βασικα στο "ωχ" εμεινα πιτσιρικο...το μυαλο μου δεν ηθελε να παει παραπερα...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Θα του τα παρουμε χοντρα σκεφτηκες μωρη κΙουφαλα ε?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βαλε και καμια φωτο απο στεγνα να δουμε τι εκανες...![]()
βασικα στο "ωχ" εμεινα πιτσιρικο...το μυαλο μου δεν ηθελε να παει παραπερα...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Θα του τα παρουμε χοντρα σκεφτηκες μωρη κΙουφαλα ε?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
βασικα στο "ωχ" εμεινα πιτσιρικο...το μυαλο μου δεν ηθελε να παει παραπερα...:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Τωρα περιμενω να στεγνωσουν![]()
Eτσι ωραιος να βλεπουμε μαστοριλικια![]()
![]()
![]()
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
Περασα και 3ο χερι τελικα...Ειχαν καποιες ψιλο ατελειες σε καποια δυσκολα σημεια... Τωρα ομως ειναι κομπλε... Στεγνωμα και φορεμα ...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Eτσι ωραιος να βλεπουμε μαστοριλικια![]()
![]()
![]()
Αμα ημασταν κοντα ρε τρελε,θα στα φερνα να μΕ φτιασεις και κανενα σχεδιο απανω...![]()
![]()
![]()
κατ αρχην μπραβο![]()
ετσι να ξεθαρευουν και αλλοι,να βαζουν χερακι στη μηχανη τους να κανουν απλα πραγματακια...
σε ερασιτεχνικο επιπεδο δεν εχω να σε παρατηρησω σε τιποτα.αλλα επειδη βλεπω οτι το χεις και για να ανεβεις επιπεδο θα σου πω τα εξης.
1.στο σπασιματακι ηθελε κατεβασμα με ενα τακακι και γυαλοχαρτα 180-220-500.ενα ψιλοστοκαρισματακι με ψιλο στοκο γυαλοχαρτο 240-320- και μια αχνα ασταρακι απο πανω.τριψιμο 600 και ετοιμος για βαψιμο.αυτο για να μην φαινεται στο συγκεκριμενο σημειο σκια(φεγγαρια)...
2.απο 400 δεν παμε κατευθειαν 1000.ενα 600-800 και ησουν ενταξει.γενικα με τα πλαστικα προσπαθουμε να μην κανουμε υπερβολες και τα τριψιμουμε γυαλισουμε τοσο που μετα δεν θα εχουμε καλη προσφυση.(απεφυγε το 1000αρι)
3.τα πλαστικα αποφευγουμε να τα φορτωνουμε υλικα γιατι εχουν συστολες διαστολες και ταλαντωσεις εντονες που δεν μπορουν να ακολουθησουν τα υλικα.πολυ σωστη η χρηση του plastoflex.
4.πριν το βαψιμο αν δεν ειμαστε σιγουροι οτι το κοματι μας δεν εχει λαδια η σιλικονες χρησιμοποιουμε ενα υλικο που λεγεται προετοιμασια βαφης.η body ας πουμε το λεει bodyantisil.(τα περισσοτερα τα ειπαμε αλλα να τα διαβαζει και κανας αλλος)
5.τα χερια μας τα ριχνουμε σταυρωτα και οι αναμονες εφοσον δεν εχουμε φουρνο ειναι αναλογως καιρου.
και παλι μπραβο![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το σπασιμο φοβηθηκα να το ζοριζω μην σπασει και θελω να το ξανακολαω...![]()
1000αρι δεν χρησιμοποιησα πουθενα .800αρι ... ΑΝ το εχω γραψει καπου ειναι τυπογραφικο λαθος....
Σε ολα τα αλλα μαζι σου...![]()
Έλεος ρε camen, τόση είναι πρεμούρα σου να ποστάρεις κι εσύ στα τεχνικά, μαζί με τα μαστόρια που σε λίγο θα ποστάρεις κάθε που βάφεις τα νύχια σου. ΜΛΚ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ελα ρε μη ζηλευεις εσυ,ανοιξε ενα tower αλλαξε μητρικη και ποσταρετοΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Έλεος ρε camen, τόση είναι πρεμούρα σου να ποστάρεις κι εσύ στα τεχνικά που σε λίγο θα ποστάρεις κάθε που βάφεις τα νύχια σου. ΜΛΚ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφου τα πετυχα ρε μλκ ,να μην τα δειξω?!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Έλεος ρε camen, τόση είναι πρεμούρα σου να ποστάρεις κι εσύ στα τεχνικά, μαζί με τα μαστόρια που σε λίγο θα ποστάρεις κάθε που βάφεις τα νύχια σου. ΜΛΚ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα τον βάλω να το βάψει για να το ποστάρειΑρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
ελα ρε μη ζηλευεις εσυ,ανοιξε ενα tower αλλαξε μητρικη και ποσταρετο![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Να τα δείξεις άντρα μου, να τα δείξεις, μοχάχα να στη στα VASKAνουνε.. τρομάρα σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αφου τα πετυχα ρε μλκ ,να μην τα δειξω?!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Να τα δείξεις άντρα μου, να τα δείξεις, μοχάχα να στη στα VASKAνουνε.. τρομάρα σου.
![]()
![]()
![]()
Μπράβο Camen!
Έτσι, να τολμούν κι άλλοι, να μαζεύουμε πληροφορίες και να θαυμάζουμε μερακλίδικες δουλειές, μικρές ή μεγάλες....
![]()
![]()
![]()
Και άσε τον Vaska να λέει![]()
"Qu ils mangent de la brioche"