Πολύ μέσα στα πράγματα σε βλέπω! Ωραίος!
Δεν πολυασχολούμαι με overclocking καθώς έτσι κι αλλιώς με ένα καλό GPU και ένα σχετικά καλό CPU εισαι μια χαρά για οποιαδήποτε "λογική" χρήση. Οπότε το ΤΝ ίσως να μου φαινόταν οκ για μένα. Γενικά εξάλλου τα passive συστήματα δεν είναι καλά για τέτοιου είδους σπόρ….Σχεδιάστηκαν για να είναι ήσυχα, όχι για overclocking κτλ.
Αλήθεια όμως, σε τι θερμοκρασίες σου έπαιζε? Όσο ένα καλό air cooler ή χειρότερα?
Χμμ, σχετικά με το "UPS" των φορητών έχεις εν μέρει δίκιο καθώς ναι μεν θα συνεχίσει να λειτουργεί σε περίπτωση διακοπής ρεύματος αλλά δεν σε προστατεύει από αλλαγές τάσεις και ότι άλλο καλό μας προσφέρει η ΔΕΗ που και που…..
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι τα φορητά είναι το μέλλον. Φτάνει κάποια στιγμή να φτάσουν να δίνουν την απόδοση ενός κορυφαίου desktop. Πάντως αν δεν κάνω λάθος στις ΗΠΑ έχουν ξεπεράσει σε αριθμό πωλήσεων τα desktop.
Πολύ καλό το Vapochill που προτείνεις. Αν είχα υπολογίσει ότι θα είχα χαλάσει τόσα μέχρι τώρα για το σύστημα μου, μπορεί να είχα καταλήξει σε κάτι τέτοιο εξ'αρχής. Το Multirama έχει ανέβει τελευταία ή μου φαίνεται? Δεν το είχα προσέξει ότι φέρνει και τέτοια κομμάτια……
Άχετο αλλά το project που έχω κολλήσει τώρα είναι 3 οθόνες για gaming σε ένα PC…… Πήρα πρόσφατα μια Dell 2005FPW και θέλω να την πλαισιώσω με δυο καλές 17άρες δεξιά και αριστερά…..
![]()
![]()
![]()