Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 79

Θέμα: Οι πραγματικοί εντουράδες πρέπει να χαίρονται την φύση

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Απορώ γιατί ποτέ δεν αναφέρονται οι βοσκοί & οι πραγματικές ζημιές που έχουν προκαλέσει και προκαλούν με την υπερβόσκηση και ένα κάρο άλλα πράγματα.

& επίσης βουνά δεν έχει μόνο η Αττική. Στη τελική είναι και λίγο λογικό αφού 6.000.000 άνθρωποι ζουν εκεί, να αναστενάζουν τα βουνά.

Ας κοπεί η παράνομη ανέγερση οικοδομών, η παράνομη υλοτομία, η παράνομη εξόρυξη πετρωμάτων & τόσα άλλα & τα βουνά θα γουστάρουν τους εντουράδες, ποδηλατές, περιπατητές.

Ξαναήμαρτον πια, και εδώ κολλάει, βλέπουμε το δέντρο, χάνουμε το δάσος.

Και το δασος βλεπουνε και ακομα μακρυτερα απλα τα παραπανω που αναφερεις απλα.....Αναφερονται...

( Αμα καποια στιγμη κανεις καποια βολτα απο φορα που παραπεμπουν στις παραπανω δραστηριοτητες ....

Θα καταλαβεις πολλα πραγματα...!!! )

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ενταξει παιδια, αφου δεν ενοχλει κανεναν και αφου ετσι και αλλιως καποιοι κοβουν, καινε και καταπατανε δεν υπαρχει κανενα προβλημα!

Πολυ πετυχημενο το να συγκρινουμε δραστηριοτητες οπως το trekking και το MTB με το enduro...προφανως καποιοι δεν εχουν κανει ποτε τους ουτε trekking ουτε MTB, διοτι τοτε θα γνωριζαν οτι ακομα και ο πιο γυμνασμενος ποδηλατης δεν μπορει να κινηθει σε καμμια περιπτωση στα μοποπατια που χαραζουν οι endurαδες! Καλα για περιπατητες δεν το συζηταω καν...εκτος και αν θεωρειτε την ιπποδυναμη μια μοτοσικλετας ισαξια με αυτης που βγαζει ενας ανθρωπος η τα db που εκπεμπει μια εξατμιση ισοδυναμα με αυτα του ορθοπεταλου...

Επισης το θεμα μας δεν ειναι τι κανουν οι χειροτεροι απο καθε "φυλη" του βουνου, το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις! Δεν γινεται να χρησιμοποιουμε σαν επιχειρημα το οτι ενας ποδαρατος επισκεπτης του δασους μπορει να πεταει σκουπιδια...ελεος! Λαλακες υπαρχουν παντου και ειναι γνωστο οτι κανουν λαλακιες, τωρα πως προκυπτει μια δικη μας αβαντα μεσα απο αυτο, δεν το καταλαβαινω....

Υπαρχουν πιστακια στην ευρυτερη περιοχη της Αττικης για να ξελυσαξει κανεις μια χαρα...το να κοβουμε πορεια μεσα στα δαση δεν ειναι αναφαιρετο δικαιωμα μας, μονο και μονο επειδη δεν απαγορευεται!

Παλιοτερα εκανα και εγω enduro, αλλα ενας απο τους λογους που τα παρατησα ηταν το οτι οταν εσβηνα τον κινητηρα και με περιεβαλε η γαληνη του δασους, καταλαβαινα αμεσως. Καταλαβαινα οτι αυτο που κανω ειναι κατι σαν βιασμος.

Δεν ειμαι υπερμαχος του να απαγορευτει το enduro σε καμια περιπτωση, αλλωστε συμφωνω το οτι ειδικα τα ελληνικα δαση, χρειαζονται περισσοτερο απο ποτε τους ανθρωπους. Αυτο που χρειαζεται επισης περισσοτερο απο ποτε ειναι να προσαρμοσουμε τις δραστηριοτητες μας με τροπο τετοιο που να μην ενοχλουμε τους αλλους επισκπετες - και κυριως το ιδιο το δασος.

υ.γ. Please, μην αρχισετε παλι τα περι καταπατητων και εμπρηστων...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

( Αμα καποια στιγμη κανεις καποια βολτα απο φορα που παραπεμπουν στις παραπανω δραστηριοτητες ....

Θα καταλαβεις πολλα πραγματα...!!! )

Παρακολουθώ, αλλά δε συμμετέχω Είναι χαζό εδώ στην Ελλάδα, που απομονωνόμαστε σε ομάδες & η μια κατηγορεί την άλλη, αντί να συνεργαζόμαστε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ενταξει παιδια, αφου δεν ενοχλει κανεναν και αφου ετσι και αλλιως καποιοι κοβουν, καινε και καταπατανε δεν υπαρχει κανενα προβλημα!

