Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 103

Θέμα: Για να μπορειτε να μπαινετε οταν φαινεται πεσμενο....

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk

Παντως ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα συμφωνουσαν να βοηθησουμε να βελτιωθει καπως η κατασταση με καποια χρηματα ετσι ωστε το φορουμ να μεταφερθει σε καποιο σερβερ που να ειναι καλυτερος ισως. Το λεω με καθε επιφυλαξη γιατι δεν γνωριζω προσωπα και καταστασεις.
    Αν ειναι αυτο το προβλημα τοτε σιγουρα ΝΑΙ να βοηθησουμε !!!
    Το θεμα ειναι ,οτι δεν υπαρχει καποια ενημερωση απο κανεναν ,εστω μια ανακοινωση βρε παιδι μου !!!
    Και θα μου πειτε τωρα οτι δεν ειναι υποχρεωμενος καποιος να δωσει λογο του τι συμβαινει .......
    και συμφωνω εν μερη ,αλλα .. τα μελη ειμαστε35000 ++ και αρκετοι απο αυτους μπαινουν καθημερινα και αισθανονται το μοτο σαν ενα κομματι της καθημερηνοτητας τους ,
    καλο δεν θα ηταν να μαθουν τι συμβαινει, και αν μπορει καποιος να βοηθησει την κατασταση???
    Δεν κρινω κανεναν (το γνωστο "εξω απο τον χορο")αλλα εχω συζητησει με αρκετους για το θεμα και σε γενικες γραμμες την ιδια απορια εχουμε ολοι ,και ξερω οτι υπαρχουν ατομα που εχουν την διαθεση (και προτασεις) να βοηθησουν οσο μπορουν για το καλυτερο (καθενας με τον τροπο του ) !!

ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Είχα πει κάποια πράγματα και από κει και πέρα κάνουμε υπομονή.
    Είναι λυπητερό να μπαίνεις να ευχηθείς και να βλέπεις αυτή την κατάσταση.
    Αν δεν τα είχαν δει κάποια από τα παιδιά, εδώ είναι.

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=113604

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Το τραγικότερο ότι όλοι εδώ μέσα ουρλιάζουν για τον πρωτοποριακό και αναπτυξιακό τρόπο σκέψης τους...
    Όλοι είναι ελεγκτές και τροχονόμοι στις ζωές των άλλων, αλλά κανένας δεν βλέπει τα χάλια του, στην προκειμένη περίπτωση τα χάλια του μοτό.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Τα άτομα που θα μπορούσαν να πάρουν αυτή την απόφαση απλά (όπως το έχουν δηλώσει χρόνια τώρα) δεν τους ενδιαφέρει.
    Υπάρχει το μοτό και επιβιώνει. Δικαίωμά τους βέβαια, όπως και δικό μου να γράψω τα πράγματα όπως τα βλέπω.

Το μοτό, θα μπορούσε να γίνει κάτι πολύ περισσότερο από ένα ακόμα φόρουμ.

Μόνο για μπανάκια είμαστε ικανοί.
    ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΕΜΕ!

Πολυ σωστος o PanVas. Τα σχετικα ποστς του σκεφτηκα οταν ειδα το moto.gr πεσμενο για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα (για ακομα μια φορα) γιορτινες μερες που ειναι

Είναι μέχρι να γίνει συνήθεια και αυτό... Μετά θα μας φαίνεται λογικό... Άντε, καλές γιορτές σε όλα τα παιδάκια...
    Me gusta la moto, me gustas tu....

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    μου αρεσει που απορειτε ολοι τι γινεται και γιατι δεν υπαρχει καποια ενημερωση!
    εγω γραφω σε τουτο το φορουμ ενα χρονο και κατι μερες! και παρολα αυτα παρατηρησα οτι το
    τελευταιο εξαμηνο οι αντμινς εχουν αφησει το φορουμ ατην τυχη του και δεν ασχολουνται καν!
    μαλιστα ειχαμε και αποχωρηση αντμιν! δεν υπαρχει πλεον ενδιαφερον απο τους δημιουργους!
    το φορουμ ειναι καταδικασμενο, παρτε το χαμπαρι! τιποτα δεν προκειτε να διορθωθει! ακομα
    και το γνωστο μελος που ανελαβε αντμιν προσφατα, περισσοτερο ασχολειται με το να σβηνει
    θρεντ και να επιβαλει την ταξη, (οτι εχει να κανει με εξουσια δλδ) παρα με το να διορθωσει τα
    προβληματα του φορουμ! και εσεις απορειτε τι γινετε??

