Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Αγαπητέ...δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ στα γραφώμενά σου.
Χρόνια μαλώνω για τα αυτονόητα αλλά κατέληξα ότι υπάρχουν 2 κατηγορίες ψηφοφόρων.
1) Οι ηλίθιοι, τεμπέληδες, κρυψήνους
2) Οι πονηροί, καβατζωμένοι, ωφελημιστές.
Εγώ τουλάχιστον που ψηφίζω χρόνια ένα κόμμα ξέρω και τι ευθύνες να ζητήσω και δεν περιμένω από τους άλλους να με πρίξουν με τις μπουρδολογίες τους που διαβάζουν κάθε φορά σε μια εφημερίδα ή βλέπουν στην τηλεόραση.
Αν είμασταν κι εμείς νοικοκυραίοι όπως οι περισσότεροι περηφανεύοντε...σε αυτήν την κατάντια δεν θα είμασταν, αλλά είναι οι 2 πάνω κατηγορίες και κανείς δεν τολμάει να μπεί μπροστά.
Όταν όλους αυτούς τον τελευταίο καιρό τους λέω, περίμενε την άλλη τρίτη θα τα πεί ο Λαζόπουλος...μην κάνεις τίποτα εσύ...κάτσε στον καναπέ! κοιτάνε τον ουρανό αδιάφορα....πόσο δίκιο έχεις...και πόσο εκνευρίζομαι με την ξυπασιά του καθενός που πιστεύει πως φταίνε μόνον οι άλλοι...και φυσικά δεν τολμάει να βάλει το δικό του δίκιο (φυσικά) μπροστά ώστε σιγά σιγά να αλλάξει κάτι...κι όταν λέω μαλώνω...έχω χάσει και πελάτες...όχι μαλακίες...αλλά τουλάχιστον έχω καθαρή συνείδηση διότι εγώ πολλά χρόνια τώρα στιρίζω και ελληνικά προϊόντα και τους πελάτες μου ή έστω της πόλης μου. Αλλά φτάσαμε εκεί που φτάσαμε διότι οι περισσότεροι γράφανε στα @@ τους τους άλλους έλληνες...και πιστεύαμε θα μας σώσουν οι ξένοι...
Τα σέβη μου.![]()
το πιο άσχημο ειναι η νεολαία....απίστευτα βλακώδη κατάσταση!
επειδή εργάζομαι με extrem sports κτλ εχω καθε μερα να κανω με νέους.......εκει που περιμένεις οτι θα δεις το φως τοσο πιο σκοτεινά ειναι..........
λυπάμαι.....αλλα οπως είπανε αυτο το κρατος μονο να σέρνεται ξερει και μαγκια κλανια !