Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 62

Θέμα: sovari kata8esi

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    εγώ πάλι (σόρυ κιόλας) θα το διαβάσω στον ανηψιό μου όταν δεν τρώει το φαί του και αυτό μόνο άμα μου το χαρίσεις γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω!

:rotflmao: :rotflmao:

και μην τσαντίσεσαι! τουλάχιστον δεν γράφω "δήθεν" (το 'πιασές νομίζω, κράτα το καλά)

Αλλά πρέπει το παραδεχτώ ότι ο συνειρμός σου σε αυτά που γράφεις με κάνουν να γελάω και είναι καλό αυτό ακόμα και για τον συγγραφέα!

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    εγώ πάλι (σόρυ κιόλας) θα το διαβάσω στον ανηψιό μου όταν δεν τρώει το φαί του και αυτό μόνο άμα μου το χαρίσεις γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω!

και μην τσαντίσεσαι! τουλάχιστον δεν γράφω "δήθεν" (το 'πιασές νομίζω, κράτα το καλά)

Αλλά πρέπει το παραδεχτώ ότι ο συνειρμός σου σε αυτά που γράφεις με κάνουν να γελάω και είναι καλό αυτό ακόμα και για τον συγγραφέα!

ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΟΡΑΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ
    ΟΤΝ ΓΙΝΕΙΣ, ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΦΑΪ ΤΟΥ
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Καλέ μου φίλε Λεωνίδα

ή ανάγνωση ενός βιβλίου, αποτελεί ένα εσωτερικό κυνηγητό με τον εαυτό μας...Είναι η προσπάθειά μας να αγγίξουμε τα συναισθήματα εκείνα, που ποτέ μας δεν συναντήσαμε...μα υπάρχουν τέτοια συναισθήματα??? Φυσικά!!! Αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν παιδιά, που δεν προέρχονται από κάποιο χωριό και δεν έχουν δει ποτέ τους κότες, αγελάδες και....προπάντων δεν έχουν παίξει ποτέ με χώμα

Υπάρχουν οι συγγραφείς.
    Υπάρχουν και οι αναγνώστες.
    Οι συγγραφείς, είναι και αναγνώστες. Ενώ οι αναγνώστες, δεν μπορούν να γίνουν συγγραφείς....κομματάκι δύσκολο Λένε στο χωριό μου ότι αν δεν το έχει η κούτρα σου να κατεβάζει ψύρρες εξήγηση: αν δεν το έχεις μέσα σου....:wacko:

Ένας συγγραφέας, αναλλαμβάνει τον ρόλο αυτό για κάποιους λόγους. Αποσκοπεί να μεταφέρει προσωπικά του βιώματα και προπάντων να περάσει τα μηνύματα που θέλει. Για να μεταφέρει όλη αυτή την κοσμοσυρροή συναισθημάτων σε ένα χαρτί, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις ανάλογες λέξεις...αν τις έχει μέσα του.
    Αυτή η μεταφορά, είναι το πιό δύσκολο κομμάτι στο έργο ενός συγγραφέα.

Οι αναγνώστες, επιλέγουν να ταξιδέψουν μέσο ενός βιβλίου, για να αντικρήσουν τοποθεσίες, που το σώμα είναι αδύνατον ενίοτε να ακολουθήσει και προπάντων να αισθανθούν πρωτόγνωρες αλήθειες και "θέλω" μιας ολάκερης οικουμένης. Ή ακόμα να συναντήσουν στα κρυφά τον εαυτό τους και να χαμογελάσουν νοερά και συνομωτικά, δίχως άλλο...Το αρμένισμα των λέξεων, είναι μαγικό και συνάμα λυτρωτικό...

Το σινάφι των λέξεων, κρύβει όλα τα συναισθήματα που έχουμε συναντήσει, ή και που νομίζουμε ότι έχουμε...(βέβαια, υπάρχουν συναισθήματα που δεν γεννήθηκαν οι αντίστοιχες λέξεις για αυτά...) κι εκεί, έρχεται ο χρωματισμός των λέξεων, να δημιουργήσει την οίηση της αγάπης για την ζωή, για τον άνθρωπο, για την φύση, που αποτελεί έμπνευση για τους συγγραφείς και για τους ποιητές...όσοι χωρούν σε αυτή την υδρόγειο...

Η μόνη μου ένσταση, είναι να βάζεις κόμματα, τελείες και τα συναφή, καλέ μου Λεωνίδα, διότι και καθότι υποσεινήδητα, οδηγούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη να διαβάσει ακόμα λίγο...
    Οι περιγραφές σου, μοιάζουν με χρώματα που ίσως να μην αντάμωσα ακόμα, αλλά διαβάζοντας την αναδρομή σου σε ένα όμορφο παρελθόν, που σου ανήκει...γεύομαι ταξίδια που γίνονται αφορμή να χαμογελάω Τα συναισθηματα που μου εξωτερικεύει το απόσπασμα του βιβλίου σου, με πηγαίνουν στα χρώματα του ισπανού ζωγράφου βελασκεθ
    Βλεποντάς τα, ο νους γινεται σύννεφο για να νιώσει ακόμα κάτι...θύμησες που φώλιασαν σε μια γωνιά και περιμένουν καρτερικά ένα βλέμμα...

Εύχομαι να διαβάσω σύντομα το βιβλίο σου

nimbus ή Θεοδώρα
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΟΡΑΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ
    ΟΤΝ ΓΙΝΕΙΣ, ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΦΑΪ ΤΟΥ
    Πες μου ότι κάνεις πλάκα γιατί έτοιμος είμαι να τις κόψω τις φλέβες μου......

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    Καλέ μου φίλε Λεωνίδα

ή ανάγνωση ενός βιβλίου, αποτελεί ένα εσωτερικό κυνηγητό με τον εαυτό μας...Είναι η προσπάθειά μας να αγγίξουμε τα συναισθήματα εκείνα, που ποτέ μας δεν συναντήσαμε...μα υπάρχουν τέτοια συναισθήματα??? Φυσικά!!! Αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν παιδιά, που δεν προέρχονται από κάποιο χωριό και δεν έχουν δει ποτέ τους κότες, αγελάδες και....προπάντων δεν έχουν παίξει ποτέ με χώμα

Υπάρχουν οι συγγραφείς.
    Υπάρχουν και οι αναγνώστες.
    Οι συγγραφείς, είναι και αναγνώστες. Ενώ οι αναγνώστες, δεν μπορούν να γίνουν συγγραφείς....κομματάκι δύσκολο Λένε στο χωριό μου ότι αν δεν το έχει η κούτρα σου να κατεβάζει ψύρρες εξήγηση: αν δεν το έχεις μέσα σου....:wacko:

Ένας συγγραφέας, αναλλαμβάνει τον ρόλο αυτό για κάποιους λόγους. Αποσκοπεί να μεταφέρει προσωπικά του βιώματα και προπάντων να περάσει τα μηνύματα που θέλει. Για να μεταφέρει όλη αυτή την κοσμοσυρροή συναισθημάτων σε ένα χαρτί, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις ανάλογες λέξεις...αν τις έχει μέσα του.
    Αυτή η μεταφορά, είναι το πιό δύσκολο κομμάτι στο έργο ενός συγγραφέα.

Οι αναγνώστες, επιλέγουν να ταξιδέψουν μέσο ενός βιβλίου, για να αντικρήσουν τοποθεσίες, που το σώμα είναι αδύνατον ενίοτε να ακολουθήσει και προπάντων να αισθανθούν πρωτόγνωρες αλήθειες και "θέλω" μιας ολάκερης οικουμένης. Ή ακόμα να συναντήσουν στα κρυφά τον εαυτό τους και να χαμογελάσουν νοερά και συνομωτικά, δίχως άλλο...Το αρμένισμα των λέξεων, είναι μαγικό και συνάμα λυτρωτικό...

