βάλε κι ένα κουότ να ξέρουμε σε ποιον μιλάς....Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Σα δε ντρεπεσαι κ εσυ 50 χρονων ανθρωπος σε τρωει η μαλακια :rotflmao: :rotflmao:
έχει ανέβει ο μέσος όρος ηλικίας εδώ 'πα!![]()
βάλε κι ένα κουότ να ξέρουμε σε ποιον μιλάς....Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Σα δε ντρεπεσαι κ εσυ 50 χρονων ανθρωπος σε τρωει η μαλακια :rotflmao: :rotflmao:
Τι να βαλει μωρε η κοτα η λειρατη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
βάλε κι ένα κουότ να ξέρουμε σε ποιον μιλάς....
thanx Ευαγγελε![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ΕΙ!Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
η λυρατη.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Σωστόςςςςς!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
ΕΙ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ενταξει το διορθωσε![]()
η κότα που παίζει λύρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Τι να βαλει μωρε η κοτα η λυρατη.
thanx Ευαγγελε![]()
![]()
![]()
Συγγμωμη ρε παληκαρια δε θα ξαναγινει.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
η κότα που παίζει λύρα?![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Ναι στην BP
α, νταξ, δεν ειμαι μονο εγω μλκας δλδ!
![]()
Χτες εβαλα απο εκει και δεν προκειται να με ξαναδει!
Για τα υπολοιπα σου τα αφηνω ασχολίαστε γιατι δεν εχω κεφι για αντιπαραθεση!
ΑΙΠΗΚ ΘΡΑΙΝΤ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον πουστ... Αερα σκετο μου εβαλε... Σημερα το καταλαβα που εβαλα απο το... "γνωστο" βενζιναδικο...
Αγωνιζομουν να πιασω τα 200 με την αραιωμενη βετΖινα, κ σημερα πεταει το εργαλειο... δε κρατιεται !!!
Αγωνιζομουν να πιασω τα 200 με την αραιωμενη βετΖινα, κ σημερα πεταει το εργαλειο... δε κρατιεται !!! [/B][/QUOTE] αν θελεις επιδοσεις γ@μ@τες ρωτα που βαζουν μπενζινα οι κατοχοι bandit που πιανουν 250+
GSF 650 N
Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
αν θελεις επιδοσεις γ@μ@τες ρωτα που βαζουν μπενζινα οι κατοχοι bandit που πιανουν 250+
τα βεστρομια απο που βαζουν?
![]()
![]()
![]()
![]()
Που είναι το παράξενο ρε? Κι ο Dennis- με ένα τέτοιο είδε 230 στο κοντέρ.![]()
Βέβαια που βάζει βενζίνη, το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog