Το LG η το sony ericsson λες.
Το LG η το sony ericsson λες.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
... τι εκανε ο αθεοφοβος ????
Εκοψε εναν φουρνο μικροκυματων εβαλε αλουμινοχαρτα και σκεπασε το ξυλο πηγε στο αλλο δωματιο και με μια μπαλαντεζα τον εβαλε μπροστα!!!
Παραλιγο να παρει φωτια το ξυλο αλλα το σαρακι τελος.....
Τουλαχιστον δεν προκειται να πληξεις ποτε αν εχεις τετοιο φιλο!!
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Οι Σέρβοι δεν ήταν που έβαζαν σε διάφορα σημεία φούρνους μικροκυμάτων για να μπερδεύουν τους αμερικάνικους πυραύλους;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τουλαχιστον δεν προκειται να πληξεις ποτε αν εχεις τετοιο φιλο!!
Δεν μπορεις να φανταστεις!!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
αυτο με το αυτοκινητο το εχουμε κανει με nokia κινητο σε αμαξι Peuguot 308 και δουλεψε μια χαρα
Το κινητο δεχεται ηχητικα κυματα (διαμηκη και χαμηλης συχνοτητας) τα μετατρεπει σε ραδιοκυματα και τα στελνει σε αλλο κινητο οπου γινεται η αντιστροφη διαδικασια.
Για να μπορεσει να στειλει τον "κωδικο" απο το remote του αυτοκινητου πρεπει το μικροφωνο να πιασει ενα εγκαρσιο (οχι διαμηκες) κυμα συχνοτητας καπου 5-6 ταξεις μεγεθους μεγαλυτερης απο την ανθρωπινη φωνη.
Και ακομα και να γινει αυτο, πρεπει το ακουστικο του αλλου κινητου να αναπαραγαγει εγκαρσιο κυμα ηλετρομαγνητικης φυσης!! Τα ηχεια ομως παραγουν διαμηκη κυματα (πυκνωματα-αραιωματα αερα) !!
Μου φαινεται λοιπον οτι μπλοφαρεις, οποτε κανω reraise
![]()
Όσα κινητά δοκίμασα το κόλπο με την μπαταρία δεν έπιασε... blackberry, samsung, ericsson, sharp μερικά απο αυτά.. ΝΟΚΙΑ.. δεν έχω!Για τα υπολοιπα εισαι 100% σιγουρος δηλαδη..
Για τον Φούρνο... επιμένω καθώς το έχω δοκιμάσει και όπως είπε και φίλος πιο πάνω.. θα το απαντούσα κιόλας.
Για την ικανότητα τώρα RF.. δεν κατέχει.. δεν λέει... τόσο απλό είναι.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
μονο ΝΟΚΙΑΑΑΑΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Όσα κινητά δοκίμασα το κόλπο με την μπαταρία δεν έπιασε... blackberry, samsung, ericsson, sharp μερικά απο αυτά.. ΝΟΚΙΑ.. δεν έχω!
Για τον Φούρνο... επιμένω καθώς το έχω δοκιμάσει και όπως είπε και φίλος πιο πάνω.. θα το απαντούσα κιόλας.
Για την ικανότητα τώρα RF.. δεν κατέχει.. δεν λέει... τόσο απλό είναι.
Σε εμένα όχι μόνο δεν χτύπησε αλλά το εμφάνιζε ως κλειστό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αυτό πώς το εξηγείς;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Σε εμένα όχι μόνο δεν χτύπησε αλλά το εμφάνιζε ως κλειστό.
Αυτό πώς το εξηγείς;
Ο φουρνος σου ειναι σωστα θωρακισμενος ,τοσο απλα!!!
![]()
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Ο φουρνος σου ειναι σωστα θωρακισμενος ,τοσο απλα!!!
![]()
..για τα κινητα![]()
γιατι για τα μικροκυματα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος![]()
εκτος αν βαλεις μεσα κανα ρανταρ![]()
Ρανταρ οχι!!δεν χρειαζεται να βαλεις μεσα !!!μην εισαι υπερβολικος (δεν χωραει):rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
..για τα κινητα![]()
γιατι για τα μικροκυματα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος![]()
εκτος αν βαλεις μεσα κανα ρανταρ![]()
Τα κινητα δουλευουν 900 και 1800 Mhz οποτε στα 2400Μhz που ειναι ο φουρνος μικροκυματων ειναι μια ενδειξη οτι ειναι θωρακισμενος σωστα (μπακαλιστικος μεν αλλα ειναι)
Για να εισαι σιγουρος υπαρχουν ειδικα οργανα !!!!![]()
![]()
, Vespa GT200 TS50W
καποια στιγμη θελω να σε ρωτησω κατι, μιας και εισαι εξπερ στα ηλεκτρονικα (παρακολουθω ανελλιπως τις ανακατασκευες σου και ξερω).