ενταξει ,γαματα...
ουτε στον χειροτερο εχθρο μας δεν ευχομαστε τετοιο πραγμα να του συμβει...
κριμα ρε φιλε...![]()
![]()
ενταξει ,γαματα...
ουτε στον χειροτερο εχθρο μας δεν ευχομαστε τετοιο πραγμα να του συμβει...
κριμα ρε φιλε...![]()
![]()
Κουράγιο αδερφέ, σημασία έχει οτι είστε όλοι γεροί..
Φίλε μου τι να πω... ούτε στον εχθρό μου τέτοια πίκρα...![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
τσαμπα κι αδικα.... θα πεις , υλικα ειναι και δεν εχουν ψυχη...
και ψυχη εχουν ....και ιδρωτα.....
Accipere quam facere praestat injuriam
τι να πούμε τώρα, κουράγιο? πάλι καλά που δεν κάηκε το σπίτι σας....
Δεν κατάλαβα πότε έγινε το περιστατικό? Μετά το παιχνίδι ΠΑΟ-ΚΑΖΑΝ? ποια ημερομηνία?
ΓΙΑΤΙ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ?
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΤΕ![]()
Τι μπορεί να αποζημιώσει η ασφαλιστική? Αλλά δεν ειχες ασφαλεια πυρκαγιάς
βρε lc8ergr1
σου το είπα και απο το τηλέφωνο.. Δεν ήταν hooligans... δεν ήταν κλέφτες.. ούτε πυρομανείς. Ήταν εμπρηστικός μηχανισμός και οχι μολότωφ... συν το οτι ο τρόπος που μπήκε η φωτιά (στο βάθος της πυλωτής και οχι έξω-έξω) δείχνει κάτι άλλο. Οι πληροφορίες έιναι άλλες μιας και η έρευνα έχει πάρει άλλη τροπή. Στο μόνο που συμφωνώ είναι πως είσαι παράπλευρη απώλεια. (συγνώμη αλλά δημόσια δεν μπορώ να πώ παραπάνω πράγματα)
Για τους κάδους που αναφέρεις , .. απο κάτω απο εσάς (επειδή ξέρω που είναι το σπίτι που αναφέρεσαι) έχει ρέμα και πολλά .. .μα πολλά δέντρα. Σκέψου λίγο..![]()
Ακόμα πάντως και να βρουν τους ενόχους , η ζημιά για σένα έχει ήδη γίνει φίλε. Ευτυχώς που δεν καήκατε να λες , γιατί όταν έφτασαν τα πληρώματα για κατάσβεση στην περιοχή όπως σου είπα και απο το τηλέφωνο... οι φλόγες έφταναν πολύ ψηλά!!
Καταλαβαίνω πλήρως πως τα πράγματα για σένα είναι πολύ δύσκολα... 25000 ευρώ ζημιά (τα δύο ΚΤΜ) δεν είναι λίγα. Να λες πάντως οτι ευτυχώς γλύτωσες εσύ και το αυτοκίνητο σου.
Αν έχω κάτι νεώτερο θα σε ενημερώσω. Υπόψη οτι ήρθαμε σχεδόν δίπλα σου πλέον σαν έδρα λειτουργίας.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!
Ότι και να πω είναι λίγο...
Εσύ κι η οικογένειά σου είστε καλά, κι αυτό είναι το σημαντικότερο.
Όσο για την οικονομική ζημιά... τα χέρια σου να'ναι καλά...
Τι να πω...
Κι εμένα μου ανακοινώθηκε η απόλυσή μου χτες... έχω καιρό μέχρι τον άλλο μήνα να βρω δουλειά. Και άντε ψάξε για δουλειά Χριστουγεννιάτικα, που απολύεται ένα σωρό κόσμος...
Μαμώ το ποδόσφαιρό μου και τα παθιασμένα άνανδρα σκουλήκια που καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου... η πείνα πείνα αλλά η μπάλα μπάλα...![]()
Κρίμα κρίμα κρίμα...
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
τσαμπα κι αδικα.... θα πεις , υλικα ειναι και δεν εχουν ψυχη...
και ψυχη εχουν ....και ιδρωτα.....
με νιωθεις ρε φιλε πολυ τα πονεσα και τα απεκτησα με ιδρωτα και ονειρα χρονων
ΑΛΛΑ τελικα κατεληξα στο οτι....
η μοτο ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ οχι ο ΣΚΟΠΟΣ
οποτε να χιαρομαι που ειμαι ζωντανος χωρις τιποτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
βρε lc8ergr1
σου το είπα και απο το τηλέφωνο.. Δεν ήταν hooligans... δεν ήταν κλέφτες.. ούτε πυρομανείς. Ήταν εμπρηστικός μηχανισμός και οχι μολότωφ... συν το οτι ο τρόπος που μπήκε η φωτιά (στο βάθος της πυλωτής και οχι έξω-έξω) δείχνει κάτι άλλο. Οι πληροφορίες έιναι άλλες μιας και η έρευνα έχει πάρει άλλη τροπή. Στο μόνο που συμφωνώ είναι πως είσαι παράπλευρη απώλεια. (συγνώμη αλλά δημόσια δεν μπορώ να πώ παραπάνω πράγματα)
Για τους κάδους που αναφέρεις , .. απο κάτω απο εσάς (επειδή ξέρω που είναι το σπίτι που αναφέρεσαι) έχει ρέμα και πολλά .. .μα πολλά δέντρα. Σκέψου λίγο..![]()
Ακόμα πάντως και να βρουν τους ενόχους , η ζημιά για σένα έχει ήδη γίνει φίλε. Ευτυχώς που δεν καήκατε να λες , γιατί όταν έφτασαν τα πληρώματα για κατάσβεση στην περιοχή όπως σου είπα και απο το τηλέφωνο... οι φλόγες έφταναν πολύ ψηλά!!
Καταλαβαίνω πλήρως πως τα πράγματα για σένα είναι πολύ δύσκολα... 25000 ευρώ ζημιά (τα δύο ΚΤΜ) δεν είναι λίγα. Να λες πάντως οτι ευτυχώς γλύτωσες εσύ και το αυτοκίνητο σου.
Αν έχω κάτι νεώτερο θα σε ενημερώσω. Υπόψη οτι ήρθαμε σχεδόν δίπλα σου πλέον σαν έδρα λειτουργίας.
ΤΑ ΠΑΜΕ ρε αλεξ....
αλλα δεν μπορω να το χωνεψω ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΤΗΝ ΑΔΕΣΠΟΤΗ
για αμαρτιες ΑΛΛΩΝ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΥΛΟ!
Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να αποτελεί ενέργεια χούλιγκαν, εκτός και αν μένει κάνας συνδεσμίτης στην πολυκατοικία σας ή κάποιος εισαγγελέας - αστυνομικός που διέταξε ή συμμετέιχε στις εφόδους στους συνδέσμους.
Μήπως είναι κάτι άλλο;
![]()
ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο
Gandalf dr685sm
Αρχικά τα συλλυπητήρια μου για τα μηχανάκια σου αλλά να σου πω οτι κάποιος από την πολυκατοικία σας χρωστάει λεφτά. Ο εμπρησμός είναι η αντίδραση σε κάποιον από την πολυκατοικία σου που έχει κάποιο απο τα υπόλοιπα οχήματα και χρωστάει λεφτά.....μάλιστα θα τολμούσα να πω και 10,000 και πάνω![]()
Πραγματικά λυπάμαι....αλλά τελικά πρέπει να ξέρουμε ποιος μένει δίπλα μας....