Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Algida Truck

είδα φως και μπήκα
    Δυστυχώς είναι μεγάλο το θέμα με τις ασφάλειες. Πάντως ο γενικός κανόνας είναι "κι ο άγιος φοβέρα θέλει"

Πριν κανα χρόνο ίδιο περιστατικό. Ι.Χ. προσπαθεί να παρκάρει. επειδή ο δρόμος ήταν ψιλο στενός την έχω παρκάρει φε την φορά των ι.χ. Ακουμπάει τον πίσω τροχό μου και φεύγει από το σταντ. Απότέλεσμα όλη η αριστερή πλευρά χάλια. Το παλικάρι είχε μια περίεργη ασφάλεια (δεν την θυμάμαι), τον ρωτάω αν είναι στον φιλικό διακανονισμό και μου απαντάει ναι. κάνουμε την δήλωση, πάω τα χαρτιά στην αγροτική μου λένε δεν είναι η εταιρεία στον φιλικό. τον παίρνω τηλ. και πάει κάνει κανονική δήλωση. Έρχεται ο εκτιμητής τα αποδέχεται όλα (13 μηνών η μηχανή τότε) αλλά από την εταιρεία κάνουν νερά γιατί το αυτοκίνητο δεν είχε ούτε γρατζουνιά και δεν έιχαμε καλέσει αστυνομία. καθυστέρηση σε καθυστέρηση τελικά μετά από 1.5 μήνα βάζω ένα γνωστό δικηγόρο και τους παίρνει τηλ οτι ετοιμάζει εξώδικο ΄(ο νόμος λέει σε 1 μήνα να έχεις αποζημιωθεί) σε 3 μέρες είχα την επιταγή στα΄χέρια μου.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    Δυστυχώς είναι μεγάλο το θέμα με τις ασφάλειες. Πάντως ο γενικός κανόνας είναι "κι ο άγιος φοβέρα θέλει"

.... τελικά μετά από 1.5 μήνα βάζω ένα γνωστό δικηγόρο και τους παίρνει τηλ οτι ετοιμάζει εξώδικο ΄(ο νόμος λέει σε 1 μήνα να έχεις αποζημιωθεί) σε 3 μέρες είχα την επιταγή στα΄χέρια μου.

ακριβώς έτσι

σε ατύχημα αυτοκίνητο με αυτοκίνητο έπεσε ο άλλος από πίσω μας με πολύ μικρή ταχύητητα γιατί είχαμε σταματήσει στη μέση του δρόμου λόγο πεζού (παρεπιμπτόντως ο πεζός που πραγματικά έφταιγε δεν κατηγορήθηκε καν από κανένα κι η αστυνομία που ήρθε δεν είπε τίποτα) η ασφαλιστική μας πλήρωσε αμέσως μόλις συνειδητοποίησε ότι επειδή ο αδερφός μου είναι δικηγόρος απλά δεν την έπαιρνε να πει μαλακίες γιατί αν το θέμα πηγαινε δικαστικά θα πλήρωνε μεν 2 χρόνια μετά, τα τουλάχιστον διπλά δε...

πρέπει να τους δείξεις ότι ξέρεις τα δικαιώματά σου και ότι θα τα διεκδικήσεις, αλλιώς κοιτάνε να σε εκμεταλευτούν

είδα φως και μπήκα
    Τώρα που το θυμήθηκα... Μεγάλη προσοχή στις παγίδες που στήνουν οι ασφαλιστικές. Εμένα π.χ. για την παραπάνω περίπτωση ενώ είχαν φωτογραφίες με τα παλιά και τα καινούργια αναλώσιμα που αλλαχτηκαν μετά το τρακάρισμα, για να μου στέίλουν λέει την επιταγή (δεν είχε υποκατάστημα στην Πάτρα) ήθελαν να τους στείλω τα παλιά ανταλακτικά. Έτσι όμως δεν θα είχα αποδεικτικά στοιχεία!!!! Τους είπα λοιπόν να στείλουν υπάλληλο με ΜΕΤΡΗΤΑ να τα πάρει. ¨Οταν μου είπαν αν μπορώ να τα πάω εγώ τους ζήτησα + 300 ευρώ (βενζίνες,φθορές αυτοκινήτου, χάσιμο μέρας κλπ) είδαν οτι δεν βγάζουν άκρη και μετά και το τηλ. του δικηγόρου με πλήρωσαν. Προσοχή λοιπόν με τα αποδεικτικά στοιχεία!!!!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
    Φιλε Alx 84 στην πραξη δυστηχως ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα...

Αν και ξεφευγει απο τα πλαισια του συγκεκριμενου post νομιζω οτι θα ηταν πολυ ενδιαφερον να ανοιγαμε μια συζητηση για ασφαλειες - ασφαλιστικες με αξονα παντα τις μηχανες μας. Ποσο δινουμε, ποιες εχουν αποδειχτει ξηγημενες και δεν αρχισαν να το παιζουν τρελιτσα μετα το τρακαρισμα, ποιες προσφερουν υπηρεσιες οπως ισως αυτοκινητο να στην μαζεψει αμα μεινει (εχει ακουστει οτι το κανει η interamerican με μια μικρη επιπλεον επιβαρυνση γι αυτο το λεω, ισως να υπαρχει και καποια αλλη).

Το προβλημα εδω μεσα ειναι οτι οταν καποια δηλωση γινεται επωνημα μπορει αυτοματα να θεωρηθει διαφημηση η δυσφημηση με οτι επακολουθα μπορει να εχει αυτο.

Το θεμα παντως ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον και νομιζω οτι μας απασχολει ολους...

Offtopic: Φιλε gmakris το avatar σου ειναι ολα τα λεφτα!!! Ζαλιζει, υπνωτιζει... πονοκεφαλος εντελως!
    Δε λέω. Έχω όμως ένα φίλο ασφαλιστή στην Allianz. Είναι μεν απο τις πιο ακριβές,αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε πληρώσει. Τώρα βέβαια αν τρακάρει κανείς σε δέντρο και ισχυρίζεται ότι τον απήγαγαν εξωγήινοι την ώρα που οδηγούσε, εκεί μάλλον θα πάρει το μακρύτερο. Βλάκες δεν είναι. Έχω ακούσει περιστατικά απο τον ίδιο για ασφάλειες της πλάκας που τον έχουν βασανίσει για καιρό. Επειδή λόγω του forum δεν είναι δυνατό να βγεί βρώμα για τις σκάρτες ασφαλιστικές, αυτό μπορεί να γίνει εκτός. Είναι όντως μεγάλο κεφάλαιο.
    Αν όμως λέγαμε τις εταιρίες με τις οποίες είμαστε ευχαριστημένοι; Διαφήμιση δεν κάνουμε.Μπορεί να γλιτώσει κανείς από πολλά με αυτόν τον τρόπο.

Κοίτα να κόψεις φουσκωμένα τιμολόγια, έτσι ώστε και γκρίνια να σου κάνουν (έκπτωση, κλπ) αν δεν βγάλεις και κέρδος, να πάρεις τουλάχιστον τα λεφτά σου.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. truck rasing
    από MANOSR1 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2010, 15:12
  2. atego truck drift
    από costas81 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2007, 11:39
  3. Who needs a truck!!!
    από costas81 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