Το σινάφι των λέξεων, κρύβει όλα τα συναισθήματα που έχουμε συναντήσει, ή και που νομίζουμε ότι έχουμε...(βέβαια, υπάρχουν συναισθήματα που δεν γεννήθηκαν οι αντίστοιχες λέξεις για αυτά...) κι εκεί, έρχεται ο χρωματισμός των λέξεων, να δημιουργήσει την οίηση της αγάπης για την ζωή, για τον άνθρωπο, για την φύση, που αποτελεί έμπνευση για τους συγγραφείς και για τους ποιητές...όσοι χωρούν σε αυτή την υδρόγειο...

Η μόνη μου ένσταση, είναι να βάζεις κόμματα, τελείες και τα συναφή, καλέ μου Λεωνίδα, διότι και καθότι υποσεινήδητα, οδηγούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη να διαβάσει ακόμα λίγο...
    Οι περιγραφές σου, μοιάζουν με χρώματα που ίσως να μην αντάμωσα ακόμα, αλλά διαβάζοντας την αναδρομή σου σε ένα όμορφο παρελθόν, που σου ανήκει...γεύομαι ταξίδια που γίνονται αφορμή να χαμογελάω Τα συναισθηματα που μου εξωτερικεύει το απόσπασμα του βιβλίου σου, με πηγαίνουν στα χρώματα του ισπανού ζωγράφου βελασκεθ
    Βλεποντάς τα, ο νους γινεται σύννεφο για να νιώσει ακόμα κάτι...θύμησες που φώλιασαν σε μια γωνιά και περιμένουν καρτερικά ένα βλέμμα...

Εύχομαι να διαβάσω σύντομα το βιβλίο σου

nimbus ή Θεοδώρα

υπάρχουν βιβλία που με τραβάνε με τις ατελείωτες εικόνες και τις ζωντανές περιγραφές τους σε σημείο που οσο διαβάζεις τοσο ταξειδεύεις,

Απο το λεωνίδα ομως δεν θα περίμενα να δω κάτι τόσο απλό πιστεύω οτι αν βγεί απο την λογική "γράφω βιβλίο " και μείνει στο απλά αφήνω το μυαλό ελεύθερο να αλωνήσει γύρω απο συγκεκριμένο θέμα θα παρουσιάσει τον σπινθιροβόλο γραπτο χαρακτήρα ...

για μένα ειναι λάθος να χάνεται τέτοιος γραπτός λόγος σε αναλυτικές περιγραφές δεν σημαίνει βέβαια οτι αν αυτό θέλει εκείνος πρέπει να το αλάξει...

ολοι παραδεχόμαστε το πηγαίο και χιουμοριστικό γρατπό λόγο του ...

απλα ας τον δουμε τι θα αποφασίσει...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Sunexise ! Eimai periergos na do ti tha ginei

Polu oraies perigrafes
    OMG!

ΑΦΡΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
    Και ο Ted Simon που έκανε τον γύρο του κόσμου και ο Piersig με το Ζεν έτσι έγραφαν.
    Μόνο καμιά παράγραφο, κανα κόμμα, αύτα να προσέξεις ώστε να γίνεις πιο ευκολοδιάβαστος.
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    den nomizo oti ime kamia anasfalis gkomenitsa oute ke me endiaferi na ime telios exo diko mou stil ke xaraktira opos ixe ke kapia pou egrapse olokliro vivlio xoris ena koma i mia telia

afto pou kateuesa ine ena akatergasto komati tou vivliou mou
    sigoura 8a perasi apo epeksergasia ke dior8osi ke 8a vgi kapos alios tipomeno exete lipon tin efkeria na diavasete ena xima telios komati apo to grapto ke afto to afino etsi xima gia tous filous mou
    adam tsouk pigene alou na peksis to pouli sou
    den kano plaka mexri ke to spiti sou keo ama sinexisis
    filoi mou den sas efxaristo oute sas parakalo i gnomi sas kani kalo mono se esas tous idious

exete kales gnomes ala den iste ego oute ego ime esis
    xerome pantos pou meriki vriskoun ke 8a vroun kati mesa stis grames mou

free den grafo mi8istorima oute erotiko drama
    grafo ksera opos perpatas ston dromo ke akougonte i soles ton papoutsion sou

nobusaki mou
    min zorizese den 8a ekpedefto pote giati den goustaro
    8a ine afro afto pou diavazis oxi me vasi tis sintages magirikis vivlion

ta leme
    adam den kano plaka
    tzase....
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Πολύ ωγαίο κομματι! Σας βάζω τγία!!

