Ωραία
...![]()
![]()
Ωραία
...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
an thimitheitai tote kante mia enhmerosi me pm
thanks
θα το ποστάρω εδώ και θα σου στείλω και πμ. Θα την κάνουμε ίσως την παραπάνω Κυριακή ανάλογα και με τον καιρό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
Κωστή κατά 99% ειμαι μεσα![]()
έλα να μαζευόμαστε...![]()
Η βόλτα θα γίνει ακόμα και να βρέχει. Αδιαβροχάκι και βουρ στα χώματα. Θα περάσουμε από μέρη που είναι "δίπλα στο σπίτι μας" και δεν θα το πιστεύετε...
Τα χώματα είναι σκληρά και δεν τίθεται θέμα λάσπης παρά μόνο σε 2-3 σημεία όπου υπάρχει και καβάτζα.
Προτίνω να ξεκινήσουμε από την οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, είναι ο δρόμος που ανεβαίνει στην έξοδο της Αττικής Οδού για Παπαγου. Στην αρχή αυτού το δρόμου υπάρχει ένα περίπτερο και απέναντι μια βρύση του Δήμου. Λεπτομέρειες θα κανονίσουμε προς το τέλος της εβδομάδας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
έλα να μαζευόμαστε...![]()
Η βόλτα θα γίνει ακόμα και να βρέχει. Αδιαβροχάκι και βουρ στα χώματα. Θα περάσουμε από μέρη που είναι "δίπλα στο σπίτι μας" και δεν θα το πιστεύετε...
Όντως καταπληκτική διαδρομή, ακριβώς πάνω από τα κεφάλια μας. Τόσο κοντά και όμως νομίζεις ότι είσαι αλλού.
Εγώ δυστυχώς Κυριακή δε θα μπορέσω.
---Dum spiro, spero---
κατά πάσα πιθανότητα και εγώ μέσα με το drz μου![]()
Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!
Παιδιά με το καλό θα έρθω κι εγώ με το Tενερίδι κι ας φοράει ασφάλτινα...
keep in touch!
Το καφεδάκι στο Λαύριο το θεωρώ δεδομένο.
Ανάλογα της παρέας και αν υπάρχει χρόνος και διάθεση, μπορούμε να φάμε σε ταβερνάκι-χωριάτικο λίγο πιο πάνω από το Μαρκάτι ή για πιο οικονομικά να χτυπήσουμε πιτόγυρα στην Ανάββυσο.
Λέω το ραντεβού να το κάνουμε κατά τις 9 στο σημείου στου Παπάγου που αναφέρω σε προηγούμενο ποστ.
Εχω καιρο να την βγάλω βόλτα και μου παραπονιέται ότι έπιξε στη κίνηση της Αθήνας
Αν δεν έχετε πρόβλημα με αγνώστους, (και αμα καταφέρω και ακούσω το ξυπνητήρι) είμαι μέσα.
Αντε να πω κι εγώ πως αν γίνει κάποιο θαύμα και προλάβω να διορθώσω ένα προβληματάκι που παρουσιάστηκε στο μηχανάκι, θα με υποστείτε.
γεια χαρα και απο εμενα αν θα εχω γυρισει απο τα χανια μεσα και εγω(γιατι οχι απο αρχη γουναρη απο το νεκροταφειο?)
οι ευθειες υπαρχουν για να ενωνουν τις στροφες!
τι ωραία βόλτα θαναι αυτή! τι κρίμα να μην έρθω...
![]()
![]()
![]()
ΘΕλω πολυ να συμμετέχω, μόνο που λόγο περιορισμενων χρονικών δυνατοτήτων (οικογενειακες υποχρεωσεις!!!) μπορώ να σας πετυχω καπου στη διαδρομη και να συμπορευτώ για μερικές ώρες.
Μενω ανω Γλυφαδα, ιδανικά θα μπορουσα να ερθω μεχρι καισαριανη πχ και να ακολουθήσω οσο προλαβο..
απλα να κατασταλαξουμε την ώρα εκίνησης και την αρχική τουλαχιστον διαδρομη, για να σας βρω, και θα ερθω σιγουρα.
