Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Υπογραφές για την άρση της βουλευτικής ασυλίας

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    ... αυτόματα κατόπιν αιτήματός του διορίζεται κατ' εξαίρεση και χωρίς διαδικασίες ως διευθυντής του ΕΣΥ...
    Δεν διορίζεται διευθυντής του ΕΣΥ. Διευθυντής νοσοκομείου διορίζεται (από κάπου πρέπει να τρώει. Οι κακές συνήθειες, βλέπεις, δεν κόβονται εύκολα).

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ και ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ διατάξη που εξασφαλίζει σε αποτυχόντες βουλευτές διευθυντική θέση. Δηλαδή επιβραβεύει κάποιον που ουσιαστικά ο λαός τον τιμώρησε κρίνοντας τον ως ανίκανο ή ακατάλληλο για να ξαναμπεί στην βουλή... !!!
    Αφού αυτοί ψηφίζουν νόμους, είναι δυνατόν να μην φροντίσουν να εξασφαλίσουν τους κώλους τους;

Και όμως, όσο και αν ακούγεται ελεεινό ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοια διάταξη και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ...΄
    Το ξέρουμε.

ΟΥΣΤ....Και ΑΜΕΣΑ....
    +650
    I would rather make history than read about it.

Οι πρώην λένε ότι δεν υπάρχουν σκάνδαλα όπως το βατοπέδι και τα ομόλογα και οι απο κάτω χειροκροτύν για να μην πάει κανείς τους φυλακή.

Οι νυν λένε ότι η siemens είναι σκάνδαλο μόνο τελευταίας 5ετίας και αποποιούνται κάθε ευθύνης άρα κανείς τους φυλακή.

Η αριστερά βγάζει διαφορετικά πορίσματα σε κάθε εξεταστική....

Περαστικά μας

Η αρχη πρεπει να γινει απο καπου και απο καποιους.
    Καθε αρχη και δυσκολη, και διορθωνουμε ή αλλαζουμε τροπο στην πορεια.
    Αυτη η θαυμασια πραξη απλων πολιτων, δεν αξιζει λιγοτερο απο συγχαρητηρια, εστω και αν πρακτικα δεν στεκει.
    Ξαναγραφω ομως οτι απο καπου πρεπει να γινει η αρχη, εστω και με λαθος τροπο.
    Ολο και καποιος θα βρει στο μελλον την πρακτικη που θα τριξει τα δοντια των βολεμενων.

Οσοι κατακρινουν αυτη την πραξη, εφοσον γνωριζουμε ολοι εκ των προτερων το αποτελεσμα της, ειναι τουλαχιστον γραφικοι, και ας μας πουνε καμμια καλυτερη ιδεα απο το να λενε μπουρδες χωρις καποιο επιχειρημα.

Προκειται για μια αυθορμητη πραξη μερικων χιλιαδων πολιτων που εχουν απογοητευτει με την ατιμωρησια των 300 και θελουν να βρουνε καποια ακρη για την τιμωρια τους.
    Ας βοηθησουμε κι εμεις γιατι μια χιονοστοιβαδα ξεκιναει απο μια χουφτα χιονι.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Η αρχη πρεπει να γινει απο καπου και απο καποιους.
    Καθε αρχη και δυσκολη, και διορθωνουμε ή αλλαζουμε τροπο στην πορεια.
    Αυτη η θαυμασια πραξη απλων πολιτων, δεν αξιζει λιγοτερο απο συγχαρητηρια, εστω και αν πρακτικα δεν στεκει.
    Ξαναγραφω ομως οτι απο καπου πρεπει να γινει η αρχη, εστω και με λαθος τροπο.
    Ολο και καποιος θα βρει στο μελλον την πρακτικη που θα τριξει τα δοντια των βολεμενων.

Οσοι κατακρινουν αυτη την πραξη, εφοσον γνωριζουμε ολοι εκ των προτερων το αποτελεσμα της, ειναι τουλαχιστον γραφικοι, και ας μας πουνε καμμια καλυτερη ιδεα απο το να λενε μπουρδες χωρις καποιο επιχειρημα.

Προκειται για μια αυθορμητη πραξη μερικων χιλιαδων πολιτων που εχουν απογοητευτει με την ατιμωρησια των 300 και θελουν να βρουνε καποια ακρη για την τιμωρια τους.
    Ας βοηθησουμε κι εμεις γιατι μια χιονοστοιβαδα ξεκιναει απο μια χουφτα χιονι.
    +1000

Εδώ είναι το κειμενάκι που μαίνουν οι υπογραφές:

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Προς Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής

Εγώ, ως 'Ελληνας/Ελληνίδα πολίτης, γνωρίζοντας πως το πολίτευμα της χώρας μου είναι η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και επειδή θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η Λαϊκή Κυριαρχία και η ισότητα όλων των πολιτών έναντι των νόμων και του Συντάγματος, έχω την εύλογη και δίκαιη απαίτηση να καταργηθεί μέσω της συνταγματικής προβλεπόμενης διαδικασίας πλήρως η βουλευτική ασυλία και οι ειδικοί νόμοι περί ευθύνης υπουργών με αποκλειστικό σκοπό την ισόνομη και ισότιμη εφαρμογή του νόμου και κατά Ελλήνων βουλευτών, υπουργών ή κρατικών λειτουργών, που τυχόν αντισυνταγματικά και παράνομα πλουτίζουν σε βάρος της περιουσίας του Ελληνικού Κράτους και των Ελλήνων πολιτών και βλάπτουν τα εύλογα συμφέροντα αυτών με οιοδήποτε τρόπο.

