μερεμετακια κανει?
μερεμετακια κανει?
Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally
Όσο "νούμερο" και "υπερβολικός" και "ακτιβιστής μαλάκας" κι αν είναι, εγώ του λέω ΜΠΡΑΒΟ, μπας και οι ξετσίπωτοι που ξέρουν μόνο να παίρνουν τους δημ. φόρους αρχίσουν και κάνουν κάτι για την όποια ρημάδα πόλη ζούμε.
Εσείς Αθήνα, οι άλλοι Θεσ/νίκη, εμείς Πάτρα.... όλες τα ίδια σκατά σαν τα μούτρα τους τις έχουν καταντήσει.
Μπράβο φίλος, βάψε κι άλλο.... και να προσέχουν οι απανταχού γλήγοροι να περνάνε με λίγα από το βαμμένο μη βροντήξουν.
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Θέλει @@ γιαυτό... Μια χαρά ξηγήθηκαν!
Καλες οι διαγραμμισεις των διαβασεων πεζων...ΑΛΛα εγω θα βγαλω το καπελο σε αυτον που θα ξηλωσει τον ασφαλτοταπητα και θα τον αντικαταστησει με εναν προδιαγραφων πιστας motoGP... ετσι για να δωσει το εναυσμα της επαναστατικης ιδιοσυγκρασιας των απανταχου Ελληνων μοτοσυκλετιστων...ΑΜΗΝ...
ΥΓ και θα μεινει ζωντανος για να το βιντεοσκοπησει...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ τι θα ηθελες δηλαδη, να σου πει ποτε θα παρεις συνταξη ?Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman
ρε παιδια το ατομο ειναι νουμερο...οι διαβασεις ειναι το μειζων θεμα? μονο σαν συμβολικη μπορει να χαρακτηριστει η κινηση αυτη, ατελεσφορη ωστοσο...![]()
![]()
![]()