Σελίδα 2 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 248

Θέμα: GSF600/650 s Bandit II

Γειά σας ληστές και καλή χρονιά!

Πριν από λίγο καιρό αποφάσισα να επιβεβαιώσω την φήμη μου ως γκαντεμογ@μοσαυρος και στην προσπάθεια να εκκινήσω από το σπίτι των γονίων μου, με περίπου 2χ.α.ω μου έπεσε το μηχανάκι καθώς κόλλησα σε λάσπες.

Μικρο-μεγαλούτσικες ζημιές, μια εκ των οποίων, σπασμένη μανέτα συμπλέκτη.

Καθώς η "μαμά" κοστίζει κάπου στα 45 του ευρωπΕου , σκέφτομαι να βάλω τίποτα άφτερ (κι ας μου πάει το κόστος στον διάολο, αλλά έχω βαρεθεί τι @@ριες της Σουζουκι, σε αναφορά τιμών ανταλλακτικών).

Γνωρίζω πως το "μαστόρι με ληστή" έχει βάλει ergal (μάρκα δεν γνωρίζω), οι οποίες είναι πραγματικά όμορφες και πολυρυθμιζόμενες.

Καμμία άλλη πρόταση;

Θενκς ε μπαντς.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Banned Το avatar του/της WebD
    η αλήθεια είναι ότι τα 45 της σουζουκι ειναι πολλά για μια σταλιά μεταλάκι.... αλλά και τα 100+ για άφτερ είναι μάλλον πολλά ειδικά τέτοια εποχή

εγώ πάντως 2 φόρες που την πάτησα έτσι έβαλα κάτι no name με 15? (αν θυμάμαι καλά) και ήταν και ίδιες με την μανίσια του φρένου ))

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    η αλήθεια είναι ότι τα 45 της σουζουκι ειναι πολλά για μια σταλιά μεταλάκι.... αλλά και τα 100+ για άφτερ είναι μάλλον πολλά ειδικά τέτοια εποχή

εγώ πάντως 2 φόρες που την πάτησα έτσι έβαλα κάτι no name με 15? (αν θυμάμαι καλά) και ήταν και ίδιες με την μανίσια του φρένου ))

Αυτες που εβαλες με 15 ευρω ειχαν την εγκοπη πριν τη μπιλια? η εγκοπη βοηθαει ωστε αμα πεσει δεν σπαει ολη η μανετα αλλα απο τη μπιλια μεχρι το σημειο της εγκοπης
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Στις after market που δεν έχουν την εγκοπή στην μπίλια, αλλά και στις γνήσιες, μπορείς να κόψεις τη μπίλια και να τροχίσεις τη μανέτα. Δείχνουν πιο όμορφες... κατά τη γνώμη μου.... μη το πάρετε και στα σοβαρά...
    Α! και καλή χρονιά σε όλους!!!

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Εμένα πάλι για μανέτα φρένου -όχι συμπλέκτη- για ληστή 08 μου είπε ο σφακιανάκης στη Μιχαλακοπούλου (κρατηθείτε) 60€
    Δεν ξέρω αν του Vstrom είναι συμβατές με τα δικά μας και φθηνότερες. Για ψαξτο
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Banned Το avatar του/της WebD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    Αυτες που εβαλες με 15 ευρω ειχαν την εγκοπη πριν τη μπιλια? η εγκοπη βοηθαει ωστε αμα πεσει δεν σπαει ολη η μανετα αλλα απο τη μπιλια μεχρι το σημειο της εγκοπης
    Η πρώτη που έβαλα δεν είχε αλλά έσπασε όπως και η μανίσια στο ίδιο περίπου σημείο... η δεύτερη είχε κανονικά εγκοπή.

Την αντοχή της δεν την έχω διαπιστώσει ακόμη κι εύχομαι να μη χρειαστεί

Ρωταω γιατι μου σπασε κι εμενα απο στατικη πτωση.

Βασικα ηρθε ενας απο πισω στο φαναρι και επεσε ολη η μηχανη οποτε περα απο μανετα εχει γρατσουνια το δεξι καπακι του κινητηρα και σπασιμο το φλας. Να υπολογισω κανα 300αρι..?? Θα τα παρω αλλα λογικα θα αργησουν οι ασφαλιστικες και εγω το θελω να ναι κουτι.

Ο κολλητος μου παντως που εχει Bandit k7 για το φλας (επεσε ανεβαινοντας πεζοδρομιο) του ζητησαν 45 ευρω!!!
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    Ρωταω γιατι μου σπασε κι εμενα απο στατικη πτωση.

Βασικα ηρθε ενας απο πισω στο φαναρι και επεσε ολη η μηχανη οποτε περα απο μανετα εχει γρατσουνια το δεξι καπακι του κινητηρα και σπασιμο το φλας. Να υπολογισω κανα 300αρι..?? Θα τα παρω αλλα λογικα θα αργησουν οι ασφαλιστικες και εγω το θελω να ναι κουτι.

Ο κολλητος μου παντως που εχει Bandit k7 για το φλας (επεσε ανεβαινοντας πεζοδρομιο) του ζητησαν 45 ευρω!!!
    23/12/10 αγόρασα κι εγώ φλασάκι, 45 ευρά ισχύει. (αουτς!)
    Καπάκι έχω ακούσει από άλλους ληστές ότι κοστίζει 80-100 (αν κι εγω δεν θα το άλλαζα, το πολύ να το έβαφα).
    Μανέτα φρένου που είχα αλλάξει τον Μαρτιο του '10 (δεν θυμάμαι και καλά ο γέρος), αλλά νομίζω πως ήταν κάπου στα 48. Βέβαια συνάδερφος ληστής ενημερώνει πιο πάνω πως είναι 60 ευρά.

Βρήκα από ebay κινέζικες, πολύ πουλ-μουρ στα 65ευρώ το ζευγάρι (με μεταφορικά) και το σκέφτομαι.

Μανέτες
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Και δυστυχώς έτσι φαίνεται ότι θα ναι από εδώ και πέρα αφού με πεσμένες πωλήσεις όχημάτων πρέπει να βγουν από αλλού τα σπασμένα aka ανταλακτικά
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    23/12/10 αγόρασα κι εγώ φλασάκι, 45 ευρά ισχύει. (αουτς!)
    Καπάκι έχω ακούσει από άλλους ληστές ότι κοστίζει 80-100 (αν κι εγω δεν θα το άλλαζα, το πολύ να το έβαφα).
    Μανέτα φρένου που είχα αλλάξει τον Μαρτιο του '10 (δεν θυμάμαι και καλά ο γέρος), αλλά νομίζω πως ήταν κάπου στα 48. Βέβαια συνάδερφος ληστής ενημερώνει πιο πάνω πως είναι 60 ευρά.

Βρήκα από ebay κινέζικες, πολύ πουλ-μουρ στα 65ευρώ το ζευγάρι (με μεταφορικά) και το σκέφτομαι.

Μανέτες

ο λογος που θα το φτιαξω με τα γνησια ειναι επειδη δεν εφταιγα προφανως και θα το καλυψει (φανταζομαι?) η ασφαλιστικη του αλλου που εφταιγε

ωραιες οι κινεζικες αλλα νομιζω οτι δε χρειαζεσαι τοσες ρυθμισεις. Παρε universal με 10-15 ευρω και θα σαι το ιδιο ευτυχισμενος

Παντως το θεμα 45 ευρω για φλας το θεωρω κοροιδια. Αν ποτε μου τυχει να το σπασω και να φταιω θα παρω μια 4αδα universal και θα μου βγει πιο φτηνα..

Χρόνια πολλά (και αμέτρητα χιλόμετρα) Ληστάκο μου!

Σήμερα κλείνω 1 χρόνο με τη "Θανάσω" μου!

Μετά από 12 μήνες και 17.000 χλμ. συμβίωσης, την αγάπησα ακόμα περισσότερο.

Δεν είναι γκρινιάρα.
    Δεν πίνει κέρατα.
    Μου προσφέρει άνετη μετακίνηση.
    Μου προσφέρει πολλά χαμόγελα, περισσότερα όταν μας βλέπουν πόσο καλά "δέσαμε" μαζί.
    Την έχουν αποδεχτεί τα μαλακά μόρια της συζύγου.

ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!

Καλά χιλόμετρα να έχουμε όλοι, μάγκες!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

χρονια σας πολλα ρε φιλε!!! ,καλα και ασφαλη χιλιομετρα!

Thumbs up

Άντε και στα 100 χιλιάδες χλμ!

Τι δώρο της έκανες σήμερα στην επέτειό σας? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλλαγή λαδιών και φίλτρου!

Ε, και μετά ένα καλούτσικο άνοιγμα...
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dfoud
    Άντε και στα 100 χιλιάδες χλμ!

:rotflmao: :rotflmao:
    Πες καλυτερα στα 200 χιλιαδες...τα 100 ειναι για πλακα!!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σελίδα 2 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