Οι επαγγελματίες δεν έχουν άλλες τιμες ξέρω γω?
πάντως έτσι όπως μου το παρουσιάζεις είναι ακριβό
κι αφού θες να πουλάς μόνο Ελλάδα τότε....στοχεύεις δυστυχώς σε περιορισμένο κοινό![]()
Οι επαγγελματίες δεν έχουν άλλες τιμες ξέρω γω?
πάντως έτσι όπως μου το παρουσιάζεις είναι ακριβό
κι αφού θες να πουλάς μόνο Ελλάδα τότε....στοχεύεις δυστυχώς σε περιορισμένο κοινό![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
Τουλάχιστον τα διπλάσια και με διπλάσιο χρόνο παράδοσης..
Απο Γερμανία για παράδειγμα απο fc moto για την αποστολή ενός κράνους χρειάζεται 7.90 ? με UPS.
Ελλάδα αν θέλεις να στείλεις με courier ενα μπλουζάκι απο αθήνα θεσσαλονίκη θέλεις κοντά στα 8 ευρω...
Όπως καταλαβαίνεις το πρόβλημα είναι εκει...
Εχεις δίκιο... κι εγώ αυτή την δουλεία κάνω και με συμφωνία που είχα κάνει με porta-porta η τιμή ήταν 6,90 για κάθε αποστολή... Αν ήταν με αντικαταβολή, +2,50 ευρώ![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Στην τελική μη τα στέλνεις με courier...στείλτα με απλό ταχυδρομείο.
το t-shirt small package θεωρείται. Σωστά?
να ρωτησω εγω κατι...
εχεις μινιμουμ πλαφον παραγγελίας?
Αδερφέ, θα βρεις το δρόμο πως θα τα στέλνεις και τα τοιάυτα.
Σήμερα έστειλα πρωτη φορά με τα κτελ. Απλό δέμα αρκέτα βαρύ, όσο 3 μπλουζες ας πούμε, 6 ευρώ.
Μη κολώνεις σε αυτά.
Ασε τα ετοιματζίδικα. Μπες επιθετικά.
Η καινοτομία επιβραβεύει. Θα φας χρόνο, θα φας τα μούτρα σου, θα ξενυχτήσεις, αλλά θα μπεις επιθετικά. Βρες designers, να σου σχεδιάσουν παπάδες. Κάνε συνεργασίες. Όχι συνεταιριλίκια. Μόνος σου δεν μπορείς, κακά τα ψέματα. Κάνε 3D εκτυπώσεις σε μπλούζα. Κάνε δωράκια μετά από πολλές παραγγελίες.
Προώθησε τον εαυτό σου. Κάνε site με ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, πορτογαλέζικα. Δες αλλα site, μπες στο κλίμα.
Δούλεψε.
εντελώς φιλικά και συγνώμη για το επιτακτικό ύφος![]()
Φίλε operater ευχαριστώ πολύ...
Τέτοιο ύφος θέλει σε όλα...
Έχω ήδη εταιρεία που ασχολέται με αυτά..και 7 καταστήματα που κάνει μόνο αυτό..
Και site που είναι αρκετά γνωστό σε όλη την Ελλάδα..
Γνωρίζω την διαδικασια..Αυτο που με προβληματίζει είναι το κοινο, πόσο μεγάλο είναι και κατα πόσο αγοράζει τέτοια t-shirt και κατα πόσο φοράει τέτοια ρούχα.
Είμαι μηχανόβιος απο μικρός και τα γουστάρω..αλλα βλέπω πολύ λίγο κόσμο να βγάζει τα πουκάμισα και να φοράει t-shirt.
θες να μαθεις το κοινό;;;;
σοβαρολογείς τώρα;;;; δεν σου φτάνει η υφήλιος;;;;
με το συμπάθειο κιόλας...αλλά πρέπει να χτυπήσεις όλων των ειδών τον κόσμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
για το μοτοσυκλεστικο κοινό μιλάω....
και μια χαρά κοινό είναι οι μοτοσυκλετιστές.
μη το πολυψυρίζεις.. ή καν'το ή μείνε με την απορία τι θα γινόταν αν δεν το κάνεις.
και αφού εχεις ήδη εταιρεία, το ρίσκο συρρικνώνεται
Εγω πιστευω θα υπαρχει μεγαλη απηχηση.Προσωπικα θα ηθελα πολυ κατι τετοιο σε λογικες ομως τιμες και με εξυπνα σχεδια που απο οτι φαινεται το χεις.
αν εχει έξυπνο σχεδιάκι, η τιμή έρχεται δευτερεύουσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Εγω πιστευω θα υπαρχει μεγαλη απηχηση.Προσωπικα θα ηθελα πολυ κατι τετοιο σε λογικες ομως τιμες και με εξυπνα σχεδια που απο οτι φαινεται το χεις.
αν εχει κοινό σχεδιάκι, η τιμή θα παίξει ρόλο.
Πόσα χρήματα δηλαδή θα δίνατε για ένα τέτοιο μπλουζάκι???
δεν σου λεω τίποτα. κοίτα απλά εδώ και αντί για δολλάρια, βάλε ευρώ. Και κοίτα και τα Kids να πάθεις πλάκα. Γιατί πολλοί μηχανόβιοι, έχουν και κουτσούβελα!Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
Πόσα χρήματα δηλαδή θα δίνατε για ένα τέτοιο μπλουζάκι???![]()