Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Tι, δίχρονο ήτανε;
Κάτι gagiva allazura... κάτι θυμάμαι δίχρονα εγώ.![]()
4Τ λεμε ρε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Tι, δίχρονο ήτανε;
4Τ λεμε ρε!
που τα θημηθηκες φιλε μου θυμαμε πριν να μην ειναι 20 χρονια!!!εναν ιταλο που το ειχε ερθη για διακοπες και καναμε κοντρες..εγω με dr 600 dakar ρε παιδια ωραια χρονια!!!!τοτες φλεπαμε xl 185s και λεγαμε πω ! πω! πω! ρε παιδια τι βρωμογκαζο ειναι ετουτο!eyepop: !!!!!τωρα δυστηχος χαθικαν ολες οι αξιες...........Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Tι, δίχρονο ήτανε;
τωρα βλεπεις gsxr 1000 και λες σιγα ρε φιλε το γκαζι....
Μπα, το συγκεκριμενο δεν ειχε καμια "αξια" ακομη και τοτε....Αρχικά δημιουργήθηκε από dpapag3
που τα θημηθηκες φιλε μου θυμαμε πριν να μην ειναι 20 χρονια!!!εναν ιταλο που το ειχε ερθη για διακοπες και καναμε κοντρες..εγω με dr 600 dakar ρε παιδια ωραια χρονια!!!!τοτες φλεπαμε xl 185s και λεγαμε πω ! πω! πω! ρε παιδια τι βρωμογκαζο ειναι ετουτο!eyepop: !!!!!τωρα δυστηχος χαθικαν ολες οι αξιες...........τωρα βλεπεις gsxr 1000 και λες σιγα ρε φιλε το γκαζι....
![]()
![]()
![]()
τι μου θυμίσατε ρε παιδιά, είχα την πρόγονο της W12, μιά ασπροκόκκινη Ala Rossa 350 το 84, πολύ βαριά για χώμα αλλά μουράτη κούκλα, δυστυχώς αξιοπιστία μηδέν, στα 20.000 βάρεσε μπιέλα, όλες βαράγανε, έχω πολλά χρόνια να δω καμμιά στο δρόμο, κράτησα για ενθύμιο τα εργαλεία της δύο κιλά πακέτο..