τεκμηριωνω ουτε εχω δικια μου γνωμη'' ειναι τουλαχιστον ελεεινο).
Ειδικα τις προτασεις του αφρου τις διαβαζω με μεγαλη προσοχη γατι κατι εχει να πει ο ανθρωπος (αν και τις περισοτερες φορες δεν συνφωνω καθολου μαζι του, αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα). Για τον σονικ εχω να πω οτι λεει πολλα αλλα δεν τα πολυσκεφτεται μεχρι να του το πουνε οποτε κατι παει να διορθωσει. Για τον ιλουμινοτετοιο ισχυει αυτο που ειπα λιγες γραμμες παραπανω, η ατεκμηριωτη συμφωνια και διαφωνια σε πραγματα που ουτε καν διαβασε-κατανοησε.
Αν είμουν δασκαλος (το οποιο δεν εισαι ,και θα υπαρχει καποιος καλος λογος γι'αυτο, και ετσι δεν μπορεις να κρινειος τιποτα) και το βλεπα (απολυτα σωστος γραμματικα, τρωγε τα αρχικα φωνηεντα σε καθε λεξη) αυτο σε γραπτο (δεν ειναι γραπτο πανελληνιων, ειναι εισαγωγη κειμενου που ποσταρε καποιος σε μοττοσυκλετιστικο φορουμ) θα έβαζα ενα μεγαλοπρεπες Χ (Χ? Τι ειναι αυτο???) Τρισύλλαβες λεξεις (εμ, ναι τρισυλλαβες λεξεις ειναι παρα πολυ κακες και να τις αποφευγετε πασης θυσιας) και ασυναρτησίες (βεβαιως βεβαιως, παντα τεκμηριωνουμε αυτο που λεμε και γιατι κατηγορουμε)
Παιρνουμε τα χαλασμένα εξαρτηματα από ένα μιξερ και μια τηλεόραση με σκοπό να φιάξουμε ένα ΝΕΟ Ψυγείο.....
Ωραια, ξεχναμε αυτα τα δυο οικονομικα συστηματα και ας κανουμε αυτο που ειπε ο αφρο και τοσο συμφωνεις, δηλαδη απολυτη δημοκρατια. Εμμμ, ναι και με το οικονομικο συστημα τι κανουμε? Δεν ξερουμε, αλλα σιγουρα θα μας πει ο αφρο για να συμφωνησουμε, ε?
Επισης, σκεψου λιγο πριν γραψεις δυο αντιθετα μεταξυ τους πραγματα. Στην αρχη συμφωνεις απολυτα με τις αποψεις του αφρο που μιλανε για βελτιωση της σημερινης κοινωνιας με διαφορες σημαντικες αλλαγες αλλα χωρις καμια αλλαγη στο οικονομικο συστημα, και μετα λες οτι πρεπει να ξεριζωθουν ολα. Εμ, μηπως κατι παει στραβα εδω?
Και για το τελευταιο, τηλεοραση δεν βλεπω σχεδον ποτε παρα μονο σοβαρες ειδησεις, εφημεριδες διαβαζω λιγες και μοο για πλκηροφορηση των παγκοσμιων γεγονοτων, και οι γονεις μου σιγουρα εχουν αλλα πραγματα να κανουν απο τα να μιλανε περι πολιτικης μαζι μου. Ουδεποτε δεν εχω μιλησει με κανεναν αυτο το θεμα, εκτος απο ην αδελφη μου που αναφερα στην αρχη. Επισης δεν ειμαι πολιτικα δραστηριος, καθε αλλο, ουτε εχω συγκεκριμενα πολιτικα ιδανικα και προτιμησεις, απλα προσπαθω να σκεφτω νεους τροπους για την διακυβερνηση και οργανωση της κοινωνιας. Και να σε πω, το ιματζ ειναι αυτο που με ενδιαφερει λιγοτερο, και σιγουρα ΔΕΝ ανοιγω τετοια συζητηση για να προωθησω οτιδηποτε, απλα για να ανταλλαξω ιδεες με μεγαλυτερους και πιο εμπειρους απο μενα, που ξερουν περισσοτερα για το αντικειμενο απο μενα, ωστε να μπορω να εξελιξω τις διαφορες αποψεις μου.
Φιλικα
![]()
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
Ευχαριστώ για τις συστάσεις τρεζεγκε.
θα τις λάβω σοβαρα υπ όψην μου για το επόμενο ποστ.
κατα τ αλλα εξακολουθεις να γράφεις βλακείες.
Always made to mean nothing
Εγω λεω οτι εσυ δεν γραφεις τιποτα. Αντε, γρηγορα, πηγαινε να βρεις καποιον να συμφωνησεις για να μπορεις να νομισεις οτι εχεις εστω και μια αμυδρη αισθηση κρισεως.
ces't la vive
xalarose mori panagiota:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
Εγω λεω οτι εσυ δεν γραφεις τιποτα. Αντε, γρηγορα, πηγαινε να βρεις καποιον να συμφωνησεις για να μπορεις να νομισεις οτι εχεις εστω και μια αμυδρη αισθηση κρισεως.
ces't la vive
ton afro an 8es na kseris mono to xaos ton iremi
ta ala ine gia na pernai i ora:rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
xalarose mori panagiota:rotflmao: :rotflmao:
ton afro an 8es na kseris mono to xaos ton iremi
ta ala ine gia na pernai i ora:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ave xaotike peirati
:rotflmao:
![]()
Ρε παιδια
Διαβασα σχεδον ολο το threadκαι καραφλιασα.
Τιποτα μα τιποτα απο αυτα που γραφετε ολοι δεν μπορει να εφαρμοστει.
Αφρο
αυτο που περιγραφεις μου μοιαζει για κομμουνισμος ε; η οχι;
Απο τη μια θα ψηφιζουμε για τα παντα , απο την αλλη δεν εχουμε περιουσια , αποσυρση μετα τα 60 (θανατος δλδ , καλυτερα να αυτοκτονουμε) , αν δουλευεις παραπανω να αμοιβεσαι παρα πανω αλλα οχι και παρα πολυ , καποια πραγματα θα φτιαχνονται για ολους δωρεαν αλλα αυτοι που θα τα φτιαχνουν πως θα πληρωνονται; , απο ποιους; , ποσο; κ.α. (ποιος θα τα ψηφισει ολα αυτα ηθελα να ηξερα)
Τι ειναι αυτο; Εκτρωμα![]()
![]()
Keep on rocking in a free world !!!