Εχω ενα XR250 του 99 και εχω οργωσει τον Υμηττό ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ μόνος, σε συντομες εξορμήσεις και το εχω καημό να παω εστω και μια φορα με παρέα (ιδανικά θα ηθελα παντα με παρεα!)
νικος
Αρχικά δημιουργήθηκε από Busy Rider
ΘΕλω πολυ να συμμετέχω, μόνο που λόγο περιορισμενων χρονικών δυνατοτήτων (οικογενειακες υποχρεωσεις!!!) μπορώ να σας πετυχω καπου στη διαδρομη και να συμπορευτώ για μερικές ώρες.
Μενω ανω Γλυφαδα, ιδανικά θα μπορουσα να ερθω μεχρι καισαριανη πχ και να ακολουθήσω οσο προλαβο..
απλα να κατασταλαξουμε την ώρα εκίνησης και την αρχική τουλαχιστον διαδρομη, για να σας βρω, και θα ερθω σιγουρα.
Εχω ενα XR250 του 99 και εχω οργωσει τον Υμηττό ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ μόνος, σε συντομες εξορμήσεις και το εχω καημό να παω εστω και μια φορα με παρέα (ιδανικά θα ηθελα παντα με παρεα!)
νικος
Νίκο είμαστε γείτονες και ‘γω Άνω - Γλυφάδα μένω στην Τερψιθέα συγκεκριμένα. Μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε παρέα στο ραντεβού στου Παπάγου.
Βαγγέλη επέλεξα να ξεκινήσουμε την βόλτα από κει γιατί η πίσω μεριά του Υμηττού είναι πιο πράσινη και έχει λιγότερη πέτρα.
Παιδιά όποιος θέλει έρχεται στη βόλτα με ότι μηχανάκι θέλει. Απλά να ξέρει ότι σίγουρα θα το λερώσει...![]()
Αν κάποιος δεν εχει πολύ χρόνο μπορεί να γυρίσει πίσω πιο νωρίς, εξάλλου δεν θα πάμε και πολύ μακριά. Θα περάσουμε κάθετα την Βάρης Κορωπίου και μετά θα κινηθούμε παράλληλα στην Λαυρίου και αργότερα στην Σουνίου. Οποιος θέλει την κάνει για πίσω από άσφαλτο.
Θα είναι πολύ όμορφα γιατί έχουν πρασινίσει τα βουνά και θα δούμε όμορφα μέρη.
έχω ένα πρόγραμμα άνω-κάτω, αν τη σκαπουλάρω όμως και αν κρίνεις ότι με τα μαμά λάστιχα (ασφάλτινα) το 800 έρχεται, θα εμφανιστώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Νίκο είμαστε γείτονες και ‘γω Άνω - Γλυφάδα μένω στην Τερψιθέα συγκεκριμένα. Μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε παρέα στο ραντεβού στου Παπάγου.
Βαγγέλη επέλεξα να ξεκινήσουμε την βόλτα από κει γιατί η πίσω μεριά του Υμηττού είναι πιο πράσινη και έχει λιγότερη πέτρα.
Παιδιά όποιος θέλει έρχεται στη βόλτα με ότι μηχανάκι θέλει. Απλά να ξέρει ότι σίγουρα θα το λερώσει...![]()
Αν κάποιος δεν εχει πολύ χρόνο μπορεί να γυρίσει πίσω πιο νωρίς, εξάλλου δεν θα πάμε και πολύ μακριά. Θα περάσουμε κάθετα την Βάρης Κορωπίου και μετά θα κινηθούμε παράλληλα στην Λαυρίου και αργότερα στην Σουνίου. Οποιος θέλει την κάνει για πίσω από άσφαλτο.
Θα είναι πολύ όμορφα γιατί έχουν πρασινίσει τα βουνά και θα δούμε όμορφα μέρη.
Ξέρω, για τα λάστιχα θα παίξει και τι καιρό θα έχει κάνει προηγουμένως, αν έχει βρέξει πολύ και έχει γίνει τίγκα στη λάσπη ....
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις