για το σκύλο περαστικά δε σου είπα.... ας σου τα πω εδω ...
ελπίζω να μη προλάβεις να ξεκουραστείς πολύ..![]()
για το σκύλο περαστικά δε σου είπα.... ας σου τα πω εδω ...
ελπίζω να μη προλάβεις να ξεκουραστείς πολύ..![]()
![]()
Στα @@ σου! Θα βρεις κάτι καλύτερο!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
γαμω τα γ@μησια μου.... αυτα τα Χριστουγεννα θα ειναι Tim Burton's![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Μια πορτα κλεινει μια ανοιγει . Λυπαμαι φιλε μου.![]()
θα την βρω την ακρη
Λυπάμαι φίλε μου, ελπίζω να μην είναι για πολύ και να μη ζοριστείς...όσο αυτό είναι δυνατόν.Δεν υπάρχει πλέον τσίπα
![]()
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
Υπομονη ισως να ειναι καλυτερα απο το να δουλευεις χωρις να πληρωνεσαι.
Ελπιζω να βρεις αυτο που θες συντομα![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Σας ευχαριστω ολους...
Ως φυση αισιοδοξος και κολοφαρδος ειναι σιγουρο οτι θα βρεθει κατι πολυ συντομα...και να μη με βρει αυτο θα το βρω εγω. Αλλα ποτε δεν εχει συμβει να φυγω απο δουλεια και να μην βρω κατι καλυτερο.
Να στε καλα ολοι οι "συναδελφοι", υπομονη, κουραγιο και ολα θα πανε καλα.
Δυσκολες οι εποχες που ζουμε, αλλα και αυτο για καλο ειναι. Τα πραγματα εχουν ενα πατο και ειμαστε πολυ κοντα σε αυτον...μολις τον φτασουμε θα αρχισει η αναδυση. Μη μασατε!![]()
Εναμιση μηνα κοντευω ανεργος.Πιστεψε με πως σε καταλαβαινω απολυτα.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
περαστικα για ολα μαν![]()
αν επιτρεπετε τι επαγγελλεσαι;
οχι οτι εχω κατι να σου προσφερω,αλλα αν ακουσω τιποτα!
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
δεν θελω αλλο να συνχυστωπες στα αφεντικα σου οτι μια μερα θα πεθανουνε .......παρε μια φιαλη ποτο,τσιγαρα και αραξε .....ακου κι ενα τραγουδακι μπας και φτιαχτεις λιγο.....http://www.youtube.com/watch?v=bS-l3...eature=related
Κουραγιο παλικαρε. Καθε εμποδιο για καλο. Υπομονη και ολα θα γινουν οπως πρεπει![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Υπο μο@νι!!!! εμ.....υπομονη.....!! Και καλη δυναμη....!!![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
Ετσι...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σας ευχαριστω ολους...
Ως φυση αισιοδοξος και κολοφαρδος ειναι σιγουρο οτι θα βρεθει κατι πολυ συντομα...και να μη με βρει αυτο θα το βρω εγω. Αλλα ποτε δεν εχει συμβει να φυγω απο δουλεια και να μην βρω κατι καλυτερο.
Να στε καλα ολοι οι "συναδελφοι", υπομονη, κουραγιο και ολα θα πανε καλα.
Δυσκολες οι εποχες που ζουμε, αλλα και αυτο για καλο ειναι. Τα πραγματα εχουν ενα πατο και ειμαστε πολυ κοντα σε αυτον...μολις τον φτασουμε θα αρχισει η αναδυση. Μη μασατε!![]()
![]()
![]()
Καλη δυναμη και υπομονη....!!![]()
![]()