Αν ειναι αυτο το προβλημα τοτε σιγουρα ΝΑΙ να βοηθησουμε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Παντως ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα συμφωνουσαν να βοηθησουμε να βελτιωθει καπως η κατασταση με καποια χρηματα ετσι ωστε το φορουμ να μεταφερθει σε καποιο σερβερ που να ειναι καλυτερος ισως. Το λεω με καθε επιφυλαξη γιατι δεν γνωριζω προσωπα και καταστασεις.![]()
Το θεμα ειναι ,οτι δεν υπαρχει καποια ενημερωση απο κανεναν ,εστω μια ανακοινωση βρε παιδι μου !!!
Και θα μου πειτε τωρα οτι δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να δωσει λογο του τι συμβαινει .......
και συμφωνω εν μερη ,αλλα .. τα μελη ειμαστε35000 ++ και αρκετοι απο αυτους μπαινουν καθημερινα και αισθανονται το μοτο σαν ενα κομματι της καθημερηνοτητας τους ,
καλο δεν θα ηταν να μαθουν τι συμβαινει, και αν μπορει καποιος να βοηθησει την κατασταση???
Δεν κρινω κανεναν (το γνωστο "εξω απο τον χορο")αλλα εχω συζητησει με αρκετους για το θεμα και σε γενικες γραμμες την ιδια απορια εχουμε ολοι ,και ξερω οτι υπαρχουν ατομα που εχουν την διαθεση (και προτασεις) να βοηθησουν οσο μπορουν για το καλυτερο (καθενας με τον τροπο του ) !!
![]()
![]()