Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: TURION 64 vs PENTIUM M and GEFORCE GO 6800 vs RADEON X800?

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Πολύ μέσα στα πράγματα σε βλέπω! Ωραίος!

Δεν πολυασχολούμαι με overclocking καθώς έτσι κι αλλιώς με ένα καλό GPU και ένα σχετικά καλό CPU εισαι μια χαρά για οποιαδήποτε "λογική" χρήση. Οπότε το ΤΝ ίσως να μου φαινόταν οκ για μένα. Γενικά εξάλλου τα passive συστήματα δεν είναι καλά για τέτοιου είδους σπόρ…. Σχεδιάστηκαν για να είναι ήσυχα, όχι για overclocking κτλ.

Αλήθεια όμως, σε τι θερμοκρασίες σου έπαιζε? Όσο ένα καλό air cooler ή χειρότερα?

Χμμ, σχετικά με το "UPS" των φορητών έχεις εν μέρει δίκιο καθώς ναι μεν θα συνεχίσει να λειτουργεί σε περίπτωση διακοπής ρεύματος αλλά δεν σε προστατεύει από αλλαγές τάσεις και ότι άλλο καλό μας προσφέρει η ΔΕΗ που και που…..

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι τα φορητά είναι το μέλλον. Φτάνει κάποια στιγμή να φτάσουν να δίνουν την απόδοση ενός κορυφαίου desktop. Πάντως αν δεν κάνω λάθος στις ΗΠΑ έχουν ξεπεράσει σε αριθμό πωλήσεων τα desktop.

Πολύ καλό το Vapochill που προτείνεις. Αν είχα υπολογίσει ότι θα είχα χαλάσει τόσα μέχρι τώρα για το σύστημα μου, μπορεί να είχα καταλήξει σε κάτι τέτοιο εξ'αρχής. Το Multirama έχει ανέβει τελευταία ή μου φαίνεται? Δεν το είχα προσέξει ότι φέρνει και τέτοια κομμάτια……

Άχετο αλλά το project που έχω κολλήσει τώρα είναι 3 οθόνες για gaming σε ένα PC…… Πήρα πρόσφατα μια Dell 2005FPW και θέλω να την πλαισιώσω με δυο καλές 17άρες δεξιά και αριστερά…..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Πολύ μέσα στα πράγματα σε βλέπω! Ωραίος!

Δεν πολυασχολούμαι με overclocking καθώς έτσι κι αλλιώς με ένα καλό GPU και ένα σχετικά καλό CPU εισαι μια χαρά για οποιαδήποτε "λογική" χρήση. Οπότε το ΤΝ ίσως να μου φαινόταν οκ για μένα. Γενικά εξάλλου τα passive συστήματα δεν είναι καλά για τέτοιου είδους σπόρ…. Σχεδιάστηκαν για να είναι ήσυχα, όχι για overclocking κτλ.

Αλήθεια όμως, σε τι θερμοκρασίες σου έπαιζε? Όσο ένα καλό air cooler ή χειρότερα?

Χμμ, σχετικά με το "UPS" των φορητών έχεις εν μέρει δίκιο καθώς ναι μεν θα συνεχίσει να λειτουργεί σε περίπτωση διακοπής ρεύματος αλλά δεν σε προστατεύει από αλλαγές τάσεις και ότι άλλο καλό μας προσφέρει η ΔΕΗ που και που…..

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι τα φορητά είναι το μέλλον. Φτάνει κάποια στιγμή να φτάσουν να δίνουν την απόδοση ενός κορυφαίου desktop. Πάντως αν δεν κάνω λάθος στις ΗΠΑ έχουν ξεπεράσει σε αριθμό πωλήσεων τα desktop.

Πολύ καλό το Vapochill που προτείνεις. Αν είχα υπολογίσει ότι θα είχα χαλάσει τόσα μέχρι τώρα για το σύστημα μου, μπορεί να είχα καταλήξει σε κάτι τέτοιο εξ'αρχής. Το Multirama έχει ανέβει τελευταία ή μου φαίνεται? Δεν το είχα προσέξει ότι φέρνει και τέτοια κομμάτια……

Άχετο αλλά το project που έχω κολλήσει τώρα είναι 3 οθόνες για gaming σε ένα PC…… Πήρα πρόσφατα μια Dell 2005FPW και θέλω να την πλαισιώσω με δυο καλές 17άρες δεξιά και αριστερά…..

Αγαπητε φιλε "stako".

Ασχολουμαι με τους υπολογιστες απο τα 6 μου.

Εχω αλαξει μεχρι τωρα τουλαχιστον 20 υπολογιστικα συστηματα.