θα διαφωνήσω βεβαίως βεβαιώς με τους πολυγγαματιζούμενους επίκουγους πγολαλήσαντες κγιτικους τεχνης όσο αφογα τη χγηση των σημείων στίξης.....και θα τους παγαπέμψω να γίξουν μια ματια σε βιβλία όπως το 'Οι Αόγατοι' του Νάνι Μπαλεστγίνι.

Εκει λοιπόν αγαπητοι και στην απόπειγα του συγγγαφεα να μεταφεγει στο γγαπτο λόγο την αμεσοτητα του πγοφογικου , οδηγηθηκε(ο συγγγαφεας βεβαιως βεβαιως) στην ολικη καταγγηση των σημειων στιξης... Με αυτη την τεχνικη αποδ'ιδεται η αισθηση της συσσωγευσης των εμπειγιων και της ταχυτητας με την οποια αυτές διαδέχονται η μια την άλλη.

και συνεχίζω εγωτόντας αγαπητοι διαμαγτυγομενοι που καμια φογα διαβαζετε τις λεξεις αλλα όχι τα νοηματα,.... σε μια γγαπτη πεγιγγαφη όπου οι ηγωες γευονται εμπειγιες αλληλοδιαδεχόμενες η μια την άλλη... που χωγος για τελειες? Εγωτιματικα?Αφου ολοι οι νεοι ητω μια εγωτηση... εισαγωγικα?μια υπεκφυγη για τους επαγγελματίες γγαφιαδες που δε θέλουν να πουν τα πγαγματα με το ονομα τους... αποσιωπιτικά σε γγαπτο του κυγιου αφφο ,που δεν αποσιοπά τίποτα??

Σας χαιγετίζω όλους μα πεγισσότεγο εμας τους κγιτές σουλουπωτές!

Ευλόγησων
    Always made to mean nothing

ke gamo....

:a5: :a19: :a028: :a44:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    den nomizo oti ime kamia anasfalis gkomenitsa oute ke me endiaferi na ime telios exo diko mou stil ke xaraktira opos ixe ke kapia pou egrapse olokliro vivlio xoris ena koma i mia telia

afto pou kateuesa ine ena akatergasto komati tou vivliou mou
    sigoura 8a perasi apo epeksergasia ke dior8osi ke 8a vgi kapos alios tipomeno exete lipon tin efkeria na diavasete ena xima telios komati apo to grapto ke afto to afino etsi xima gia tous filous mou

exete kales gnomes ala den iste ego oute ego ime esis
    xerome pantos pou meriki vriskoun ke 8a vroun kati mesa stis grames mou

free den grafo mi8istorima oute erotiko drama

ta leme
    Μπορει να μην σε ενδιαφερει ουτε η δικη μου αποψη.
    Παρ'ολα αυτα εγω θελω να πω οτι σχεδον συμφωνω με αυτα που γραφεις.
    Και το κειμενο ετσι ακατεργαστο διαβαζεται πολυ ευχαριστα.
    Παρόλα αυτα πες μου αν θα εβαζες αυτο το κειμενο σαν υπομνημα του συγγραφεα στο βιβλιο σου.
    Γιατι τα βιβλια πρεπει να απευθυνονται και καπου. Και σιγουρα σε ενδιαφερει η γνωμη αυτων που θα το διαβασουν. Οπως και σε κεινους τους ενδιαφερει η γνωμη που εχεις για τον εαυτο σου και για αυτους.

Πραγματικα φιλικα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μπορει να μην σε ενδιαφερει ουτε η δικη μου αποψη.
    Παρ'ολα αυτα εγω θελω να πω οτι σχεδον συμφωνω με αυτα που γραφεις.
    Και το κειμενο ετσι ακατεργαστο διαβαζεται πολυ ευχαριστα.
    Παρόλα αυτα πες μου αν θα εβαζες αυτο το κειμενο σαν υπομνημα του συγγραφεα στο βιβλιο σου.
    Γιατι τα βιβλια πρεπει να απευθυνονται και καπου. Και σιγουρα σε ενδιαφερει η γνωμη αυτων που θα το διαβασουν. Οπως και σε κεινους τους ενδιαφερει η γνωμη που εχεις για τον εαυτο σου και για αυτους.

Πραγματικα φιλικα.
    prepi na katalavis oti den ime oute 8a gino pote singrafeas
    :rotflmao:
    oute 8a evaza tipota se tipota
    episis afto pou kano ine mia kata8esi se filous pou kseroun pioi ine aftoi
    episis to vivlio mou mexri stigmis ine apo afta pou se kseskizoun pou den mporis na to afisis ke na ksekourastis.....
    se troi i agonia na dis ti ginete parakato:rotflmao:
    afto lipon ine i gnomi pragmatika anixton mialon ke oxi pseftodianooumenon ala pragmatika oute ke aftonon i gnomi me endiaferi

etsi ke alios ola exoun dio opsis oti ine malakia gia sena ine aristourgima gia kapion alon
    ti na ka8ome na asxoloume?
    mia istoria sxedon ali8ini pou grafo giati mporo den antika8ista tipota
    ine san na grafo reviews gia ena mixanaki
    an diavazes lipon ta provlimata enos BSA ke ti antimetopisa sto taksidi me aftin tin mixani
    ti 8a mou eleges?

Και σιγουρα σε ενδιαφερει η γνωμη αυτων που θα το διαβασουν. Οπως και σε κεινους τους ενδιαφερει η γνωμη που εχεις για τον εαυτο σου και για αυτους.

i an8ropoi den krinonte ke den singkrinonte apo mia praksi tou defteroleptou stin zoi tous

ti diaolo toso kolimenos ise i nomizis oti i an8ropoi ine toso kolimenoi?

mpori meta tin ekdosi tou na perasi keros ke na sto petakso sto kefali afto to kolo vivlio

ti nomizis oti 8a ine oli mou i ipolipi zoi idia?
    ke i apopsis mou ke ta 8elo mou?

tote den kseris tipota gia ton eafto sou ke gia tous alous
    ke apo to vivlio mou den 8a ma8is oute ke apo mena

ka8e vivlio stin vivlio8iki exi ke tin diarkia mias pordis stin zoi mas apo apopsi xoroxronou

edo afto pou simveni ine na piano merikous pou anti na ekfrasoun ti tous prokali afto to kimeno prospa8oun na tonosoun to ego tous dimosia me simvoules ke paratirisis....

isos mou evazan ke va8imologia sto telos

afti sxedon pote den ksefevgoun apo ton impresionismo
    ala akoma ke afti 8a perasoun kala me to grapto mou ke as ine rages ston sidirodromo

pistevo na egina disnoitos arketa....:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Βασικα δεν με ενδιαφερει να μαθω κατι παραπανω για σενα.
    Εχω τις αποψεις μου που δεν σε αφορουν και βασικα δεν με ενδιαφερει αν σε ενδιαφερει που δεν με ενδιαφερει.

Το βιβλιο σου (αν τελικα κανεις κατι τετοιο), μπορει να ειναι καλο η κακο.
    Ουτε αυτο με ενδιαφερει.
    Και βασικα εγινες απολυτα κατανοητος.
    Και στο κατω-κατω χεστηκαμε γενικως, για οτιδηποτε.
    Και καπου εδω θα ηθελα να χρησιμοποιησω κατι ατακες των Monty Python, αλλα τις εχεις ξεσηκωσει εσυ πρωτος.

Και στην τελικη, πεταξες ενα γραπτο σε ενα φορουμ, και νομιζεις οτι μπορεις να εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις σε ποιους θα αρεσει;

Σαν να πετας αγκιστρι στη θαλασσα, να μαζευονται εκατο ψαρια
    και να θες να τσιμπησει το ενα που σου εκανε κλικ για τους δικους σου ακαταλαβιστικους λογους.
    Ο εγωισμος και στο φορτε της μιλαμε.

Και οτι σου γραφω, το εννοω, ειμαι απολυτα ειλικρινης,ασχετα αν σε γουσταρω η οχι και δεν σε πατροναρω ουτε σε αγνοω προσποιητα σαν καποιους αλλους, που χαραξαν μια διαχωριστικη γραμμη χωρις συγκεκριμενο λογο και αιτια.

Και αν δεν εχω πιασει το νοημα, και ειμαι εκτος, ισως τελικα και να ειμαι κολλημενος, αλλα δεν θα αναλωθω στο να ριξω λασπη στα ματια του κοσμου. Ας με χαρακτηρισεις εσυ και οποιος αλλος οπως γουσταρετε.
    Και για να εχεις αποψεις, δεν χρειαζεται να γραφεις συνεχεια στις αναζητησεις-σκεψεις-τα @@ μας κουνιοντουσαν.
    Αρκει να ξερεις να ακους σε πρωτη φαση.
    Εγω τουλαχιστον παραδεχομαι οτι σε αυτον τον τομεα ειμαι ακομα στην εκμαθηση.

-Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ree den grafo mi8istorima oute erotiko drama

γι αυτο μου αρέσεις..
    μην το αλάξεις παρ ολες τις μαλακίες που σου λέμε...
    είπαμε η απόφαση ειναι δική σου...

και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    Πολύ ωγαίο κομματι! Σας βάζω τγία!!

θα διαφωνήσω βεβαίως βεβαιώς με τους πολυγγαματιζούμενους επίκουγους πγολαλήσαντες κγιτικους τεχνης όσο αφογα τη χγηση των σημείων στίξης.....και θα τους παγαπέμψω να γίξουν μια ματια σε βιβλία όπως το 'Οι Αόγατοι' του Νάνι Μπαλεστγίνι.

Εκει λοιπόν αγαπητοι και στην απόπειγα του συγγγαφεα να μεταφεγει στο γγαπτο λόγο την αμεσοτητα του πγοφογικου , οδηγηθηκε(ο συγγγαφεας βεβαιως βεβαιως) στην ολικη καταγγηση των σημειων στιξης... Με αυτη την τεχνικη αποδ'ιδεται η αισθηση της συσσωγευσης των εμπειγιων και της ταχυτητας με την οποια αυτές διαδέχονται η μια την άλλη.

και συνεχίζω εγωτόντας αγαπητοι διαμαγτυγομενοι που καμια φογα διαβαζετε τις λεξεις αλλα όχι τα νοηματα,.... σε μια γγαπτη πεγιγγαφη όπου οι ηγωες γευονται εμπειγιες αλληλοδιαδεχόμενες η μια την άλλη... που χωγος για τελειες? Εγωτιματικα?Αφου ολοι οι νεοι ητω μια εγωτηση... εισαγωγικα?μια υπεκφυγη για τους επαγγελματίες γγαφιαδες που δε θέλουν να πουν τα πγαγματα με το ονομα τους... αποσιωπιτικά σε γγαπτο του κυγιου αφφο ,που δεν αποσιοπά τίποτα??

Σας χαιγετίζω όλους μα πεγισσότεγο εμας τους κγιτές σουλουπωτές!

Ευλόγησων

διαφωνώ ....τα μάλα...

κ. Μπουκόφσκι...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. erotisi gia kata8esi se trapeza eksoterikou
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2007, 14:50

Κανόνες δημοσιεύσεων