Αυτά είναι![]()
αν εξαιρεσουμε το απο πανω που σηκωνει πολλη συζητηση , σου ευχομαι καλη τυχη και να σου πανε ολα κατ ευχην...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και ενα γαϊδαρο για pet (αληθεια θελω εναν, οχι για φορτωμα, αλλα επειδη τους γουστραρω πολυ).
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Σου ευχομαι Καλη τυχη.![]()
μπραβο ρε παιδι....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή τύχη κι αν ποτέ σκεφτείς να βάλεις κουνέλια στη φάρμα, είμαι εξπέρ στη κατασκευή κουνελώνων.![]()
![]()
![]()
![]()
Την καλυτερη κινηση εκανες.
Που ακριβως στην Κορινθο μετακομισες;
Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally
Μπραβο ρε φιλε. Καλη επιτυχια σε οτι κανεις
![]()
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Εγώ απο τη μεριά μου να σε καλοσωρίσω στα πάτρια εδάφη (έξω απο το Κιάτο μένω αν και ταλαντεύομαι ακόμα με θέματα δουλειάς και πηγαινοέρχομαι και Αθήνα). Είναι μέχρι να πάρεις την απόφαση η δικιά μου ώρα δεν ήρθε ακόμα (με την καλή έννοια). Όσο για την κοινωνία που λές είναι πραγματικά κλειστή (σε χωριό μένω) και θα ακούσεις διάφορα.... μην πτοείσαι... Όσον αφορά σε αυτό που θέλεις να ξεκινήσεις, εύχομαι με το καλό και αν χρειαστείς τίποτα εδώ ειμαστε, 20 χλμ δρόμος μισή ωρίτσα. Υπάρχουν και γνωστοί με ζωοτροφές στην ορεινή Κορινθία. Άν μπορώ και εγώ να σου φανώ χρήσιμος σε κάτι μην διστάσεις - Τεχνολόγος Γεωπόνος είμαι αν και προς το παρόν δηλώνω αγρότης.. Σε ζάλισα... Όλα καλά έυχομαι!!!!!!
![]()
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης
Να στε καλά παιδιά, σας ευχαριστώ όλους!
Το χωρίο είναι ο Άσσος (άνω), ανάμεσα σε Βραχάτι και Περιγιάλι - Λέχαιον
![]()
Ε τι αλλο θες.Μια χαρα ειναι ολα εκει.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
Ελληνοχωριτης here![]()
Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally
Ολα θα πανε καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
J.T.R
Όλα να πάνε κατ΄ευχήν, και προσωπικά και επαγγελματικά.![]()
![]()
υ.γ. Το γάιδαρο μη τον αφήσεις πολύ καιρό μόνο του... θα κυνηγάει εσένα στο τέλος.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog