Μαλλον πρεπει επαιξε και φωτια/εκρηξη
![]()
Μαλλον πρεπει επαιξε και φωτια/εκρηξη
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Τουλαχιστον φορουσε το σωστο κρανος.
![]()
![]()
![]()
το μηχανακι που ειναι![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
αυτη η πουδρα στην ασφαλτοΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
![]()
το μηχανακι που ειναι![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δεν είναι τίποτα. με λίγη αλοιφή θα φτιάξει
μακράν η καλύτερη ατάκα.
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
τα σιδερα ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ οι ανθρωποι δεν φτιαχνονται:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
''όσο απαξιωτικό είναι η μη συμπλήρωση αθλητών σε κατηγορίες ή τερματίζοντες στο βάθρο άλλο τόσο είναι το μοίρασμα κυπέλλων στην απονομή σε αθλητές που δεν έχουν τερματίσει τον αγώνα.
Τώρα αν αυτό είναι στα πλαίσια διατήρησης καλών σχέσεων με τους αθλητές – πελάτες, πάω πάσο!''
Αν και το πιο πιθανο σεναριο μου φαινεται κατι τετοιο εμενα, και παλι δεν πειθομαι 100%..εκτος αν ο φορτηγατζης εχει κουρευτικη μηχανη κατω απο το σασιΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
η πιο λογική εξήγηση που μου έρχεται είναι ότι ο αναβατης έπεσε από μόνος του ,η μοτο σύρθηκε στο αντίθετο χωρίς τον αναβατη ,κατέληξε στον προφυλακτήρα του φορτηγού ,το οποίο ήταν κινούμενο και την κατάπιε από κάτω από τις ρόδες του και σκόρπισε όπως σκόρπισε...Αφου το παλικαρι δεν επαθε τιποτα στην ουσια παλι καλα...
Σκεψου δηλαδη να ηταν κανα τζιξερ... αν δεν ειχε φυσηξει ηδη να το παρει ο αερας, με ηλεκτρικη σκουπα θα το μαζευανε
Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς
-Ανάχαρσις
------------------- - - - - - - - - - - - - -
Ειμαι κορυφαιος εραστης, γιατι εξασκουμαι πολυ μονος μου :a31:
Ψιλοfake...
Συνήθως όταν κάτι σκορπάει, σκορπάει εδώ και εκεί. Αυτά, για να χωρέσουν στο πλάνο, είναι όλα "ψιλομαζεμένα".
Ποιός ξέρει...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)