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
    εγω γραφω σε τουτο το φορουμ ενα χρονο και κατι μερες! και παρολα αυτα παρατηρησα οτι το
    τελευταιο εξαμηνο οι αντμινς εχουν αφησει το φορουμ ατην τυχη του και δεν ασχολουνται καν!
    μαλιστα ειχαμε και αποχωρηση αντμιν! δεν υπαρχει πλεον ενδιαφερον απο τους δημιουργους!
    το φορουμ ειναι καταδικασμενο, παρτε το χαμπαρι! τιποτα δεν προκειτε να διορθωθει! ακομα
    και το γνωστο μελος που ανελαβε αντμιν προσφατα, περισσοτερο ασχολειται με το να σβηνει
    θρεντ και να επιβαλει την ταξη, (οτι εχει να κανει με εξουσια δλδ) παρα με το να διορθωσει τα
    mike γράφεις ότι να'ναι ...

δεν παίρνω το μέρους του νέου αντμιν, απλά αυτά που γράφεις δεν ισχύουν γιατι πολύ απλά δεν ξέρεις τι γίνεται ...

ότι να'ναι λέμε...

τις ακριβείς τεχνικές λεπτομέρειες που το φόρουμ είναι off δεν τις ξέρω... ναι, έχω ξενερώσει και εγώ απίστευτα, αλλά όπως έγραψα καιι στο άλλο θρεντ (στο λινκ που έβαλε ο πανβας) υπάρχει μόνο ένα άτομο που μπορεί να επέμβει τεχνικά, ο Σίμος για τον οποίο ίσως σας έχει ξεφύγει αυτό: http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=109744

τα περί μπαν και εξουσίας τα βρίσκω απλά απαράδεκτα ...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Ρε Μικέ μήπως γίνεσαι λίγο άδικος??? Δε λέω ότι όλα είναι ρόδινα ούτε γνωρίζω τπτ περισσότερο από σένα, πιθανά από παρεΐστικο φόρουμ που ήταννα παραμεγάλωσε και αυτός να είναι ένας τρόπος να ξαναμαζευτεί το παρεάκι (δεν ξέρω επαναλαμβάνω) αλλά γενικά περνούσαμε όμορφα τα 3 χρόνια που γράφω, και τις βολτούλες μας κανονίζαμε και τους καφέδες μας και γενικά ξαλαφρώναμε από την πίεση της ημέρας, αλλά όλοι μας έχουμε και τις δουλειές μας και ίσως ο τεράστιος όγκος δουλειάς που έχουν οι αντμινς να κούρασε κάποιους. Επίσης υπάρχει και πρόβλημα υγείας όπως πιθανά γνωρίζεις. Βέβαια μέσα από το ίδιο το φόρουμ ένα email σε όλα τα μέλη θα ήταν ίσως καλύτερο από την άγνοια και το σκοτάδι. Τες πα. Ένα είναι σίγουρο από μέρους μου, ότι θα στεναχωρηθώ αν τελικά σπάσει το παρεάκι και σταματήσουν τα πειράγματα, αλλά κι από την άλλη καταλαβαίνω ότι ίσως υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα για πολλούς από το να κρατήσουν ζωντανό ένα χώρο για να περνάνε καλά κάποιοι άλλοι.

Ας ελπίσουμε ότι τουλαχιστον μιά ενημέρωση θα την έχουμε για το τι μέλλει γενέσθαι.

Καλό βράδυ σε όλους.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    ... Βέβαια μέσα από το ίδιο το φόρουμ ένα email σε όλα τα μέλη θα ήταν ίσως καλύτερο από την άγνοια και το σκοτάδι. ..

Ας ελπίσουμε ότι τουλαχιστον μιά ενημέρωση θα την έχουμε για το τι μέλλει γενέσθαι.

Καλό βράδυ σε όλους.

