Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Ζηταω να μου χαρισουν...

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS
    Ωραιος ο hornet,αν και θα αγγαρεψω τον κολλητο μου....
    Τοσα του εχω κανει πανω στην μηχανη,μου χρωσταει το καθικακι...
    "Sir, we are surrounded!"
    "Excellent, so we can attack in every direction!"

what goes around.....

Re: Ζηταω να μου χαρισουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
    Παιδες καλημερα..,
    Ειναι το θεματακι ασχετο με το site,αλλα μονο εσας γνωριζω που ισως θα μπορουσατε να βοηθησετε.
    Σε μια καλη μου φιλη τα εφτυσε το πλυντηριο της και δεν την δυνατοτητα να παρει καποιο αλλο.(Ανεργη με μικρο παιδακι)
    Αν καποιος απο εσας εχει στην αποθηκη του κανενα παλιο πλυντηριο ρουχων που να λειτουργει ακομα και δεν εχει σκοπο να το χρησιμοποιησει ας κανει τον κοπο να μου το πει και θα ερθω να το παρω.
    Ξερω οτι ειναι παντελως ασχετο με τα θεματα του site αλλα αν υπαρχει εστω και μια μικρη περιπτωση να βρεθει κατι,θα ειναι μεγαλη ανακουφιση για την κοπελλα.
    Κραξιμο ισως φαω αλλα χαλαλι μπας και βρεθει κατι....:smilea:

φιλε εχω ενα whilpool το οποιο ειναι στην αποθηκη και καθεται το πηρα καινουργιο προπερσι και δεν το ειχα δουλεψει.προσφατα το λειτουργουσα και ξαφνικα μου εκαψε την αντισταση και ενω δουλευει κανονικα δεν ζεσταινει νερο.επειδη ταυτοχρονα ηρθε απο σπουδες η αδερφη μου χρησημοποιουμε το δικο της και το εβαλα αποθηκη!αν σε ενδιαφερει πμ .ειναι πρεβεζα

εγω στο χαριζω!.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    θα ήθελα να ζητήσω κάτι αρκετά ιδιαιτερο και όχι απαραίτητα δωρεάν.Πρόκειται για ασανσέρ σκάλας στο οποίο τοποθετειται αναπηρικό καροτσάκι.Ζητειται γιά νεαρη κοπέλα (16,5 χρονων) η οποία βρίσκεται σε κεντρο αποκατάστασης στην Ζυρίχη μετα απο ατύχημα με δίκυκλο.Καθώς ειναι δεκτές και οποιεσδήποτε πληροφορίες γιά αγορά και τοποθέτηση νεου ασανσέρ στο σπίτι της νεαράς η επιστροφή της οποίας υπολογίζεται στά μέσα Μαρτίου..
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Νέο μέλος
    Κιμωνα εχεις ΠΜ σχετικα με το πλυντηριο

Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    θα ήθελα να ζητήσω κάτι αρκετά ιδιαιτερο και όχι απαραίτητα δωρεάν.Πρόκειται για ασανσέρ σκάλας στο οποίο τοποθετειται αναπηρικό καροτσάκι.Ζητειται γιά νεαρη κοπέλα (16,5 χρονων) η οποία βρίσκεται σε κεντρο αποκατάστασης στην Ζυρίχη μετα απο ατύχημα με δίκυκλο.Καθώς ειναι δεκτές και οποιεσδήποτε πληροφορίες γιά αγορά και τοποθέτηση νεου ασανσέρ στο σπίτι της νεαράς η επιστροφή της οποίας υπολογίζεται στά μέσα Μαρτίου..
    φίλε , γνωρίζω οτι αυτή η εταιρία ειδικεύεται σε τέτοια θέματα…

http://www.draculis.gr/GR/01-01-Home.asp

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    φίλε , γνωρίζω οτι αυτή η εταιρία ειδικεύεται σε τέτοια θέματα…

http://www.draculis.gr/GR/01-01-Home.asp

Eυχαριστώ!!!!
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ζητώ να μου χαρίσουν....
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 16:05
  2. Ζητώ να μου χαρίσουν CARBON WHEELS ....
    από SeNNinhA στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2005, 22:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF