να μαζευτούμε 10 άδα βγάζουμε σίγουρα. Λοιπόν, θέλετε να χωριστούμε και να σπαμάρουμε;
![]()
![]()
![]()
να μαζευτούμε 10 άδα βγάζουμε σίγουρα. Λοιπόν, θέλετε να χωριστούμε και να σπαμάρουμε;
![]()
![]()
![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
εγώ μέσαΑρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Ενεργοί χρήστες αυτή τη στιγμή: 11.
AYTA EINAI!
άμα μπει άλλος ένας θα κάνουμε 4 υποομάδες των τριών! Εμένα μου αρέσουν τα τεχνικά lettas τι προτιμάς;
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
ΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΔΩΔΕΚΑ (δεν μπορω να επισυναψω το αντιστοιχο τμημα που το αναφερει)Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
Ενεργοί χρήστες αυτή τη στιγμή: 11.
AYTA EINAI!
άμα μπει άλλος ένας θα κάνουμε 4 υποομάδες των τριών! Εμένα μου αρέσουν τα τεχνικά lettas τι προτιμάς;![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Ε μη τα θες και όλα μαζί. Σήμερα έμαθες να κάνεις παράθεση.Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
ΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΔΩΔΕΚΑ (δεν μπορω να επισυναψω το αντιστοιχο τμημα που το αναφερει)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Ειδες τι κανουν τα εντατικα φροντιστηριαΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ε μη τα θες και όλα μαζί. Σήμερα έμαθες να κάνεις παράθεση.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φαντασου τι θα γινει οταν μαθω να βαζω φωτογραφιες και να κανω και LINK :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"