Καμιά πάβλοβα δεν παίζει;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρώτα τη maeonapiiΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
νομιζω τα πειραματα αυτα εχουν να κανουν με τη λεγομενη (εξαρτημενη μαθηση).χρησιμοποιειτε κατα κορον στην εκπαιδευση σκυλων,τελευταια και στην εκπαιδευση ανθρωπινων μαζων,βλεπε εκλογες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παλιο corporate joke το συγκεκριμένο, μου έιχε ερθει με mail πριν καμια 12αρια χρονια![]()
Καθολου joke....οπου και αν εχω παει εχω βρει παρα πολλες διαδικασιες που ειναι αχρηστες , σε μια περιπτωση ειδικα εφτασα 5 υπαλληλους πισω και κανεις δεν ηξερε να μου απαντησει "ΓΙΑΤΙ αυτο γινεται ετσι ;" . Ολοι κανανε αυτο που εκανε ο προηγουμενος , και κανεις δεν αναθεωρησε....αυτοι οι ανθρωποι λοιπον νομιζανε τοσα χρονια οτι δουλευανε και οτι ηταν παραγωγικοι , ενω στην πραγματικοτητα δεν κανανε τιποτα....τους ειπαν καποτε να βιδωνουνε μια βιδα για ενα συγκεκριμενο μοντελο αυτοκινητου , μονο που στην πορεια το μοντελο καταργηθηκε .....
Keep on rocking in a free world !!!
ΙΚΑ Χανίων;Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Καθολου joke....οπου και αν εχω παει εχω βρει παρα πολλες διαδικασιες που ειναι αχρηστες , σε μια περιπτωση ειδικα εφτασα 5 υπαλληλους πισω και κανεις δεν ηξερε να μου απαντησει "ΓΙΑΤΙ αυτο γινεται ετσι ;"
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ναι, με τη λεξη joke δεν εννοούσα οτι δεν ειναι αληθες, τουναντίον το βλέπω κι εγω καθημερινα.
Απλα κυκλοφορεί χρονια σαν "εσωτερικο αστειο", σατιριζοντας τον τρόπο που δουλεύουμε.
Λέει ενα τετοιο παράδειγμα ο Londo Mollari στο Babylon5![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τό αρχικό πείραμα πάντως δεν ήταν με μπανάνα ...
Ηταν με μήλο!![]()
Τα ειπες ολα...Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Τό αρχικό πείραμα πάντως δεν ήταν με μπανάνα ...
Ηταν με μήλο!![]()
![]()
Τι μπούρδες πειράματα είναι αυτά,από επιστήμονες της φούτσας.
Αφού ρε παπάρες οι καινούριοι πίθηκοι,μετά το ξύλο που φάγανε,τους ΕΙΠΑΝ οι παλιοί και για πιο λόγο το φάγανε.
Έτσι μετά τις αλλαγές πιθήκων όλοι ξέρανε γιατί δεν παίρνουνε τις μπανάνες,απλώς δεν είχανε ποτέ υποστεί την ψυχρολουσία.
Πως είναι τόσο σίγουροι δηλαδή αυτοί οι φωστήρες της μαλακίας ότι τα πιθήκια δεν επικοινωνούν μεταξύ τους ?
Αν επικοινωνουσαν (οπως υποννοεις , αμεσα δηλαδη , γιατι ενα τροπο επικοινωνιας σιγουρα εχουν) μολις ο καινουργιος πηγαινε να τσιμπησει τη μπανανα οι αλλοι τεσσερις θα του λεγαν εν χορω : "ΨΙΤ μεγαλε , εαν κανεις πως ανεβαινεις τη σκαλα , θα σε μαμησουμε και οι τεσσερις στο ξυλο , γκε κε ;" και δεν θα τον δερνανε καθολου....Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Τι μπούρδες πειράματα είναι αυτά,από επιστήμονες της φούτσας.
Αφού ρε παπάρες οι καινούριοι πίθηκοι,μετά το ξύλο που φάγανε,τους ΕΙΠΑΝ οι παλιοί και για πιο λόγο το φάγανε.
Έτσι μετά τις αλλαγές πιθήκων όλοι ξέρανε γιατί δεν παίρνουνε τις μπανάνες,απλώς δεν είχανε ποτέ υποστεί την ψυχρολουσία.
Πως είναι τόσο σίγουροι δηλαδή αυτοί οι φωστήρες της μαλακίας ότι τα πιθήκια δεν επικοινωνούν μεταξύ τους ?
εκτος και αν ο καινουργιος νομιζε οτι τους ειχε και τους τεσσερις![]()