αφτος φταιει, υπερβαση οριου ταχυτητας, παρανομη προσπεραση
εμπλεξες το δικαστηριο και η ασφαληστικη θα δεχτουν την αναφορα της αστυνομιας ως την μονη ορθη.
βρες μαρτυρες
αφτος φταιει, υπερβαση οριου ταχυτητας, παρανομη προσπεραση
εμπλεξες το δικαστηριο και η ασφαληστικη θα δεχτουν την αναφορα της αστυνομιας ως την μονη ορθη.
βρες μαρτυρες
Ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματισμοί.
Αφού υπάρχουν και μάρτυρες θα είναι ευκολότερη η δουλειά του δικηγόρου σου.
Καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
μαλλον δεν τα εχεις καταλαβει καλα...τα μπατσονια πανε να βγαλουνε φταιχτη την Μαρια για διαφορους λογους...ο βασικοτερος νομιζω (ξαναλεω νομιζω) ειναι οτι θα γινει ΕΔΕ για το ατυχημα και μπορει να εχει προβλημα ο οδηγος....ο αλλος (ξανανομιζω) ειναι τα μπερδεματα με τις επιδιωρθωσεις των οχηματων (εχουνε εμπλακει συνολικα 4)...Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
βασικα κοιτα να δεις. Εγω δεν θα ανησυχουσα τοσο. Πρωτα απ'ολα εκανες ολα οσα επρεπε, πριν αλλα και μετα την συγκρουση.
Και επισης στα @@ του του Δια. Το δημοσιο θα φτιαξει και το αμαξι σου, αλλα και την δικια του μηχανη (ενω αν ηταν ιδιωτης θα σου εριχνε το φταιξιμο εσενα για να του φτιαξεις εσυ την μηχανη), για να μην πω οτι θα του δωσει καμια καινουργια![]()
Αρα δεν θα υπαρξει τοσος 'ζηλος' απο μεριας του, μιας και ετσι κι αλλιως δεν κινδυνευει να δωσει ουτε ενα cent!
Αντε να φαει καμια επιπληξη αν παραδεχτει οτι ετρεχε χωρις λογο![]()
Αυτα και κουραγιο![]()
τα προβληματα της Μαριας ειναι οτι αν βγει οτι φταιει αυτη θα πρεπει να αποζημιωσει τα 3 οχηματα...να πληρωσει απο την τσεπη της το δικο της...να ανεβουν τα ασφαλιστρα στην ασφαλιστικη της...και δεν ειμαι σιγουρος αν εχει γινει ποινικη διωξη και φαει καμμια καμπανα 3μηνη-6μηνη....με αναστολη βεβαια...
Μη μας αγχώνεις παιδί μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τα προβληματα της Μαριας ειναι οτι αν βγει οτι φταιει αυτη θα πρεπει να αποζημιωσει τα 3 οχηματα...να πληρωσει απο την τσεπη της το δικο της...να ανεβουν τα ασφαλιστρα στην ασφαλιστικη της...και δεν ειμαι σιγουρος αν εχει γινει ποινικη διωξη και φαει καμμια καμπανα 3μηνη-6μηνη....με αναστολη βεβαια...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ 2 ΑΛΛΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ).
Ότι είπε ο Trooper...(:hypnotize
)... ΜΙΛΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ... αν έγιναν όπως τα περιέγραψες φταίει ο αστυνομικός. Η υπηρεσιακή άδεια οδήγησης τον καλύπτει εφόσον οδηγούσε την μηχανή της ΔΙ.ΑΣ εν ώρα υπηρεσίας. Η αποζημίωση έρχεται απο το δημόσιο (θα χρονοτριβήσει απίστευτα πάντως)..
ξανά...
ΜΙΛΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
α ναι...φιλικοτατη συμβουλη...οχι δικηγορο οτι ναναι...καποιον που να ασχοληται αποκλειστικα με τετοια θεματα...ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΟΧΑΙΑ...Αρχικά δημιουργήθηκε από maria0000
ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ 2 ΑΛΛΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ).
![]()
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,
ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ? ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΕΚΕΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.
"Αγαπητό κοινό, Μην πυροβολείτε τον πιανίστα"!
Μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει αλλά υπάρχουν περιστατικά στο παρελθόν όπου το ελληνικό Δημόσιο έχει αποζημιώσει πολίτες για παραβιάσεις. δεν ξέρω για ΚΟΚ αλλά θα μάθουμε..Απλώς δεν ξέρω τι στάση θα πάρει η αστυνομία σε αυτή την δήλωση που θα γίνει..Αλήθεια γίνεται φιλική δήλωση ατυχήματος? Ποιος διεκπεραιώνει μια τέτοια περίπτωση? Οταν λεει η Μαρία ότι το Ελληνικο Δημόσιο ειναι η ασφαλιστική της ΔΙΑΣ, τοτε με ποιον να επικοινωνήσει ο νομικός σύμβουλος της ασφαλιστικής της Μαρίας?
Καλημέρα, τα πράγματα είναι απλά άν έχουν γίνει και τα πράγματα σωστά.
Ήμουν στο ΤΟΤΑ Αθηνών και ξέρω 5 πράγματα.
Πρώτον άν ο συνάδελφος δεν δήλωσε τραυματισμό δεν υπάρχει δικαστήριο, μόνο η ασφάλεια σου και το δημόσιο το οποίο καλύπτει τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.
το ΤΟΤΑ ήρθε στο σημείο, έκανε μετρήσεις, και αν όπωσ τα λές καρφώθηκε στη πόρτα σου, φταίει ο ΔΙ.ΑΣ γιατι ειχες ήδη πάρει πορεία στροφής.
Αυτά που σου είπε ότι έπρεπε να με δεις χωρίς να έχει ανάψει φάρους δεν στέκουν διότι δεν μπορείς να ξέρεις τη μοτ/τα έχεις πίσω σου.
οσο για το δίπλωμα που αναφέρθηκε προηγουμένως και άστοχα από κάποιον, το υπηρεσιακό είναι επαγγελματικό και ισχύει κανονικά.
το έπρεπε να με δεις μπορεί να το πει ο καθένας μας που οδηγούμε μοτα σε ιχε που δεν βλεπουν που πάνε και δεν ξερουν αν βρίσκετα μια μοτα διπλα τους.
αν πήγαινε χωρίς φαρο μπορεί να είχε λόγο να κρύψει την ιδιότητα της μηχανής σε περίπτωση που πήγαιναν σε κάποιο σήμα ή έκαναν αναζητήσεις για κάτι.
Η προτεραιότητα για τα οχήματα άμεσης επέμβασης ισχύει μόνο όταν έχει γνωστή η ιδιότητα του οχήματος χρησιμοποιόντας φάρο και σειρίνα.
Απο την Άμεση Δράση σου έδωσαν χαρτί για να πάς το ιχε σου για επιθεώρηση στην Αμυγδαλέζα.
Εκεί είναι οι πραγματογνώμονες της Υπηρεσίας.
θα περιμένεις πολύ όμως για να αποζημιωθείς διότι το δημόσιο είναι μείον!!!
CBF 600S - HRC
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΗΜΕΡΑ Η' ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ.
ΑΥΤΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ...
φιλική δήλωση δεν γίνεται και ούτε μπορεί να υπογράψει δήλωση ότι φταίει.
το μονο που θα μπορούσε να κάνει είναι να τα βρίσκατε μεταξύ σας να σε αποζημίωνε ο ίδιος και να έφτιαχνε μόνος του την υπηρεσιακή ή να σου έκανε δήλωση με μια πολιτική μηχανή δικιά του και να γίνει φιλικη δήλωση με την ασφαλιστική του.
ολοι μας το εχουμε κανει αυτό. οταν βρίσκεσαι 6-8 ώρες στο δρόμο αυξάνονται οι πιθανότητες για ατύχημα. αν φταις αναγνωρίζεις το λάθος σου, κάνεις ανταλλαγή στοιχείων του κάνεις δήλωση με το ιχε σου και το υπηρεσιακό το φτιάχνεις μόνος σου και γλυτώνεις την ΕΔΕ.
λύσεις υπάρχουν αρκεί να ξέρουν να τις πάρουν.
CBF 600S - HRC
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.
Φίλε μου απο όσο έχω μιλήσει και με άλλους αστυνομικούς... οι ιδιωτικές ασφαλιστικές δεν τους καλύπτουν σε προσωπικές τους μηχανές με το συγκεκριμένο δίπλωμα.. οπότε τι ισχύει τελικά;το υπηρεσιακό είναι επαγγελματικό και ισχύει κανονικά.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.