παναθεμα σας, θα ξερασω κ τα ψαρια που μολις εφαγα... :a14:![]()
η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
...λοιπον πειτε ποιος και για ποσα το εκανε![]()
![]()
http://www.collegehumor.com/video:1944468
:a53: :a53: :a53:
εγω το κανα τσαμπα αλλα με ζωνη ασφαλειας.
κ οταν εφτανα στο τελος, ξαναγυρναγα κιολας.
πολυ λαρα κροφτ μου θυμησε το βιντεο
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
δείτε κάτι εξίσου όμορφο, και αυτός την ξέρει την διαδρομή![]()
http://www.youtube.com/watch?v=8e0yXMa708Y
R.I.P Dan Osman
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Α γεια σου και δεν θυμόμουν το όνομα..πολύ τρελός..πέθανε από αυτό που αγαπούσε.Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
R.I.P Dan Osman
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Σιγά το πράγμα, εγώ το κάνω κάθε μέρα στα κάγκελα της βεράντας όταν με κυνηγάει η γυναίκα μου.![]()
![]()
![]()
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οταν ανεβαινει τις σκαλες η εικονα ειναι πολυ ισια. δηλαδη δεν κανει και η εικονα σκαλοπατια αλλα ανεβαινει γραμικα σαν να κινειτε σε ταινια μεταφορας. αφυσικο μου φαινετε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οταν ανεβαινει τις σκαλες η εικονα ειναι πολυ ισια. δηλαδη δεν κανει και η εικονα σκαλοπατια αλλα ανεβαινει γραμικα σαν να κινειτε σε ταινια μεταφορας. αφυσικο μου φαινετε![]()
λεγεται stabilizer![]()
Τρομερός ο τύπος....![]()
O Spiderman υπάρχει...Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
R.I.P Dan Osman
Το άλλο μου φαίνεται ψιλοφέηκ. Πρέπει να είναι δεμένος ή κάτι. Μόνο 2 πόδια βλέπουμε.
Life begins at 45°.
Τι τραβάν κάποιοι για ν αλλάξουν μία λάμπα.
Το onlineengineer είχε ανεβάσει αυτό το video και προσπάθησε αργότερα κακήν κακώς να το διαγράψει από την μνήμη του Internet, αλλά ήταν ήδη αργά.
Ο εναερίτης εξ' αιτίας του κινδύνεψε να χάσει την δουλειά του καθώς δεν τήρησε όλους τους κανόνες ασφάλειας και δημοσιοποίησε εικόνες από ένα πολύ κλειστό επάγγελμα. Το video είναι απίστευτο και ακατάλληλο για όσους έχουν υψοφοβία. Full screen λέμε!
Stairway to Heaven
Πραγματικα Απιστευτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Iron Heel
Το onlineengineer είχε ανεβάσει αυτό το video και προσπάθησε αργότερα κακήν κακώς να το διαγράψει από την μνήμη του Internet, αλλά ήταν ήδη αργά.
Ο εναερίτης εξ' αιτίας του κινδύνεψε να χάσει την δουλειά του καθώς δεν τήρησε όλους τους κανόνες ασφάλειας και δημοσιοποίησε εικόνες από ένα πολύ κλειστό επάγγελμα. Το video είναι απίστευτο και ακατάλληλο για όσους έχουν υψοφοβία. Full screen λέμε!
Stairway to Heaven![]()
Στρεμματα κοχωνες.
Το ειχα πετυχει πριν καιρο και μετα απο 2 λεπτα επιασα τον εαυτο μου σε εμβρυακη σταση να πιπιλαει τον αντιχειρα![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
έκλα(π)σα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Iron Heel
Stairway to Heaven![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Iron Heel
Stairway to Heaven
καρντάση μου βάλε πιο μεγάλο ΓΟΥΟΡΝΙΝΓΚ!!!
πάω να αλλάξω
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...