Αγαλμα πρέπει να τα κάνουν τα σκυλάκια! Για αγιάσουν τα δοντάκια τους! Κωλόγυφτοι βρωμιάρηδες και λίγα πάθατε. Μακάρι να σας κόψουν και τα @@ σας και το πτηνό σας ρε!!!
Αγαλμα πρέπει να τα κάνουν τα σκυλάκια! Για αγιάσουν τα δοντάκια τους! Κωλόγυφτοι βρωμιάρηδες και λίγα πάθατε. Μακάρι να σας κόψουν και τα @@ σας και το πτηνό σας ρε!!!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Στην Ελλάδα βρίσκεσαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Nαι μηνυση μετα απο διαρρηξη... καλό!!!![]()
![]()
Το έψαξα λίγο όμως, και οι απόψεις διίστανται.
Το κυριότερο είναι να έχεις μια προειδοποιητική πινακίδα.....
"Qu ils mangent de la brioche"
Εγω πάντως απ οσο ξέρω... δεν εισαι υποχρεωμένος να εχεις πινακίδα.. δεν υπάρχει νόμος τέτοιος...Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Στην Ελλάδα βρίσκεσαι...![]()
Εγω έχω σκύλο και έχω πάντα κλειδωμένη τη πόρτα της αυλής.. αν κάποιος αποφασίσει να έρθει για να μπει θα πρεπει να του ανοιξω εγω .
Αρα οποιοσδηποτε αλλος που θα μπεί πρόκειται για διαρρηξη... απλά πράγματα![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Κατά την δίκη σου γνώμη πιστεύεις πως ήταν σωστό αυτό που έγινε ή όχι?Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Στην Ελλάδα βρίσκεσαι...![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Απλό πράγμα είναι και η αυτοάμυνα, αλλά έχεις δει πόσοι έχουν καταδικαστεί μετά από μήνυση διαρρήκτη?
"Qu ils mangent de la brioche"
Ξέρεις πόσες φόρες το έχω σκεφτεί αυτό?Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Απλό πράγμα είναι και η αυτοάμυνα, αλλά έχεις δει πόσοι έχουν καταδικαστεί μετά από μήνυση διαρρήκτη?
Από την μια λες μαθαινεις αυτοάμυνα για να μην σε τουλουμιασουν και από την άλλη λες πως άμα κάνεις "πράξη" αυτά που μαθαινεις μετά θα σου κάνουν μήνυση....
Είναι όπως το είπες...Βρισκόμαστε στη Ελλάδα![]()
καιρός ήταν να απαντήσεις και σε κανα άλλο θρέντ εκτός τους οικογενειάρχες...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ξέρεις πόσες φόρες το έχω σκεφτεί αυτό?
Από την μια λες μαθαινεις αυτοάμυνα για να μην σε τουλουμιασουν και από την άλλη λες πως άμα κάνεις "πράξη" αυτά που μαθαινεις μετά θα σου κάνουν μήνυση....
Είναι όπως το είπες...Βρισκόμαστε στη Ελλάδα![]()
![]()
Έχω 4 pit bull και πάω jiu jitsu... σου αρκεί?Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
καιρός ήταν να απαντήσεις και σε κανα άλλο θρέντ εκτός τους οικογενειάρχες...
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στην Ελλαδα βρισκεσαι !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Nαι μηνυση μετα απο διαρρηξη... καλό!!!![]()
πριν ενα μηνα περιπου διαρρηκτης βιοτεχνιας που πιαστηκε απο την αστυνομια την επομενη μερα επειδη ειχε κανει διαρρηξη και ειχε καταγραφει κανονικα απο τις καμερες της βιοτεχνιας, ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ για το οτι δεν υπηρχαν προειδοποιξτικες πινακιδες και ειναι καταπατηση προσωπικων δεδομενων.....
δειτε :
http://www.tlife.gr/Article/FN/0-9-7502.html
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
φωτιζόμενη....Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Το κυριότερο είναι να έχεις μια προειδοποιητική πινακίδα.....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
ταμπέλα έχεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Έχω 4 pit bull και πάω jiu jitsu... σου αρκεί?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Ο συγκεκριμένος εκανε μήνυση γιατι έπαιξαν το video στον αερα.... δεν εκανε μηνυση επειδη ειχαν καμερες..Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
στην Ελλαδα βρισκεσαι !!
πριν ενα μηνα περιπου διαρρηκτης βιοτεχνιας που πιαστηκε απο την αστυνομια την επομενη μερα επειδη ειχε κανει διαρρηξη και ειχε καταγραφει κανονικα απο τις καμερες της βιοτεχνιας, ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ για το οτι δεν υπηρχαν προειδοποιξτικες πινακιδες και ειναι καταπατηση προσωπικων δεδομενων.....
δειτε :
http://www.tlife.gr/Article/FN/0-9-7502.html![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..