Εχω τελειωσει 2 τεχνικες σχολες πανω στους υπολογιστες.

1. Τεχνικος Ηλεκτρονικων Υπολογιστων.

2. Τεχνικος Εφαρμογων Πληροφορικης Δικτυων Και Αυτοματισμου Γραφειου.

Εχω αυτην την στιγμη 3 φορητους και εναν σταθερο και παυω απο εδω και περα να ξανα αγοραζω σταθερους παρα μονο φορητους.

Υπαρχουν καποιες εταιρειες που βγαζουν φορητους υπολογιστες με τα ιδια χαρακτηριστικα ενος σταθερου αλλα δεν ειναι εμπορικες και δεν θα της βρεις στην Ελλαδα παρα μονο στην Ευρωπη και στην Αμερικη.

Alienware
    Area-51m 7700
    Clevo
    D900T
    D700T
    Eurocom
    D900T PHANTOM
    Hypersonic-PC
    Aviator EX6
    Rock Direct
    Xtreme Ti
    Sager
    NP9860-C
    NP9860-S
    VoodooPC
    m:790

Αυτος ο υπολογιστης ειναι ο ενας απο τους δυο που μπορει να αγορασω.

Αν θελεις ριξτον μια ματια και πες μου πως σου φαινεται.

http://www1.us.dell.com/content/pro...dwaretab#tabtop

Φοραει NVIDIA GeForce Go6800 Ultra.

Μια αλλη επιλογη που εχω να κανω ειναι σε FUJITSU-SIEMENS COMPUTERS AMILO M 3438 /ALVISO 2.13/2048/160GB/GeForce 6800 GO256MB/17 T.

http://openmind.gr/product_info.php?...4f4477c03cc077

Αν βρεις τιποτα καλυτερο ενημερωσε με.

Υποψιν οτι τα 2 παραπανω μοντελα φορανε επεξεργαστες ανταξιους του P4 3,4Ghz.

Οσο για την θερμοκρασια του κουτιου που με ρωτησες επαιζε πραγματι οσο ένα καλό "air cooler".

Οσο για της οθονες πολλη καλα εκανες μιας και σου δινουν μια αλλη διασταση και νοημα στο παιχνιδι.

Εγω δουλευω με δυο οθονες οχι τοσο για παιχνιδι οσο γαι γενικη χρηση.

Παραδειγμα να βλεπω μια ταινια στην μια και στην αλλη να γραφω κανενα κειμενο ή να ειμαι στο ιντερνετ ή να ασχολουμε με αλλες εφαρμογες.

Αν ποτε χρειαστεις κατι και μπορω να σε βοηθησω μην δυσταξεις ναμου το πεις.

Τα λεμε και καλα να περνας.

Ασχολουμαι με τους υπολογιστες απο τα 6 μου.

Εχω αλαξει μεχρι τωρα τουλαχιστον 20 υπολογιστικα συστηματα.

Εχω τελειωσει 2 τεχνικες σχολες πανω στους υπολογιστες.

http://www1.us.dell.com/content/pro...dwaretab#tabtop
    τοσα χρονια, τοσες σχολες κι ακομα δεν μπορεις να στειλεις ενα σωστο URL??

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Θα επανέλθω μόλις βρω χρόνο καθώς είμαι εν μέσω ενός ένα migration σε Win2003 και Exchange2003........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Α! Καλο ε? :)

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    τοσα χρονια, τοσες σχολες κι ακομα δεν μπορεις να στειλεις ενα σωστο URL??
    Α! Καλο ε?

Τι να κανουμε φιλαρακι δεν εκανα ελεγχο το URL για να δω οτι δεν εγινε σωστα η επικοληση.

Γιαυτο τον λογο θα σου στειλω οχι ενα αλλα τεσσερα URL για να μην εχεις να λες.

1. "Inspiron XPS Gen 2"

http://www1.us.dell.com/content/prod...waretab#tabtop

2. "System"

http://www1.us.dell.com/content/prod...pecstab#tabtop

3. "Screen & Graphics"

4. "Storage & Multimedia"

Ελπιζω τωρα να εισαι ικανοποιημενος και με το παρα πανω.

Τα λεμε και καλα να περνας οτι και αν κανεις.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Ducatti vs Honda and yamaha
    από gkmaggas στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2008, 09:03
  3. For l@gos and Mob
    από X_NR750 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 14:05
  4. Nexus Vs Beverly...and The Winner Is..???
    από homoludens στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 01:48
  5. venzini(GR vs UK)
    από greekshadow στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 21:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •