Ποσο ευκολα και ανωδυνα κολλαμε ταμπελιτσες...
Αυτο ισχυει για ολους και προς ολους, δυστυχως...
![]()
![]()
Ρε σεις αυτός που κοιτάζει διαρκώς τα πηρούνια είναι ο ίδιος ή φοράνε τα ίδια ρούχα;
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Μάλλον τρωγεσαι ........Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο ??
Αν όλα αυτά λάβαιναν μέρος στο Λονδίνο στο Παρίσι η στο Βερολίνο, Που εκεί έχουν άλογα μάνικες οι μπάτσοι δεν μασάνε μια και είναι και καλοπληρωμένοι, εκεί γιατί δεν μιλάει κανένας?
Εκεί δεν έχουν προβλήματα ? δεν υπάρχει φτώχεια ?
Πως περιμένετε να πιάσουν έναν με Γαλλικά και πιάνο? (Τον Άδωνη μου θύμισα) μετά οι στιγμές που βλέπω μάλλον στιγμιότυπο είναι παρά τρόπος σύλληψης.
Μήπως το έχουμε παραξηλώσει με τα επαναστατικά ? έχουμε προβλήματα ? κατεβείτε σε απεργία διαρκείας (ανθρακωρύχοι Αγγλία).Διαδηλώστε με της μέρες έξω από τη Βουλή (η ότι είναι αυτό το πράγμα).
Πρέπει να σπάνε τη περιουσία του κοσμάκη ? για να δείξουν πως έχουν δίκιο? πρέπει να τρώει ξύλο ο κάθε άσχετος με της φασαρίες, που απλά πήγε στη πορεία γιατί απλά πεινάει? και το διαδηλώνει?.
το χάλι το περσινό που ακόμα μερικοί δεν μπορούν να ορθοποδήσουν σας άρεσε?
Δεν είμαι υπέρ της βίας από όπου και αν προέρχεται είτε από μπάτσους μα περισσότερο από μερικούς μαλάκες που νομίζουν πως θα δουν άσπρη μέρα τρομοκρατώντας κόσμο απλό και ήσυχο, σπάζοντας, λεηλατώντας, και πλιάτσικολογωντας, περιουσίες συνανθρώπων μας.
Για φιλοσοφήστε λίγο όλα αυτά .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέρα απο τήν πλάκα μια ζωη ίδια πράγματα όσο για τήν ευρώπη για δές τι λένε οι Hooligans απο βόρεια ειδικά για τους μπ@τσους στα βαλκάνια (ναι βαλκάνια ειμαστε και γεωγραφικα αλλά και σε νοότροπια ) , δέν είναι πολύ παλιό πώς κάνανε πουτ@ν@ τήν ιταλία και ένα διεθνές μάτς 100 σέρβοι
@blackrose δυστηχώς δέν ειναι καινουρια ......ψάξε και βρές ένα βιβλίο που λέγεται "πίσω απο τήν ασπίδα " και θα καταλάβεις τους τρόπους τους
Η θεωρία λέει ότι ο αστυνομικός πρέπει απλά να ακινητοποιήσει κάποιον, να τον συλλάβει και να τον οδηγήσει στην δικαιοσύνη...![]()
Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο κάποιος αστυνομικός, ειδικά αν είναι και ψιλο-αρπαγμένος όπως αρκετοί στα ΜΑΤ, ασφάλεια κλπ θυμάται τη θεωρία όταν θα δει απέναντί του
http://athens.indymedia.org/local/we...s/184xfqcy.jpg
Το θέμα είναι ότι σε κάθε μαζική και ειρηνική διαδήλωση μπαίνουν μέσα οι εντεταλμένοι "παρακρατικοί-ασφαλίτες-μπαχαλάκιδες" μαζί με τους κολλημένους "αντι-εξουσιαστές" που στην τελευταία τους "ανοιχτή αμεσοδημοκρατική συνέλευση του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού" τους αποφάσισαν ότι η αυριανή πορεία πρέπει να είναι συγκρουσιακή.
Αποτέλεσμα: Η πορεία γίνεται πουτάνα, πολύς κόσμος ο οποίος απλά κατέβηκε να διαδηλώσει ήρεμα τρώει χοντρό ξύλο, τα μεγάλα ΜΜΕ λένε τις γνωστές λαλακίες τους και όλοι είμαστε καλά![]()
Σκοπός: Ο φόβος, μέσω των ΜΜΕ, να φτάσει και στο τελευταίο σπίτι ώστε όποιος ήθελε να πάει στην επόμενη πορεία να το σκεφτεί όχι απλά διπλά αλλά τριπλά και τετραπλά...
Και ας βάλω και εγώ μία φορά το σπαστικό κάφρικο emoticon
![]()
![]()
Ολοι αυτοί που φοράνε αυτά είναι (μάλλον νομίζουν) πατριώτες. Ολοι οι υπόλοιποι μ@λ@κες...Τεσπα.....Πάντως είναι κολλητικό..Γνωστός γνωστού ο οποιος είναι ασφαλίτης είχε φάει κόλλημα με τους 300 (μάλλον επειδή είχε δεί την ταινεία χωρίς να διαβάσει να δέι τι γίνεται..)
Τελως πάντων...Συνήθως οι οποιες επαναστάσεις αρχίζουν απο τους μορφωμένους....
(Θα βάλω και εγώ τον Tουίτι πίσω στο μαύρο κράνος μου!!!!!!)
μία απορεία μόνο ρε φιλαράκια,όλοι αυτοί που βρίζουμε τους τους μπάτσους ότι προστατεύουν
το σύστημα,
οι ιδιοι δεν είμαστε που περιμένουμε σαν τους μαλάκες στην ουρά στο
ΙΚΑ/εφορία/πολεοδομία/τράπεζα
χεσμένοι μην τολμώντας να βάλουμε χέρι στον υπάλληλο που διαβάζει εφημερίδα και μας
γράφει ή στον Ελληναρά που μας κλέβει την σειρά ???????
