Να ζήσετε Μένος... και εγώ από τον Σεπτέμβρη που πέρασε τα πίνω τα ουισκάκια μου...αλλά έχω και το μεζέ μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
Να ζήσετε Μένος... και εγώ από τον Σεπτέμβρη που πέρασε τα πίνω τα ουισκάκια μου...αλλά έχω και το μεζέ μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Oι παντρεμένοι, με τους παντρεμένους και οι ζωντανοί, με τους ζωντανούς.
Περαστικά, φίλε.![]()
![]()
:rotflmao:![]()
Ναί, αλλά πλέον είναι ο ίδιος μεζές...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε φιλε...ευχαριστουμε δεν θα παρουμε!! :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Και στα δικά σας οι ελεύθεροι!!!![]()
![]()
![]()
να ζησετε παντως!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σε βρίσαμε, κύριος!Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Και στα δικά σας οι ελεύθεροι!!! ...![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Bιον Ανθόσπαρτον!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Επειδή ρε μπακούρια εσείς δεν μπορείτε να σταυρώσετε μια σχέση της προκοπής
περαστικά σου meno
σημαίνει ότι όλοι οι παντρεμένοι θα δυστυχήσουν?
και πάλι περαστικά
ώρες-ώρες δεν καταλαβαίνω τι σκατά κουβαλάτε για μυαλό
και φαινόσουν για καλό παιδί....
Να ζήστετε!!!
Καλορίζικοι!
Inochi, ρε!
Για οσο.
Σας εύχομαι, όταν πιάσετε τα εδικά μου χρόνια γάμου, να είστε το ίδιο ερωτευμένοι και χαρούμενοι!
Υγεία και καλά (και πολλά) κοπέλια να κάμετε!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
εσύ κουφάλα θα την γλυτώσεις γτ δεν θα έρθω στο γάμο σου να σου πετώ άγουρα κυπαρισσόμηλαΑρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
![]()
Πλησιάζει και εμένα η ώρα μου.![]()
Δυστυχώς έτσι όπως τα λες... τουλάχιστον βρήκα καλό μεζέ και δεν κάνει να είμαι αχάριστος ή άπληστος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ναί, αλλά πλέον είναι ο ίδιος μεζές...![]()
![]()
![]()
Επίσης μην νομίζεις ότι δεν έφαγα και την σαβούρα μου στο παρελθόν... αλλά φίλε όπως λέει και μια παλιά κινέζικη παροιμία "αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις..."![]()
![]()
'Οπως και να έχει να ζήσουν τα παιδιά και πρόσεχετε τι λέτε οι λεύτεροι γιατί πολλοί, αν όχι όλοι, είπαμε τα ίδια αλλά...![]()
![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Πάντα υγιείς και χαρούμενοι να είστε με πολλά - πολλά παιδάκια!
![]()
ΥΓ1 Τιπ για παντρεμένους με πμ. Περιμένω ερωτήσεις σε 1 χρόνο!
![]()
ΥΓ2 Φοβού την πεθερά και δώρα φέρουσα!
ΥΓ3 Γιατί υποτιμάς όλους αυτούς που λέγανε σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη (γάμος) να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος??
:wacko:
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Να ζήσετε Μένιο ..... εύχομαι να μην πάψετε ποτέ να χαμογελάτε !!! Πάντα ευτυχισμένοι !!!
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Πάντα είχα την απορία αν η κοπελιά έχει προβλήματα όρασης ή άλλες ειδικές ανάγκες !!!
Φυσιολογική πάντως μου φάνηκε ........ τέλος πάντων ....... απορία !!!!!......... ΤΙ σου 'ρέχτηκε το πιπίνι ρε μούργο ;;;![]()
![]()
![]()
Φιλιά από την πατρίδα ....![]()
![]()
![]()
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ρε !!!!![]()
![]()
Να χετε υγεια για να αντεχετε ολα τα υπολοιπα....![]()
menos /:> pantremenos /:>![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Να ζήσετε κι από μένα (ομοιοπαθής φίλε μου) και μην γελιέσαι με αυτά που ακούς, όλα είναι μύθος.
Όπως για παράδειγμα ότι "οι παντρεμένοι ζούν περισσότερο" κπλ. Το ίδιο με τους άλλους ζούν απλά φαίνονται μεγαλύτεροι.
Και άλλα πολλά.
![]()
![]()
Και πάλι καλορίζικος και σιδεροκέφαλος.
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).