Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: bandit vs strom

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    Θα σε φάει ο αέρας φίλε...
    είμαι 1.96 και για να με καλύψει το στρόμ έχω βάλει την κάπα τέρμα πάνω(βέβαια,φαίνεται σαν του παππού μου τη βέσπα!)....φαντάσου στο bandit...δεν μιλάμε για την μέση σου που θα αρχίσει σιγα-σιγά να διαμαρτυρεται...
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

To Bandit σε κλειστά εσάκια μια χαρά μπαίνει.
    Θέλει το τράβηγμά του, θα σε κουράσει αν αυτό κάνεις συνεχώς, αλλά commuter είναι δεν είναι για να ξύνεις σκουλαρίκια σε εσάκια, οπότε δεν *είναι στον χαρακτήρα του*.
    Επίσης ο ληστής δεν είναι ςς να σου "σπάσει" την μέση. Αντίθετα, έχει μια πολύ φυσική θέση οδήγησης.
    Στις ίδιες στροφές κινητήρα έχει την ίδια απόδοση με το στρώμα, το μοτεράκι του στρώματος είναι τέρας αξιοπιστίας (όπως και του ληστή) και δεν μασάει από 20,50,200 χλμ καθημερινής χρήσης σε Ε.Ο., οπότε αυτό για εμένα δεν αποτελεί λόγο να το αλλάξει κάποιος.
    Αν το βαρέθηκες και θες να πας σε κάτι άλλο, αντίστοιχα με το στρώμα αξιόπιστο, χωρίς μεγάλο κόστος, άλλη συζήτηση.

εντιτ: Επίσης το Bandit έχει συγκεκριμένη τελική, του στρώματος αγγίζει το άπειρο...
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mes
    παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις ενα τελευταιο με το strom στις 7000 στροφες εχω 140 περιπου το με το bandit ποσα εχεις??που θα ειναι και πιο ξεκουραστα οι 7000 πιστευω λογω 4κυλινδρου
    Παρε τον μεγαλο να εχεις 4600 στα 140. Απο αυτα που λες ο μεγαλος σου ταιριαζει καλυτερα.

Ρε παιδιά, μιλάμε για 20 χιλιόμετρα πήγαινε και άλλα τόσα έλα. Στα 140 χιλιόμετρα την ώρα, μιλάμε για το 1/7 της ώρας, μιλάμε για 9 λεπτά; Πόσο να ζοριστεί σε 9 λεπτά και το μηχανάκι και ο αναβάτης; Ο mes απλά ψάχνει δικαιολογία να αλλάξει μηχανάκι. Ισως βαρέθηκε, ίσως θέλει να δοκιμάσει και κάτι ακόμα, ίσως κάποιος του πιπίλησε τα αυτιά για το "ταξίδι" και τις δήθεν ζημιές που θα πάθει λόγω φθοράς, πάντως 1250άρι για να κάνει αυτή τη διαδρομή, είναι τρελλό Overkill. Γενικά είναι υπερβολή το να μπει σε έξοδα για τόσο μικρή διαδρομή, αν δεν έχει και άλλο λόγο. Το Vstrom είναι υπεραρκετό και υπεράνετο...

Νέο μέλος
    ευχαριστω παιδια μενω οπου ειμαι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Καλά όλα, αλλά κάνεις 40-50 χιλιόμετρα ΕΟ την ημέρα πήγαινε-έλα, δεν κάνεις 200... Μέχρι να βγεις Εθνική έχεις ήδη φτάσει στα μέρη μου

Από πλευράς άνεσης, προσωπικά δεν το βλέπω να αξίζει τον κόπο. Εννοείται πως με την όρεξη του καθ' ενός δεν μπλέκομαι, αν σε "τρώει" να το αλλάξεις και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο, γιατί όχι;

Βαλάντη θέλεις να πεις ότι μετά το GSR δεν σου φαίνεται "αλλόκοτο" το ζύγισμα του Bandit? Δεν έχω οδηγήσει πιο ψηλόβαρο μηχανάκι!
    το bandit λογο χαμηλου κεντρου βαρους τον ελεγχεις καλυτερα στατικα, για μενα που ειμαι 1.80.
    φυσικα το gsr ειναι παιχνιδι μπροστα στα αλλα.
    val

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Bandit vs faser vs vstrom vs cbf
    από kkobits στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 20:29
  2. ER6n vs Bandit 650
    από alex14 στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2006, 04:03
  3. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα