Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: φορτιστης μπαταριας

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Ο καθένας αγοράζει ότι (νομίζει πως) έχει ανάγκη,και επιλέγει ό,τι του υποδεικνύουν ως καταλληλότερο....

Ειδικότερα:

-Αν είσαι απλός χρήστης μοτό και πας στη δουλειά σου καθημερινά και βόλτες Σ/Κ αραιά ή και συχνά φρόντισε σε κάθε σέρβις η μπαταρία να είναι καθαρή από οξειδώσεις κλπ,και να μην είναι πολυκαιρινή.Τέλος.
    -Αν α) είσαι περιστασιακός χρήστης μοτό με τη μηχανή να κάθεται 6μηνα ολόκληρα,τότε ένας απλός φορτιστής/συντηρητής είναι ο πλέον κατάλληλος...έκανες τη βόλτα σου; Αράζεις,μπριζώνεις και το καλοκαίρι πάλι...
    -Αν είσαι χρήστης γενικά της μετακίνησης (μοτό αμάξι κλπ) τό'χεις με τα ηλεκτρολογικά,λαπτοπ UPS και παράλληλα είσαι και χομπίστας-βλέπε τηλεκατευθυνόμενα-τότε ένας πολυφορτιστής (ή και 2-3...) είναι αυτό που ζητάς....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Προτείνω με κλειστά τα μάτια την εταιρεία CTEK. Έχω αγοράσει τον MXS 5.0 κανα 50-60 ευρώ απο ebay και εχω φορτίσει τις δικές μου και 3-4 μπαταρίες φίλων, κανα 2 ξελιγωμένες τις επανέφερε με την λειτουργία recondition και επειδή λειτουργεί και ως συντηρητής μπαταριών, τον χειμώνα οταν κλείνω την μηχανή στο γκαράζ, το συνδέω πάνω στην μπαταρία και την κρατάει γεμάτη. το ίδιο έκανα και με το αυτοκίνητο οταν ειχα παραδώσει πινακίδες πέρισσυ. το σύνδεσα Δεκέμβριο 2012 και την αποσύνδεσα Ιανουάριο 2014 και πήρε με την μια.

Το καλό είναι οτι δεν δουλευει συνέχεια, βλέπει πόσο γεμάτη είναι και αναλόγως την φορτίζει ή όχι. Ποιότητα κατασκευής καλή και αποσπώμενα καλώδια ώστε να κουμπώνεις ότι θέλεις (κροκοδειλάκια ή τα μικρά τα στρόγγυλα) σε κάθε περίσταση.

Από LIDL που ειχα δοκιμάσει 2 διαφορετικούς φορτιστές απο φίλους δεν κάνανε τίποτα απολύτως

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Έχω στην κατοχή μου 2 φορτιστές του Lidl. Τον παλιό γκρι-κόκκινο και τον τελευταίο μπλε-γκρι με την lcd οθόνη. Οι εντυπώσεις μου είναι άριστες!! Είναι φορτιστής - συντηρητής , μπορείς δηλαδή να τον έχεις συνέχεια συνδεδεμένο επάνω στην μπαταρία και αναλόγως το φορτίο της μπαταρίας που διαβάζει δίνει αντίστοιχα βολτ. Επίσης κάνει παλμική φόρτιση, έχει και δυνατότητα recondition. Τον χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και ενδεικτικά αναφέρω ότι το προηγούμενο αυτοκίνητο μου το αγόρασα το 2007 (μοντ.2002) και το πούλησα το 2013 με την ίδια μπαταρία που το αγόρασα...... Όταν φορτίσει την μπαταρία εντελώς μπαίνει σε λειτουργία trickle charge όπου την συντηρεί. Το μόνο μειονέκτημα του για εμένα είναι ότι όταν για παράδειγμα τον έχεις βάλει να φορτίσει μια μπαταρία και κοπεί το ρεύμα και επανέλθει, ο φορτιστής μπαίνει σε standby mode και δεν συνεχίζει την φόρτιση. Αλλά για την τιμή του και αυτά που προσφέρει θεωρώ ότι είναι value for money 100%.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Φορτιστης Μπαταριας - Ερευνα Αγορας
    από sadengr στο forum Εργαλεία
    Απαντήσεις: 196
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2024, 19:12
  2. Φορτιστής μπαταρίας.
    από notakos600 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2009, 13:22
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2007, 17:39