Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Δεν σου λέμε τίποτε ρε!! (και καλά κάνουμε..)

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    μολις τωρα διαβασα το τελευταιο κειμενακι καμεν...

το μονο που εχω να πω, εινα πραγματικα κριμα...και τουλαχιστον σε μενα δεν επρεπε να τα γραψεις αυτα που εγραψες(τις αρχιδιες δηλαδη που εγραψες)

τωρα τα οτι δε σε ξερω, δε ξερω τι ξερεις κλπ, ειναι μαλακιες ετσι για τις εντυπωσεις στο φορουμ...σωστα???

τωρα ναι εχεις δικιο τι να πω...περιμενω να δω τι θα πεις για να σου την πω...το να μη στεκουν αυτα που γραφεις εσυ οταν σου την λεω, δε σου εχει περασει απο το μυαλο σου προφανως

τωρα τα περι ειρωνιας...ουτε σε ειρωνευτικα πουθενα ουτε τιποτα...σε αντιθεση με σενα(που εμεις την πηραμε τη γνωση και εσυ κραταγες ομπρελα )

δε θυμαμαι και ποτε, στις απειρες αποριες σου, να σε ειρωνευτικα, η να σε κοροιδεψα, η να στο παιξα θεος...εκτος φορουμ παντα...και οχι μονο...

φυσικα αυτα που εγραψες, θα μπορουσες να μου τα στειλεις και κατ ιδιαν, να σου λυσω ολες σου τις αποριες, και τα κομπλεξ που εχεις(το οτι νομιζεις δηλαδη οτι σε δουλευουμε και δε σεβομαστε τη ''φλωγα'' της γνωσης που εχεις μεσα σου)...αλλα οπως ειπα, το να αρμενιζεις στραβα δε σου εχει περασει απο το μυαλο

κανε οτι νομιζεις με το μηχανακι σου, δικο σου ειναι και δικο σου και το προβλημα με το τι θα του κανεις...εγω θα εξακολουθησω να ειμαι διαθεσιμος για οτι θες, κακιες δε κραταω σε κανεναν...τα υπολοιπα απο κοντα, για να σε ''γνωρισω'' και καλυτερα οπως λες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    μολις τωρα διαβασα το τελευταιο κειμενακι καμεν...

το μονο που εχω να πω, εινα πραγματικα κριμα...και τουλαχιστον σε μενα δεν επρεπε να τα γραψεις αυτα που εγραψες(τις αρχιδιες δηλαδη που εγραψες)

τωρα τα οτι δε σε ξερω, δε ξερω τι ξερεις κλπ, ειναι μαλακιες ετσι για τις εντυπωσεις στο φορουμ...σωστα???

τωρα ναι εχεις δικιο τι να πω...περιμενω να δω τι θα πεις για να σου την πω...το να μη στεκουν αυτα που γραφεις εσυ οταν σου την λεω, δε σου εχει περασει απο το μυαλο σου προφανως

τωρα τα περι ειρωνιας...ουτε σε ειρωνευτικα πουθενα ουτε τιποτα...σε αντιθεση με σενα(που εμεις την πηραμε τη γνωση και εσυ κραταγες ομπρελα )

δε θυμαμαι και ποτε, στις απειρες αποριες σου, να σε ειρωνευτικα, η να σε κοροιδεψα, η να στο παιξα θεος...εκτος φορουμ παντα...και οχι μονο...

φυσικα αυτα που εγραψες, θα μπορουσες να μου τα στειλεις και κατ ιδιαν, να σου λυσω ολες σου τις αποριες, και τα κομπλεξ που εχεις(το οτι νομιζεις δηλαδη οτι σε δουλευουμε και δε σεβομαστε τη ''φλωγα'' της γνωσης που εχεις μεσα σου)...αλλα οπως ειπα, το να αρμενιζεις στραβα δε σου εχει περασει απο το μυαλο

κανε οτι νομιζεις με το μηχανακι σου, δικο σου ειναι και δικο σου και το προβλημα με το τι θα του κανεις...εγω θα εξακολουθησω να ειμαι διαθεσιμος για οτι θες, κακιες δε κραταω σε κανεναν...τα υπολοιπα απο κοντα, για να σε ''γνωρισω'' και καλυτερα οπως λες...

Αρχιζω οντως να πιστευω οτι εχεις πολυ καιρο να πας με γυναικα ...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ρε κορίτσια εσείς οι από πάνω δεν αφήνετε κατά μέρος τις παπαριές και να πάμε ούυυλοι μαζί για καφέ αύριο????? Θα βάλω την εσπρεσομηχανή ανάμεσά σας για να μην βλέπεστε και ανάψουν τα αίματα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Ρε κορίτσια εσείς οι από πάνω δεν αφήνετε κατά μέρος τις παπαριές και να πάμε ούυυλοι μαζί για καφέ αύριο????? Θα βάλω την εσπρεσομηχανή ανάμεσά σας για να μην βλέπεστε και ανάψουν τα αίματα.

Θα πρέπει να την έχεις πολύ μεγάλη (την εσπρεσομηχανή)....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Γενικα ολα μεγαλα το εχει ο κυριος vaska...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η προαναφερθείσα μηχανή τελικά είναι ΓΥΝΑΙΚΑ, νεαρής ηλικίας και πολλά υποσχόμενη.

:rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2008, 18:24
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2004, 06:45
  3. Μικρα Και Καλα
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2004, 11:03
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
    από periklisk στο forum Off topic