Πρόθεσή μου είναι να προστατευτεί το Ελληνικό Δημόσιο από μελλοντικές ή υφιστάμενες παράνομες ενέργειες, που μόνο στόχο έχουν τον παράνομο πλουτισμό των ολίγων ή την εξυπηρέτηση άλλων ανόμων σκοπών, με αποτέλεσμα τη σταδιακή πτώχευση του Ελληνικού Κράτους. Όποιος ακόμα και βουλευτής, υπουργός ή κρατικός λειτουργός, έχει παράνομα υπεξαιρέσει ή καταχραστεί, άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενος, την περιουσία του ελληνικού δημοσίου, είτε με τις αποφάσεις, τις συναλλαγές και τις επιλογές του, έχει βλάψει το εθνικό συμφέρον ακόμη και στα πλαίσια της βουλευτικής και πολιτικής του δραστηριότητας, θα πρέπει άμεσα να παραπέμπεται προς έλεγχο των πράξεών του ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, μέσα στα πλαίσια της ισονομίας και ισοτιμίας των Ελλήνων πολιτών, ανεξάρτητα από τη θέση του, τη διάρκεια της θητείας ή τη λήξη αυτής.

Απαιτώ επίσης τη νομική δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων εκείνων (των βουλευτών, υπουργών ή κρατικών λειτουργών) για τους οποίους προκύπτουν, προέκυψαν ή θα προκύψουν στο μέλλον οι ως άνω ή παρόμοιες αυτών ποινικά κολάσιμες πράξεις και αδικήματα προς εξασφάλιση της εξόφλησης του χρέους που αποδεδειγμένα δημιούργησαν οι ίδιοι, θεσμοθετώντας τη βουλευτική ασυλία την οποία ουδέποτε εγώ προσωπικά υποστήριξα, γιατί διαφορετικά η αδιαφορία και αποφυγή εκτέλεσης του αυτονόητου αυτού καθήκοντος από τους τεθειμένους προς τούτο κρατικούς λειτουργούς, θα καθιστά και αυτούς συνενόχους στα διαρκή εγκλήματα κατά της πατρίδας και αυτουργούς τέλεσης αυτοτελών αδικημάτων.

Απαιτώ εύλογα και δίκαια αυτοί που ψηφίζω να είναι ίσοι απέναντί μου και να μη μπαίνουν στο απυρόβλητο αμέσως μετά την είσοδό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Αιτούμαι να ελεγxθούν δικαστικά όλοι οι διατελέσαντες από τη μεταπολίτευση (1974) μέχρι και σήμερα βουλευτές, υπουργοί ή κρατικοί λειτουργοί για όλα τα ποινικά αδικήματα και πράξεις που έχουν τελέσει κατά της περιουσίας και συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου, ακόμα δε και για εκείνα που έχουν παραγραφεί, προς αποκατάσταση της αλήθειας και της ιστορίας μας.

Παρακαλώ δεχθείτε το αίτημά μου αυτό, περί άμεσης και πλήρους κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας και αυστηροτάτου ελέγχου όλων των δημοσίων λειτουργών, ως ενεργού πολίτη αυτής της ελεύθερης χώρας, που γέννησε και δίδαξε τη Δημοκρατία.

Ακολουθούν υπογραφές

Επώνυμο Όνομα Χώρα Υπογραφή
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από westie
    +1000

Εδώ είναι το κειμενάκι που μαίνουν οι υπογραφές:

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Προς Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρόεδρο της Βουλής

Εγώ, ως 'Ελληνας/Ελληνίδα πολίτης..........
    δεν ξερω αν προσεξες το 2ο ποστ σε αυτο το thread?

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    δεν ξερω αν προσεξες το 2ο ποστ σε αυτο το thread?
    Συγνώμη
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από westie
    Συγνώμη
    no problemo

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    (το φόρουμ ειναι πολιτικο ιστολόγιο πλεον, άσχετο)

Δε μου λέτε κορίτσια, γνωρίζετε τί σημαινει πληρης κατάργηση βουλευτικής ασυλίας;

Για πες μας... Κ μετα πες μας γιατι δεν υπαρχει σε αλλη χωρα παρα μονον στην Ελλαδαρα μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    Για πες μας... Κ μετα πες μας γιατι δεν υπαρχει σε αλλη χωρα παρα μονον στην Ελλαδαρα μας.
    Bρες το μονος σου (δεν ειναι δυσκολο)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    εγώ συμφωνώ με καπ10...

Μην το παίρνετε και τόσο ελαφράν την καρδίαν με το θέμα άρση της βουλευτικής ασυλίας...

Άσε που μου φαίνεται ότι έχει ξανάθίχτεί το ζήτημα στο πολιτικό μας φόρουμ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    Άσε που μου φαίνεται ότι έχει ξανάθίχτεί το ζήτημα στο πολιτικό μας φόρουμ...
    Δεν το πιστευω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν το πιστευω
    κίντερ έκπληξη μέσα σε άλλο θρέντ ,λιάκο...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Για την εκδρομή της 25ης Απριλίου. Post game show.
    από jtoros στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2004, 08:51
  2. Για την εκδρομη της 25ης όσοι θα έρθουν με ΦΕΡΡΥ!!!
    από Adventure-R στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 06:51
  3. Για την εκδρομη της 25ης (ωρα συναντησης,τοπος)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2004, 20:46
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2004, 18:17
  5. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας