Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 84

Θέμα: Εξακρίβωση στοιχείων - ΔΙΑΣ

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μέχρι ένα βαθμό δικαιολογημένα....
    σιγουρα,

αλλα αυτος ο ρατσισμος οταν βλεπω τα αισχη μεσα σε κουτακηδες και θεώρατα τζηπ που καβαλανε πεζοδρομια με φιμε τζαμια και γενικοτερα κανουν οτι γουσταρουν και και και , ειναι πλεον εκνευριστικος...

απεναντιας εγω ειμαι υποψηφιος ελεγχου που απλα παω στην δουλεια μου δικυκλος...
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GABBER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Αληθινό περιστατικό, πριν μερικούς μήνες.
    Μου κάνουν νεύμα να σταματήσω με το αμάξι.
    Σταματάω λίγο πιο μπροστά από το όργανο.
    Έρχεται αργά στο τζάμι μου, το κατεβάζω. Καλημέρα του λέγω.
    Δεν μου απαντά αλλά με το δεξί του χέρι και συγκεκριμένα με το δείκτη κάνει το σήμα του "πες τα όλα", ή όπως κάνει το μαγκάνι στο πηγάδι που ρολάρει.
    Άδεια και δίπλωμα ; τον ρωτάω. Γνέφει καταφατικά. Τα βρίσκω, τα δίδω.
    Τα παίρνει και χωρίς να τα κοιτάξει αρχίζει αργά να στρέφει το κεφάλι προς το βουνό. Και εκεί μένει.
    Περνάνε 10'', περνάει μισό λεπτό.
    Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; τον ρωτάω.
    Δε με κοιτάζει, αρχίζει να βηματίζει εμπρός ενώ πάντα κρατάει τα έντυπα στο χέρι που απλά κρέμεται στο πλάι του!
    Ίντα ναι; σκέφτομαι; Candid Camera;
    Γυρίζει προς τα εμένα, προσπερνάει τα τζάμι μου και σταματάει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
    Τονε ξάνοιγα από τον καθρέπτη, αυτός κοιτούσε στον ουρανό!
    Παίζω μια και βγαίνω από το αμάξι. Τονε σιμώνω.
    Είστε καλά; τονε ρωτάω.
    Αυτός κοιτάζει το πορμπαγκάζ και με το δείκτη πάλι μου κάνει το σήμα του "πες τα όλα".
    Να το ανοίξω; τον ρωτάω
    Δεν απαντάει, κοιτάζει το βουνό και δείχνει με τρόπο point-point-point-point με το δείκτη το πορμπαγκαζ.
    Ίντα να κάμω το άνοιξα. Δεν κοίταξε μέσα, έκανε μεταβολή και πήγε 10 μέτρα πιο κάτω. Σταμάτησε και κοίταζε το δρόμο.
    Μαλάκ@ λέω, σίγουρα κάπου έχουνε στημένη καμιά candid camera, δεν γίνεται!
    Τονε ξαναπλησιάζω και ρωτάω με φωνή γεμμάτη λουλούδια: όλα καλά; να πηγαίνω;
    Αρχίζει πάλι να περπατάει προς το αμάξι. Σταματάει στην μπροστά ρόδα. Κάνει μεταβολή. Κοιτάζει το λάστιχο.
    Έχω μείνει ΤΕΛΕΙΩΣ μαλ@κας...
    Μου απλώνει το χέρι με τα χαρτιά και δε με κοιτάζει.
    Τα παίρνω απαλάααα από το χέρι του και μπαίνω επίσης απαλάαα μέσα στο αμάξι. Ακόμη πιο απαλάαα έφυγα. Μέχρι να απομακρυνθώ τον ξάνοιγα από τον καθρέπτη και αυτός πάλι είχε γυρίσει και κοίταζε το βουνό.
    Μυστήριο η ψυχή του ανθρώπου...

"Μέρα Ομορφηηηη ...Τις πάπιες ...Ταΐσαμε...Σινεμά ...και σπιτάκι μετααααα...."

Και ανατριχιαζεις!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    χαχαχαχαχα... ρε Στέλιο.. έχεις τελικά τον μαλακο-μαγνήτη ρε αδερφέ.. όλα τα παράξενα σε σένα ρε γμτ.!!!
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    :rotflmao:

.......................

εχει περασει απο το μυαλο σου το οψιον να μην υπαρχεις,ουτε εσυ ουτε το αυτοκινητο σου στην ιστορια που υπαρχει στο μυαλο του αστυνομικου και απλως να προβληματιζοταν με χαρτια που βρεθηκαν απο το υπερπεραν στα χερια του?

υ.γ. καλη κινηση η ησυχη απομακρυνση...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Το κακό ειναι οτι ΟΛΟΙ οι κατοχοι μηχανων θεωρουνται αυτοματα και "υποπτοι"... δεν εχω δει ποτε να σταματανε κανα αυτοκινητο διχως ενδειξη και υποψια... απεναντιας οτι και διτροχο να ναι... ειναι υποπτο και ελέγχεται...
    Ε ναι.
    Συνηθως μετα απο ληστειες ΔΕΝ ακουμε :
    "....και διεφυγαν με αυτοκινητο μεγαλου κυβισμου στα στενα της περιοχης...."

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Αααα είναι ωραίοι αυτοί, πρωτότυποι. Μου ρθαν και μένα μια μέρα τη στιγμή που πάρκαρα έξω από τη δουλειά.

- Καλημέρα σας.
    - Καλημέρα.
    (μου δείχνει το ΤΑ μου)
    - Εεε... αυτή η μηχανή.. εε.. είναι κάθε μέρα εδώ;
    - Συνήθως, ναι.
    - Α, μάλιστα. Ευχαριστούμε. (και προς τους δικούς του: ) ΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΜΕ!!

:wacko:
    Ελα τωρα.....τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια ?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    .....

Ελα τωρα.....τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια ?

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εκεί στο βουνό.... δεν παιζει καμιά φυτεία ε;
    Πάνω στη Μαλάξα; Μπα, κα-δυο ταβερνεία έχει.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Λογω της εμφανισης της παπιας μου (βγαλμενα πλαστικα/φωτα) με σταματανε συχνα (αν και σχεδον παντα ειμαι δικαβαλοσ οταν συμβαινει αυτο). Παντα σχετικα ευγενικοι και δεν με πρηζουν πολυ αν δεν εχω διπλωμα/ταυτοτητα μαζι μου.Το περιεργο ειναι οταν με σταματανε τοσο εγω οσο και ο συνεπιβατης _ΠΑΝΤΑ_ φοραμε κρανος και συχνα κιαλλο εξοπλισμο...οποτε απορω καπως~~~

Μεχρι το προηγοθμενο ΣΚ που επεσα σε μαλακεσ (την μοναδικη φορα που ειχα ταυτοτητα μαζι μου)...
    Ή μαλλον ο ενας ηταν μαλακασ... Το μηχανακι ειναι χρυσαφι και η αδεια γραφει ("κιτρινο") και αυτος με ρωτησε 10 φορες σε φαση "κανουμε πλακα χαχαχα "ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΕΔΩ???

Μεσα στις τσαντες που εψαξαν βρηκαν κασκολ ομαδας και ο ιδιος εξυπνακιας ειπε "φιλαρακι αμα δεν εχεις καπνογονα δεν κανεις τιποτα" σε ειρωνικο στυλακι.

Το να ειναι μαλακας ενας απο αυτους (που μαλιστα ηταν και σχετικα πιτσιρικας) το θεωρησα λογικο, αυτο που μου εκανε ασχημη εντυπωση ηταν οτι ο αρχηγος τους δεν εκανε τιποτα για αυτο (μια παρατηρηση, ενα εντονο βλεμμα, κατι)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Λογω της εμφανισης της παπιας μου (βγαλμενα πλαστικα/φωτα) με σταματανε συχνα (αν και σχεδον παντα ειμαι δικαβαλοσ οταν συμβαινει αυτο). Παντα σχετικα ευγενικοι και δεν με πρηζουν πολυ αν δεν εχω διπλωμα/ταυτοτητα μαζι μου.Το περιεργο ειναι οταν με σταματανε τοσο εγω οσο και ο συνεπιβατης _ΠΑΝΤΑ_ φοραμε κρανος και συχνα κιαλλο εξοπλισμο...οποτε απορω καπως~~~

Μεχρι το προηγοθμενο ΣΚ που επεσα σε μαλακεσ (την μοναδικη φορα που ειχα ταυτοτητα μαζι μου)...
    Ή μαλλον ο ενας ηταν μαλακασ... Το μηχανακι ειναι χρυσαφι και η αδεια γραφει ("κιτρινο") και αυτος με ρωτησε 10 φορες σε φαση "κανουμε πλακα χαχαχα "ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΕΔΩ???

Μεσα στις τσαντες που εψαξαν βρηκαν κασκολ ομαδας και ο ιδιος εξυπνακιας ειπε "φιλαρακι αμα δεν εχεις καπνογονα δεν κανεις τιποτα" σε ειρωνικο στυλακι.

Το να ειναι μαλακας ενας απο αυτους (που μαλιστα ηταν και σχετικα πιτσιρικας) το θεωρησα λογικο, αυτο που μου εκανε ασχημη εντυπωση ηταν οτι ο αρχηγος τους δεν εκανε τιποτα για αυτο (μια παρατηρηση, ενα εντονο βλεμμα, κατι)
    Panos1313 , τι ομάδα είσαι???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GABBER
    "Μέρα Ομορφηηηη ...Τις πάπιες ...Ταΐσαμε...Σινεμά ...και σπιτάκι μετααααα...."

Και ανατριχιαζεις!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=XWfNGXbTPQ0

για πες ρε Ζευκα γιατί είναι μπλοκαρισμένο το utube?

για πες ρε Ζευκα γιατί είναι μπλοκαρισμένο το utube?
    ?

δν ξέρω μαν

Δεν κατάλαβες... Είναι κλειδωμένο το utube εννοούσα, στη δουλεια!!! Θα το δω σπίτι, άσε.

Δεν κατάλαβες... Είναι κλειδωμένο το utube εννοούσα, στη δουλεια!!! Θα το δω σπίτι, άσε.

αααααα χαχαχαχαχ

είναι το σκετσάκι με τον Πανούση ρε...πρέζα όμορφη....λαλαλαλαλαλα

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2008, 08:38
  2. πίνακας στοιχείων
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2006, 16:42
  3. Πρόβλημα στην αλλαγή στοιχείων
    από crazykiller στο forum Προτάσεις & σχόλια