Mεγειες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mεγειες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΚΑΒΛΑ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nice, nice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τι κραξιμο ?
Εχω ηδη αρχισει και στηνω την αγγελια ανταλλαγης για την δικια μου.
![]()
Φοβερη μηχανη,κουκλα,πανεμορφη,αντρικη.
Δεν την αγγιζει ο χρονος λεμε.
Να την χαιρεσαι με.... 1300
![]()
Ομορφιές....![]()
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Κουκλι φιλαρακι και πολυ καλο και τιμιο μηχανακι...![]()
Παντα καλοταξιδο να ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπιλακο εμεις τα ειπαμε....![]()
καλοταξιδη και καλοβολταριστη να ειναι η κουκλα σου και να την χαιρεσαι οπως εσυ επιθυμεις!!!
![]()
![]()
![]()
τωρα η Βουλγαρια θα ειναι παιχνιδακι!!![]()
![]()
πολλα ορθια χλμ ρε σαλιγκαροκαγκουρα...![]()
![]()
![]()
![]()
Κουκλάρα η "ινδιάνα" φίλε... καλορίζικη , καλότυχη, πάντα όρθια να την χαρείς όσο δεν πάει και ακόμα παραπάνω.
Μου έφτιαξες την μέρα φίλε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
![]()
![]()
![]()
βεβαια νομιζω πως πρεπει να βαλεις και μια σωλινα εξατμιση, μια τετραδα fcr καθως και εκκεντροφορους για να ακουγεται και να πηγαινει οπως του αρμοζει![]()
![]()
![]()
δε σου λεω καλοριζικη...για να μη ριζωσει![]()
καλοταξιδη, ευχομαι να κανεις πολλα χιλιομετρα μαζι της και να την χαρεις οσο δε παει...
![]()
Yπεροχη η κουκλα σου.Καλα χιλιομετρα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδής το μηχανάκι είναι γι' άντρες με άντερα
Επειδής το καλοκαίρι του 2002 καβάλησα την μπλέ αδερφή της κι έκανα συνολικά 3500 τουριστικά χλμ
Επειδής καβάλαγα Μπολντόρια
Επειδής κάθε που κατέβαινα από πάνω της είχα ένα χαμόγελο από αφτί σε αφτί κι ένιωθα σαν να είχα πάει μόλις με την καλύτερη γκόμενα
κι Επειδής με συγκίνησες ρε μπαγάσα......
Εύχομαι καλοβολτάριστο και καλόστριφτοτο εργαλείο. Κουκλί είναι η άτιμη. Φιλότιμο και τίμιο μηχανάκι με απίστευτη αίσθηση της ροπής της. Κρέμασε μια πλεξούδα σκόρδα πάνω της φίλε θα στη ματιάσουμε.
Να τη χαρείς όσο δεν παίρνει.
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κούκλα, αντρίκια, πραγματική μοτοσυκλέτα!
![]()
![]()
![]()
Καλα χιλιόμετρα, με πολλά ωραία παντιλίκια.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μεχρι εδω,νομιζα οτι θα του κανεις κανενα καλο δωρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Επειδής το μηχανάκι είναι γι' άντρες με άντερα
Επειδής το καλοκαίρι του 2002 καβάλησα την μπλέ αδερφή της κι έκανα συνολικά 3500 τουριστικά χλμ
Επειδής καβάλαγα Μπολντόρια
Επειδής κάθε που κατέβαινα από πάνω της είχα ένα χαμόγελο από αφτί σε αφτί κι ένιωθα σαν να είχα πάει μόλις με την καλύτερη γκόμενα
κι Επειδής με συγκίνησες ρε μπαγάσα......
![]()
![]()
![]()
![]()
Kαλές βόλτες φίλε και να ειναι καλοτάξιδη.![]()
![]()
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους σας ΠΑΡΑ πολύ !!!!![]()
![]()
![]()
Ο ευγενέστατος κύριος ετών 56 που μου την πούλησε, με συμπάθησε πολύ, έπαιξε και ρόλο ότι ήταν και μουσικός, κιθαρίστας, εγώ μπασίστας και δέσαμε, και μου έδωσε όσο περιθώριο θα ήθελα για να πουλήσω την XTR.
Το ότι η XTR μου πουλήθηκε σε μια εβδομάδα ήταν απρόσμενο και έτσι έγιναν πολύ γρήγορα τα πράγματα. Αφού πήρα το πράσινο φως και από τον μηχανικό που την εξέτασε εξονυχιστικά, δεν ήθελα κι άλλο. Ήδη η σύζυγος είχε αρχίσει την ψιλο-γκρίνια από πέρυσι όταν γυρίσαμε μαζί από Βουλγαρία, ε, κι όταν είδα μπροστά μου τη σκοτεινή κυρία... τα'δα όλα.
Πήρα άδεια προχτές απ' τη δουλειά για να κάνουμε τη μεταβίβαση της XTR, ο φίλος Μπάμπης που την αγόρασε είναι κατενθουσιασμένος, και πάλι άδεια χτες για τη μεταβίβαση της Κυρίας στ'όνομά μου, και έχω μείνει πίσω στη δουλειά, συγγνώμη αν δεν μπορώ να ανταποκριθώ όπως θα ήθελα, προσωπικά στον κάθε αγαπητό συμπάσχοντα που μου δίνει τις ευχές του.
Περιμένω πως και πως να την ξανακαβαλήσω...
Οι φοβίες μου εξαφανίστηκαν όταν την καβάλησα.
Περίμενα κανένα Scania και έπαθα σοκ από το πόσο ευκολοοδήγητη και καλοζυγισμένη μπορεί να είναι μια μηχανή 250 κιλών. Αν πω ότι είναι πιο εύκολη απ' την XT, ίσως φανώ υπερβολικός, αλλά εμένα έτσι μου φάνηκε.. Σαν να την καβαλούσα χρόνια... Τα γονίδια των 80-90's...![]()
Να'στε όλοι καλά μάγκες, το εκτιμώ και σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ πολύ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.