Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Βοήθεια σε πιθανό λάθος μάστορα Ktm! Sos!

Καλά το να κάνεις το service μόνος σου είναι μια λύση αλλά όχι πάντα. Πχ στο φιλαράκι μου είναι ακόμα σε εγγύηση. Ο μάστορας είναι ο "γνωστός" των βορείων προαστείων για όσους γνωρίζουν από την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία.

Πάντως θα πάει αύριο να δει τι θα του πει, δεν έχει σκοπό να πάει νομικά προς το παρών. Εγώ στην θέση του ίσως να πήγαινα...όχι τίποτα άλλο, αλλά όπως είπατε, πάλι καλά που δεν σκοτώθηκε! Για μια βίδα και έναν μ@λ@κα!!

Άγιο είχε μέσα στην ατυχία του...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    γνωστος βορειων...επειδη ενας ειναι ο γνωστος...και υποψιαζομαι...ριξε μου ενα πμ με το ονομα του μαστορα αν μπορεις...καθως και αν το ανελαβε ο ιδιος προσωπικα το μηχανακι(αν ειναι αυτος που νομιζω), η καποιος ''υπαλληλος''

Το επαθε και κολλητος
    μου με 990 , δεν του ειχαν σφιξει την βιδα καθολου ,και στην εθνικη πηγαινε με 200 και καποια στιγμη του εφυγε η ταπα
    Δεν το πηρε χαμπαρι και παραλιγο να τον προσπερασει η πισω ροδα.
    Εγκληματικο λαθος και το τραγικο ειναι οτι μαλλον Προκειτε για το ιδιο συνεργειο στα βορεια.
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

παιδιά στείλτε e-mail στα κεντρικά στην ελευσίνα, τωρα που έχουν τον ελεγχο 100% οι Αυστριακοί σίγουρα θα διορθωθει το κακο απο τη ρίζα...

ενας αλλος συμφορουμιτης εκανε ολοκληρη μανουρα με μέλια επειδη δεν του εβγαλαν το μισο ντεποζιτο για να αλλαξουν το φιλτρο λαδιου , πιστευω οι περιπτώσεις απωλειας της ταπας του καρτερ εν κινήσει ειναι πολυ πιο σοβαρες και αξιες σαματά!

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Η λύση σε αυτα τα θέματα ειναι η συρματασφάλιση παιδα, οχι μονο για να προλάβει το κακό αλλα για μια εξτρα-ενασχοληση του μαστορα να μην κανει την λαλακια και ξεχάσει.....
    Ban 'em all

Την έσφιξε με το χέρι ο βοηθός και άφησε το κλειδί για αργότερα και φυσικά το ξέχασε.
    Ανατριχιάζω μόνο στην ιδέα για το τι μπορούσε να πάθει ο φίλος...

αν και εφόσον πήγες σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ΚΤΜ και έχεις απόδειξη για τις εργασίες που σου έγιναν κάλεσε τη προστασία καταναλωτή να σε καθοδηγήσει .

Είναι οντως λάθος του συνεργείου που μπορεί να προκαλούσε σοβαρό ατύχημα...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    παιδιά στείλτε e-mail στα κεντρικά στην ελευσίνα, τωρα που έχουν τον ελεγχο 100% οι Αυστριακοί σίγουρα θα διορθωθει το κακο απο τη ρίζα...
    Οτι λεει ο φιλος να κανεις και μαλιστα να πας εσυ εκει με την αποδειξη
    να τους την τριψεις στη μουρη γιατι με φαινεται οτι εχει παραγινει το κακο
    με τον καθε ανευθυνο να παιζει με τη ζωη μας για τα φραγκα!
    Ειναι το λιγοτερο, εγκληματικο.
    Θα προτεινα να αναφερθει το ονομα του εξουδιοδοτημενου προς γνωση
    των υπολοιπων.
    Σκεψου να του τυχαινε του φιλου σε καμμια στροφη με οσα...
    Μετα θα λεγανε οτι ετρεχε υπερβολικα και θα γινοτανε αβαβα το θεμα
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

SUPERMARIONATIONjoe90
    τραγικο λαθος

ακομα μια περιπτωση μαστορα ΑΥΓΕΡΗ ο οποιος και τελικα εχασε την εξουσιοδοτηση
    για ποσταρετε το ονοματακι του στο ΚΑΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ παρακαλω...

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ προληπτικα να ελεγχετε μετα απο αλλαγη λαδιων την ταπα δεξια κατω το OIL screen και την μαγνητικη βιδα αριστερα κατω απο το δοχειο λαδιου

ΕΠΙΣΗΣ ασχετο

συχνα το διπλο σταντ πεφτει στην ασφαλτο - λογο φθαρμενων ελατηριων επαναφορας

εγω ειδικα σε ταξιδια το εδενα με ιμαντακια δυο δεξια αριστερα να εχω το κεφαλι μου ησυχο

γενικα πρεπει παντα να κανουμε ενα οπτικο ελεγχο μονοι μας για χαλαρες βιδες ειδικα στο μπροστινο ( τιμονοπλακες WP brembo )

το LOCTITE απαραιτητο σε τετοια μηχανακια που δεχονται πολλους κραδασμους και τρεμουλα

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Sos ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ σε προβλημα με Τροχαια!
    από low__rider στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2008, 13:37
  2. Βοήθεια σε έναν Νέο.
    από Sebs στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 21:03
  3. Βοήθεια σε θέμα λογικής.
    από wizzy στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 10:39
  4. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2005, 19:15
  5. Βοηθεια σε μια ερωτηση
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2004, 08:42