μαν.. ο motorider της φωτο, ειναι ο καπτεν..![]()
(προς νουθετηση και διαφωτισμό!![]()
![]()
)
![]()
)
σε επαρχιακους παιζουν πολλα τετοια...
αλογα,αγελαδες,προβατα,γιδια,σκυλοι...και τα σκατα αυτων τα οποια γλιστρανε πολυ...![]()
![]()
![]()
I knowΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
![]()
)
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
στο βιντεάκι βέβαια, μιλάμε για αγροτικό - χωματόδρομο, οπότε δεν είμαι και σίγουρος για το πως θα έπρεπε να είναι η ειδοποίηση....
- προσοχή, ζώα
ή
- προσοχή ζώα
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
στο βιντεάκι βέβαια, μιλάμε για αγροτικό - χωματόδρομο, οπότε δεν είμαι και σίγουρος για το πως θα έπρεπε να είναι η ειδοποίηση....
- προσοχή, ζώα
ή
- προσοχή ζώα![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
η αρκούδα δεν τρώει κρέας.. εκτος και αν ειναι εντελώς λιμασμένη και δεν βρίσκει φρούτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
τον εν λογω μεζε λυκου η αρκουδας αναγκαστηκαμε να τον συρουμε (ρυμουλκησουμε) στην ακρη πηγαινοντας απο το χαλικι στο μετσοβο.για οσους ξερουν τον δρομο με αυτην την αγελαδα στην μεση του ειναι εντελως κλειστος
(προσεξτε το λαιμο που λειπει)
οντως....η προσπεραση απο δεξια ειναι παντα επικινδυνη....Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
δεν ειναι και το καλυτερο συναπαντημα πιστεψτε με. σταθηκα τυχερος γιατι ειχα οπτικο πεδιο και προλαβα.
:rotflmao:
Η φωτογραφία είναι από Λαπωνία; Ο τάρανδος είναι λιγότερο επικίνδυνος σε σχέση με την άλκη (moose). Ψηλό ζώο με τεράστια κέρατα (μισό τόνο ζυγίζει) και μέχρι και κάτι χρόνια, το 70% των μοτοσυκλετιστικών θανατηφόρων ατυχημάτων το προκαλούσαν αυτά (τώρα ίσως το αλκοόλ πάλι).
Οι χειρότερες εποχές είναι άνοιξη και φθινόπωρο, το σούρουπο και την αυγή. ΑΝ σας πεταχτεί ποτέ και ΑΝ έχετε χρόνο να αντιδράσετε χωρίς να μπορείτε να το αποφύγετε, στοχεύστε τα πίσω πόδια. Καλύτερα να σε πετύχει ο κώλος του παρά το κέρατο.....
Ατύχημα με άλκη
Οι τάρανδοι έχουν κάθε δικαίωμα να κυκλοφορούν ελέυθεροι και ο οδηγός πληρώνει τον ιδιοκτήτη την αξία του ζώου έτσι και το τρακάρει, οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ (τα παίρνει από την ασφαλιστική) όσοι ταξιδεύετε για NordKap.
για ρωτα κ τους ντοπιους χωρικους εδω πανω ...μπορει να αλλαξεις γνωμηΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
η αρκούδα δεν τρώει κρέας.. εκτος και αν ειναι εντελώς λιμασμένη και δεν βρίσκει φρούτα..![]()
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
![]()
δεν χρειαζομαστε πινακιδες εδω! εχουμε διοδια!!!
Κατεβαινα την κορινθου-πατρων κ στα διοδια του ζευγωλατιου μου λεει η κοπελα, προσοχη στα επομενα 10 χιλιομετρα, υπαρχει γαιδαρος στον δρομο!![]()
(τελικα συναντησα πολλα γαιδουρια, αλλα εκεινα οδηγουσαν κουτια)
η μανα του φευγατου ποτε δεν εκλαψε...απο μακρυα κι αγαπημενοι ε ηλια?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πφφφφ....![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Μπα, εγω κατεβηκα και τον πλησίασα αλλα δεν καθοταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
η μανα του φευγατου ποτε δεν εκλαψε...απο μακρυα κι αγαπημενοι ε ηλια?![]()
![]()
![]()
(καλου-κακου παντως δεν εβγαλα το κρανος)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ε τι περίμενες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μπα, εγω κατεβηκα και τον πλησίασα αλλα δεν ΜΟΥ καθοταν.
![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.