με φένεται για πολύ τσάμπα μάγκες είμαστε![]()
αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.
«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
![]()
tifoso4ever συγνωμη κιολας, αλλα την ταμπελα την εβαλαν μονοι τους οι συγκεκριμενοι.Δεν τους την κολησα εγω, την περικεφαλαια στο κρανος.
αυτο που ρωτησα ειναι αν ειναι επισημο η οχι,που και στις δυο περιπτωσεις στην κατασταση που
βρισκομαστε,ειναι πολυ επικινδυνο και ανεγκεφαλο,αυτο του εχουν κανει.
Υ.Γ Μανος χατζιδακης:“οι ταμπέλες είναι κατευθυντήριες, για δρόμους: “δεξιά” – “αριστερά”
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Μια με την πάπια, δεν έπιασε.
Μια με το XT, δεν έπιασε.
Αναμένουμε να έλθει και η "αύρα" μπας και δούμε άσπρη μέρα...
προς το παρον κανουν προπονηση στην κερατεα με την ''αυρα'', πολυ συντομα θα την δουμε και στο κεντρο.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Οπαδοί του Lorenzo ή του Νότη Παπαπαύλου
Μακαρι να εχεις δικιο.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φίλε μου στην Κερατέα δεν κάνουν προπόνηση με αύρα...για πρώτη φορά χρησιμοποίησαν μάνικα υψηλής πίεσης να απωθήσουν τους διαδηλωτές για πρώτη φορά....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
προς το παρον κανουν προπονηση στην κερατεα με την ''αυρα'', πολυ συντομα θα την δουμε και στο κεντρο.![]()
Συμφωνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου λίγο ??
Αν όλα αυτά λάβαιναν μέρος στο Λονδίνο στο Παρίσι η στο Βερολίνο, Που εκεί έχουν άλογα μάνικες οι μπάτσοι δεν μασάνε μια και είναι και καλοπληρωμένοι, εκεί γιατί δεν μιλάει κανένας?
Εκεί δεν έχουν προβλήματα ? δεν υπάρχει φτώχεια ?
Πως περιμένετε να πιάσουν έναν με Γαλλικά και πιάνο? (Τον Άδωνη μου θύμισα) μετά οι στιγμές που βλέπω μάλλον στιγμιότυπο είναι παρά τρόπος σύλληψης.
Μήπως το έχουμε παραξηλώσει με τα επαναστατικά ? έχουμε προβλήματα ? κατεβείτε σε απεργία διαρκείας (ανθρακωρύχοι Αγγλία).Διαδηλώστε με της μέρες έξω από τη Βουλή (η ότι είναι αυτό το πράγμα).
Πρέπει να σπάνε τη περιουσία του κοσμάκη ? για να δείξουν πως έχουν δίκιο? πρέπει να τρώει ξύλο ο κάθε άσχετος με της φασαρίες, που απλά πήγε στη πορεία γιατί απλά πεινάει? και το διαδηλώνει?.
το χάλι το περσινό που ακόμα μερικοί δεν μπορούν να ορθοποδήσουν σας άρεσε?
Δεν είμαι υπέρ της βίας από όπου και αν προέρχεται είτε από μπάτσους μα περισσότερο από μερικούς μαλάκες που νομίζουν πως θα δουν άσπρη μέρα τρομοκρατώντας κόσμο απλό και ήσυχο, σπάζοντας, λεηλατώντας, και πλιάτσικολογωντας, περιουσίες συνανθρώπων μας.
Για φιλοσοφήστε λίγο όλα αυτά .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οταν κατι γινεται συνεχομενα χανει και το νοημα του.
Υπαρχουν ομως και 2 κατηγοριες
1η αυτη που λεληλατουν περιουσιες αλλων και κανουν χαρες και πανηγυρια αλλα ΑΝ καψουν το δικο τους αυτο/μοτο/σπιτι/μαγαζι αρχιζουν τις γνωστες κολοτουμπες....τυπου ολοι ειναι αδερφες με των κ@λο των αλλων!!!
2η αυτοι που ΔΕΝ εχουν καταλαβει οτι να καις δημοσια περιουσια σημαινει οτι θα την πληρωσουν ολοι οι υπολοιποι ξανα...δηλ. π.χ καθε καμενο περιπολικο δεν το πληρωνει ο Τσιπρας απο την τσεπη του αλλα ολοι εμεις....
Οπως και να εχει τα πραγματα ειναι πολυ μαυρα οχι μονο για τους Ελληνες αλλα για ολο τον κοσμο.
Στην Ιταλια που ειμαι ειναι λες και εχουν μπει στο ΔΝΤ..απολυσεις..απολυσεις..απολυσεις..ανεργια αλλα και απο αλλες χωρες που εχω φιλους ακουω τα ιδια.
Το θεμα ειναι οτι με το να παιζουμε κλεφτες και αστυνομους δεν λυνεται τιποτα!!
και περναει ο χρονος σε αερολογιες και μολοτοφιλοσοφιες...
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Τι ρόλο παίζει;Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
Η περικεφαλαια τη ρολο παιζει; καινουργια ομαδα η το μυαλο μου να παει στο πονηρο;
![]()
This is Γάδααααααααααααααα!
![]()
(Με τις υγείες μας, και εις κατώτερα, που σίγουρα έρχονται...)
η ομαδα δελτα 8α αλλαξει χρωματα στα κρανοι απο ασπρα σε μαυρα για να μην τουσ μπερδευουν με την ομαδα διας