δεν δουλεύει η λειτουργία sendmail του φόρουμ, μεταξύ των άλλων τεχνικών προβλημάτων τα οποία συσσωρεύονται απο το καλοκαίρι μιας και το παλικάρι πάλευε για τη ζωή του και από ότι καταλαβαίνω δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμα ...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    δεν δουλεύει η λειτουργία sendmail του φόρουμ, μεταξύ των άλλων τεχνικών προβλημάτων τα οποία συσσωρεύονται απο το καλοκαίρι μιας και το παλικάρι πάλευε για τη ζωή του και από ότι καταλαβαίνω δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμα ...
    Ναι ρε Γιάννη δεν το συζητάω, ο άνθρωπος έχει πρόβλημα κι εμείς το χαβά της πούτσας μας, αλλά από κάποιους που γνωρίζουν έστω μια ανάρτηση στο φατσοβιβλίο δεν θ' άφηνε την εντύπωση του ξεχασμένου από τον Θεό φόρουμ.

Έπειτα έχουν γίνει από πολλούς (ακόμα κι από μένα) προτάσεις για βοήθεια όπου και όπως μπορούμε. Είναι κρίμα να πάει στράφι το φορουμάκι, είναι κρίμα επίσης να φορτώνεται όλη αυτή η δουλειά σε έναν δύο ανθρώπους πόσο μάλλον όταν υπάρχει και πρόβλημα υγείας.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Ρε Μικέ μήπως γίνεσαι λίγο άδικος??? Δε λέω ότι όλα είναι ρόδινα ούτε γνωρίζω τπτ περισσότερο από σένα, πιθανά από παρεΐστικο φόρουμ που ήταννα παραμεγάλωσε και αυτός να είναι ένας τρόπος να ξαναμαζευτεί το παρεάκι (δεν ξέρω επαναλαμβάνω) αλλά γενικά περνούσαμε όμορφα τα 3 χρόνια που γράφω, και τις βολτούλες μας κανονίζαμε και τους καφέδες μας και γενικά ξαλαφρώναμε από την πίεση της ημέρας, αλλά όλοι μας έχουμε και τις δουλειές μας και ίσως ο τεράστιος όγκος δουλειάς που έχουν οι αντμινς να κούρασε κάποιους. Επίσης υπάρχει και πρόβλημα υγείας όπως πιθανά γνωρίζεις. Βέβαια μέσα από το ίδιο το φόρουμ ένα email σε όλα τα μέλη θα ήταν ίσως καλύτερο από την άγνοια και το σκοτάδι. Τες πα. Ένα είναι σίγουρο από μέρους μου, ότι θα στεναχωρηθώ αν τελικά σπάσει το παρεάκι και σταματήσουν τα πειράγματα, αλλά κι από την άλλη καταλαβαίνω ότι ίσως υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα για πολλούς από το να κρατήσουν ζωντανό ένα χώρο για να περνάνε καλά κάποιοι άλλοι.

Καλό βράδυ σε όλους.

Ναι ρε Γιάννη δεν το συζητάω, ο άνθρωπος έχει πρόβλημα κι εμείς το χαβά της πούτσας μας, αλλά από κάποιους που γνωρίζουν έστω μια ανάρτηση στο φατσοβιβλίο δεν θ' άφηνε την εντύπωση του ξεχασμένου από τον Θεό φόρουμ.

Έπειτα έχουν γίνει από πολλούς (ακόμα κι από μένα) προτάσεις για βοήθεια όπου και όπως μπορούμε. Είναι κρίμα να πάει στράφι το φορουμάκι, είναι κρίμα επίσης να φορτώνεται όλη αυτή η δουλειά σε έναν δύο ανθρώπους πόσο μάλλον όταν υπάρχει και πρόβλημα υγείας.

