Έχεις pm.Αρχικά δημιουργήθηκε από fdTolis
Για αυριο ειναι ο καφες ρε, αυριο θα τον δαγκωσουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχεις pm.Αρχικά δημιουργήθηκε από fdTolis
Για αυριο ειναι ο καφες ρε, αυριο θα τον δαγκωσουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Θα βρ/γάζουμε τσίπουρα κάπου στη Καβάλα ''αύριο''.![]()
υ.γ. Μηχανόβιοι ρε πστμ!!! Το καλοκαίρι θα δίνουμε ραντεβού με τα Τζετ-Σκι σε λιμανάκια.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Για που λέτε σήμερα ρε μάγκες? Εγώ με τα λάστιχα που έχω στη μηχανή δεν είμαι για μακρυά πάντως.
Βασικά για πουθενά δεν είμαι λόγο έλειψης χρόνου, αλλά μέχρι το κέντρο για ένα καφεδάκι, θα έρθω.![]()
Sent from me using a computer.
Kαι εγω δεν ειμαι για μακρια γιατι εχθες εγινε μια μ@λ^κ%@ με την μηχανη μου και ξενερωσα την ζωη μουΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Για που λέτε σήμερα ρε μάγκες? Εγώ με τα λάστιχα που έχω στη μηχανή δεν είμαι για μακρυά πάντως.
Βασικά για πουθενά δεν είμαι λόγο έλειψης χρόνου, αλλά μέχρι το κέντρο για ένα καφεδάκι, θα έρθω.![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω λεω να παμε καμια κρινη για να βρουν να παρκαρουν οι αλλοι!!!???
27 ή 28 παίζει τίποτις εκεί απά? καμμία συναντηση?
Μπορουμε να κανονισουμε αλλα δεν θα ειμαστε πολοι πιστευω, κατσε να ερθει το ΣΚ και αν ειναι θα ποσταρω για κανα καφεδακι Δευτερα ή Τριτη
![]()
![]()
![]()
Να κανονίσωμεν! όσοι και να ειμαστε!Αρχικά δημιουργήθηκε από fdTolis
Μπορουμε να κανονισουμε αλλα δεν θα ειμαστε πολοι πιστευω, κατσε να ερθει το ΣΚ και αν ειναι θα ποσταρω για κανα καφεδακι Δευτερα ή Τριτη
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
27 ή 28 παίζει τίποτις εκεί απά? καμμία συναντηση?
σορρυ για την παρεμβαση κιολας...
ρε απαραδεκτε.. 27-28 θα εισαι πανω;
πιθανολογώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
σορρυ για την παρεμβαση κιολας...
ρε απαραδεκτε.. 27-28 θα εισαι πανω;