1.Εννοείτε την ψήφο μόνο για όσα έχουν δοκιμαστεί από τον καθένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Πως να ψηφίσουμε αν δεν τα έχουμε δοκιμάσει όλα? Μόνο τις απόψεις μας για αυτά που ξέρουμε μπορούμε να σου πούμε και να ψηφίσουμε το καλύτερο απ' απ' αυτά που δοκιμάσαμε και όχι απ' όλη τη λίστα σου.
Αλήθεια τι δουλειά έχουν τα tw42 στην λίστα σου αφού δεν πατάς χώμα? .....
2.Τη λίστα την έβαλα γιατί δεν ξέρω από λάστιχα (εδώ δεν ξέρουν αυτοί που τα πουλάνε ,πίστεψε με)
3. τα tw 42 τα έβαλα γιατί έχω γράψει ότι άκουσα κι αυτό χωρίς να ξέρω ότι ισχύει :" ...επικρατεί η εντύπωση ότι επιλέγοντας ελαστικά με πέλμα που προδιαθέτει περισσότερο ασφάλτινη χρήση θα έχουν το καλύτερο δυνατό κράτημα. Σ’ αυτό το σημείο πρέπει να πούμε όμως ότι, τα ελαστικά αυτά είναι κατασκευασμένα για χρήση δρόμου σε ρυθμούς τουρισμού και γι’ αυτό το λόγο το αποτέλεσμα είναι, πυκνό πέλμα με τακούνια μεγάλης επιφάνειας για αθόρυβη λειτουργία και άντληση του νερού, στρογγυλεμένοι ώμοι για δυνατότητα μεγαλυτέρων κλήσεων, ανθεκτικότερες γόμες για αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, ταχύτητες και στο χρόνο.
Ακριβώς αντίθετα η χρήση πόλης απαιτεί μικρές ταχύτητες και διαδρομές, συχνές επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις, ελιγμούς, μικρές κλίσεις κλπ, γι' αυτό χρειάζονται ελαστικά που να έχουν αραιότερο πέλμα με μικρής επιφάνειας τακούνια για μεγαλύτερες τριβές και απλούς σκελετούς για να φθάνουν γρήγορα στην θερμοκρασία λειτουργίας."![]()