Ετσι ! Στις 2 παραπανω απαντησεις σου ειπες αυτο ακριβως που ηθελα να πω και εγω Βασιλη !!
    Συμφωνω απολυτα!!!
    +++
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

βασιλη χρηστο και γιαννη:
    σαφως και γνωριζω οτι ο ενας εκ των αντμινς αντιμετωπιζει σοβαρο προβλημα υγειας! και μακαρι να γινει καλα το παιδι και ποτε ξανα να μην παθει ουτε κρυολογημα! αλλα δεν ειναι ο μοναδικος αντμιν του φορουμ! ειναι ακομα αλλοι δυο! ενας αποχωρησε και την θεση του ανελαβε ο σνιπερ! ειναι ακομα και ο σουπερ μοντ ο οποιος εχει εξουσιες αντμιν! εκτως του σνιπερ λοιπον (που απο τοτε που ανελαβε το φορουμ εχει πεσει 3 φορες ) που απ'οτι καταλαβα η δουλεια του ειναι να καθαριζει και να επιβαλει την ταξη, οι αλλοι τι κανουν? τιποτα απολυτως! αρα ποιο ειναι το ενδιαφερον τους? κανενα! αν κουραστηκαν γιατι δεν το λενε? να αναλαβουν αλλοι τα ηνια βρε αδερφε!

Ημαρτον...

βασιλη χρηστο και γιαννη:
    σαφως και γνωριζω οτι ο ενας εκ των αντμινς αντιμετωπιζει σοβαρο προβλημα υγειας! και μακαρι να γινει καλα το παιδι και ποτε ξανα να μην παθει ουτε κρυολογημα! αλλα δεν ειναι ο μοναδικος αντμιν του φορουμ! ειναι ακομα αλλοι δυο! ενας αποχωρησε και την θεση του ανελαβε ο σνιπερ! ειναι ακομα και ο σουπερ μοντ ο οποιος εχει εξουσιες αντμιν! εκτως του σνιπερ λοιπον (που απο τοτε που ανελαβε το φορουμ εχει πεσει 3 φορες ) που απ'οτι καταλαβα η δουλεια του ειναι να καθαριζει και να επιβαλει την ταξη, οι αλλοι τι κανουν? τιποτα απολυτως! αρα ποιο ειναι το ενδιαφερον τους? κανενα! αν κουραστηκαν γιατι δεν το λενε? να αναλαβουν αλλοι τα ηνια βρε αδερφε!
    ντάξ άσ'το, από ότι φαίνεται γράφω κινέζικα και εσυ συνεχίζεις να παριστάνεις ότι ξέρεις τι συμβαίνει σε τεχνικό επίπεδο

καλό βράδυ

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ντάξ άσ'το, από ότι φαίνεται γράφω κινέζικα και εσυ συνεχίζεις να παριστάνεις ότι ξέρεις τι συμβαίνει σε τεχνικό επίπεδο

καλό βράδυ
    μα ακριβως επειδη δεν ξερω τι συμβαινει ρωταω! το τεχνικο κομματι των υπολογιστων μου ειναι παντελως αγνωστο! αν ηξερα δεν θα εξεφραζα αποριες! λογικο δεν ειναι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Παιδακια εγω προτεινω να ηρεμησουν καπως τα πνευματα...

Ολοι ή οι περισσοτεροι το ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ το moto και αυτο δεν αλλαζει. Αλλα στην τελικη ειναι κατι ιδιωτικο και αν οι ιδιοκτητες θελουν να το "τελειωσουν" ας το τελειωσουν. Θα στεναχωρηθουμε πολυ(εγω προσωπικα παρα πολυ!!!) αλλα ολα τα καλα καποτε τελειωνουν ,λενε...
    Αν ερθει εκεινη η στιγμη ,θα μεταναστευσουμε καπου αλλου.Καλυτερα/χειροτερα θα δειξει...

Απο εκει και περα,αν δεν επιθυμουν να το "τελειωσουν", ας κανουμε υπομονη μεχρι με καποιο τροπο-ποιος θα ειναι δεν ξερω!!!!- να λυθουν τα προβληματα και το φορουμακι στο οποιο εχουμε γελασει,εχουμε κλαψει,εχουμε μαλλιοτραβιχτει,εχουμε παει βολτες κλπ κλπ θα ειναι και παλι μαχιμο...

Αυτα απο εμενα,παραμενω εδω, εστω και με τον συγκεκριμενο τροπο που μπορω να μπαινω και θα συνεχισω να γραφω εστω και με 1-2 ατομα ...

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπορειτε Να Μαντεψετε Το Μεγεθοσ;;;;;;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2005, 11:32
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2004, 01:14
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2004, 13:48
  4. Ρε πάρτε BMW να μπορείτε
    από NLS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