+ 1000

Αυτή η άποψη ειναι απλά "δεν εχω επιχειρήματα" ...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    + 1000

Αυτή η άποψη ειναι απλά "δεν εχω επιχειρήματα" ...

Για πες μας εσύ τα επιχειρήματά σου, μιας και βγαίνεις στο βουνό τρεις φορές την εβδομάδα και δεν έχεις αφήσει μονοπάτι για μονοπάτι...

---Dum spiro, spero---

Δεν ειμαι υπερμαχος του να απαγορευτει το enduro σε καμια περιπτωση, αλλωστε συμφωνω το οτι ειδικα τα ελληνικα δαση, χρειαζονται περισσοτερο απο ποτε τους ανθρωπους. Αυτο που χρειαζεται επισης περισσοτερο απο ποτε ειναι να προσαρμοσουμε τις δραστηριοτητες μας με τροπο τετοιο που να μην ενοχλουμε τους αλλους επισκπετες - και κυριως το ιδιο το δασος.

Είπαμε, συμφωνούμε.
    ---Dum spiro, spero---

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Για πες μας εσύ τα επιχειρήματά σου, μιας και βγαίνεις στο βουνό τρεις φορές την εβδομάδα και δεν έχεις αφήσει μονοπάτι για μονοπάτι...

Εγω βγαίνω με το μηχανάκι αλλα δε πάω μέσα στο Δρυμό ...

Κινουμαι πάντα χαμηλα εκτος του Δρυμού !!!.. με το ποδήλατο ανεβαίνω στο Δρυμο και κανω μονοπάτια που δε μπορώ με το μηχανάκι... ωστε να μη δημιουργώ πρόβλημα...

Το πιασες εξυπνίδη

Y.Γ για κανονιστε για Κυριακη να κανουμε καμια βόλτα γιατι μονο εξυπναδες μου ειστε

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Πολλοι εχουν συναντησει MTB και ειχαν ευχαριστες συζητησεις μαζι τους.....
    Φυσικα και υπαρχουν MTB οπου μπορουν ανετα να βγαλουν εναν κυκλο εντουρο ( φυσικα σε πολυ περισσοτερη ωρα ) και ειναι απλα κουτο, να συγκρινουμε καποιο σπορ με τις ατομικες δυνατοτητες μας λες και ειμαι ο... Καλλυτερος ο μοναδικος..!

Φυσικα και δεν συγκρινουμε την δυναμη μιας μοτο με αυτη ενος ποδηλατη η ενος περιπατητη....

Μιλησαμε για ποσοτητα ...

Ναι το να περασουν 100 ανθρωποι η 50 ποδηλατα απο ενα σημειο ....

Θα κανουν τοση ζημια οσο 5 μηχανακια...

Τοσο απλο !!!

Οσο αφορα τον θορυβο.......

Δοκιμασατε καμμια φορα σε εναν ερημο επαρχιακο δρομο να σταματησετε και σβησετε το μοτερ σας...????

Το εκανα μια φορα εγω και απο τοτε εκοψα τις εκδρομες....

( Θεε μου τι αλλο...???? )

Εγω βγαίνω με το μηχανάκι αλλα δε πάω μέσα στο Δρυμό ...

Κινουμαι πάντα χαμηλα εκτος του Δρυμού !!!.. με το ποδήλατο ανεβαίνω στο Δρυμο και κανω μονοπάτια που δε μπορώ με το μηχανάκι... ωστε να μη δημιουργώ πρόβλημα...

Το πιασες εξυπνίδη

Y.Γ για κανονιστε για Κυριακη να κανουμε καμια βόλτα γιατι μονο εξυπναδες μου ειστε

Παπαρίδη αυτά πεστα στον el_hymador που δεν σε γνωρίζει, άντε γιατί θα αρχίσω να ανεβάζω φώτο σου ΨΗΛΑ στον Δρυμό και θα σε κάνω ρόμπα (μη πω για εκείνη τη φωτό που κατουρούσες στους βασιλικούς τάφους και σε κάνω ρόμπα )

---Dum spiro, spero---

Συνεχώς μαθαίνουμε και προσαρμοζόμαστε!!!

Αν δεν είχα μάθει ποδήλατο, δεν θα είχα πάει πιο μακριά απ΄'οσο με πάνε τα πόδια μου.
    Αν δεν είχα μάθει να οδηγάω μηχανάκι, δεν θα είχα επισκεφτεί τόσα μέρη...
    Με το εντουράκι μου γνώρισα πολλά βουνά
    Οτι γνωρίζω μπορω να αγαπάω και να προστατεύω
    Και επειδή δεν είμαστε μόνοι, συνεχώς μαθαίνουμε και προαρμοζόμαστε!!!
    Να Θυμόμαστε τα ταξίδια που κάναμε μαζί και να σχεδιάζουμε τα μελλοντικά...να μας προσέχεις...

http://throughtheirowneyes.blogspot.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    [B]

Ναι το να περασουν 100 ανθρωποι η 50 ποδηλατα απο ενα σημειο ....

Θα κανουν τοση ζημια οσο 5 μηχανακια...

Τοσο απλο !!!
    Δυστυχώς οσο και να μ αρέσει το enduro το ποδήλατο δεν κάνει την ιδια ζημια στα μονοπάτια δε πα να περάσουν 1000 ποδηλατα... αλλα ακόμα και σε ποιο παρθένα σημεία δεν ξεμπαζωνει στο περασμά του...

Αλλα ειλικρινά μικρή σημασία εχουν αυτά... εφόσον ολοι τηρούμε το αυτονόητο.. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΥΜΟΥ να κάνουμε enduro..

Εξαλου τα περισσοτερα μονοπατια ειναι χαμηλα και οχι ψηλά... (για τη Παρνηθα πχ)

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Παπαρίδη αυτά πεστα στον el_hymador που δεν σε γνωρίζει, άντε γιατί θα αρχίσω να ανεβάζω φώτο σου ΨΗΛΑ στον Δρυμό και θα σε κάνω ρόμπα (μη πω για εκείνη τη φωτό που κατουρούσες στους βασιλικούς τάφους και σε κάνω ρόμπα )

Ρε μαλακοπέρδα Σπύρο 4 χρονια enduro και ακόμα δεν ξέρεις που πέφτει τι... δεν εχεις μάθει ουτε ενα μονοπάτι...

Εσυ θεωρεις Δρυμό και τα πιστάκια χαχαχα

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtgirl
    Συνεχώς μαθαίνουμε και προσαρμοζόμαστε!!!

Αν δεν είχα μάθει ποδήλατο, δεν θα είχα πάει πιο μακριά απ΄'οσο με πάνε τα πόδια μου.
    Αν δεν είχα μάθει να οδηγάω μηχανάκι, δεν θα είχα επισκεφτεί τόσα μέρη...
    Με το εντουράκι μου γνώρισα πολλά βουνά
    Οτι γνωρίζω μπορω να αγαπάω και να προστατεύω
    Και επειδή δεν είμαστε μόνοι, συνεχώς μαθαίνουμε και προαρμοζόμαστε!!!

+1000 απλα...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Δυστυχώς οσο και να μ αρέσει το enduro το ποδήλατο δεν κάνει την ιδια ζημια στα μονοπάτια δε πα να περάσουν 1000 ποδηλατα... αλλα ακόμα και σε ποιο παρθένα σημεία δεν ξεμπαζωνει στο περασμά του...

Αλλα ειλικρινά μικρή σημασία εχουν αυτά... εφόσον ολοι τηρούμε το αυτονόητο.. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΡΥΜΟΥ να κάνουμε enduro..

Εξαλου τα περισσοτερα μονοπατια ειναι χαμηλα και οχι ψηλά... (για τη Παρνηθα πχ)
    Τα μονοπατια ειναι μονο ΧΩΜΑ !!!!!!

Παραπανω μιλαμε για γονους ελατων κλπ.....

Εαν η ζημια γινετε απο την διατηρηση αυτων ( μονοπατιων ) τοτε υπευθυνοι ειμαστε ολοι οι παραπανω που αναφερω!!!

Εαν εννοεις για το σκαψιμο αυτων ( μονοπατιων ) υπευθυνοι ειμαστε ολοι εμεις που τα διατηρουμε και μετα στο μεγαλυτερο ποσοστο η ιδια η βροχη....)

Εαν εννοεις καποιες μικρες σε μηκος λακουβες σε αυτα ( μονοπατια ) υπευθηνα ειναι καποια μηχανακια που κολησαν....

Απαγορευετε εντος Δριμου να κανεις οτιδηποτε !!!!!!

Βουνο δεν ειναι μονο η Παρνηθα !!!

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει να τρώνε πολύ σκόρδο
    από TOLISTOLAROS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2009, 02:42
  2. Οι ώρες γραφείου πρέπει να τηρούνται!
    από Vegeta στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2008, 16:17
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2005, 09:42
  4. Αλλάζουν οι εποχές ...πρέπει να αλλάξουμε και εμείς;....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 00:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF