φιλε και στα ικεα εχουν κατι γαματα σκρινια, δε πας να ριξεις εκει μια ματια?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φιλε και στα ικεα εχουν κατι γαματα σκρινια, δε πας να ριξεις εκει μια ματια?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φίλε επειδή έχω versys, αυτά που λες είναι άκυρα.... με μια λίγο μεγαλύτερη ζελατίνα (όχι καμιά γκουμούτσα) είναι μια χαρά απο κάλυψη-φαντάζομαι δεν είναι vara-είμαι και 1.90cm και είμαι μια χαρά, τώρα όσο για το φόρτωμα να ξέρεις ότι άνετα παίρνει τριβάλιτσο+τανκμπαγκ οπότε.......Αρχικά δημιουργήθηκε από panoswolf
Το Versys το ειδα αλλα εχει δυο βασικα μειων...Καθολου καλυψη απο αερα και λιγους αποθηκευτικους χωρους..ασε που οπως ειπες η θεση συνοδηγου ειναι αφαντη,αλλα και του οδηγου δεν ειναι οτι καλυτερο...αλλα ειναι απιστευτο στη πολη και για παιχνιδι,αλλα οχι αυτο που ψαχνω....
Παντως παιδια ειστε αψογοι!! Πολλες και αμμεσες απαντησεις!! Φοβερο φορουμ! Ευγε!!!
Το tiger ειναι injection?![]()
Πάντως απο τα 3 που αναφέρεις θα προτιμούσα το tiger αλλά με όλα αυτά που λένε οι περισότεροι πρώην κάτοχοι δεν ξέρω![]()
![]()
Μιας και θα τα πάρεις μεταχειρισμένα (και μάλιστα περισσότερο από 5 χρόνια) δεν κάνεις και καμιά έρευνα για τιμές ανταλλακτικών και διαθεσιμότητας τους από τις αντιπροσωπείες τους ?
Πάντως , ανάμεσα στα τρία, και με τα κριτήρια που βαζεις , εγώ θα έπαιρνα το V-strom… (εκτός αν σε τρομάζει το «γκάζι»….)![]()
VstromΑρχικά δημιουργήθηκε από panoswolf
........... θελω μια μηχανη-εργαλειο....
Δυό λόγια κι από μένα.
Βεστρώμα: πιθανόν η ιδανικότερη λύση αν το δουλεύεις πόλη (κ δεν έχεις δεύτερο/τρίτο/τέταρτο μηχανάκι).
ΒΡακαντέρο: βαρύτερο κατά πολύ από το στρώμα, Χόντα, ωραίο στο ταξίδι, στραβώνει όπως τα γκάμμυ μπέαρς, καλή ποιότητα κύλησης, χλμφάγος σε καλά χέρια, Χόντα, λαστιχένιο μπροστινό, φορτώνεις ό,τι θές, Χόντα, καλός ο V2 αν και ασθμαίνει ψηλά, δεν καίει για χιλιάρι αν δεν το σκίζεις, αξιόπιστο, Χόντα, καλό κιβώτιο.
955: Βαρύ. όταν λέμε βαρυ, εννοώ ΒΑΡΥ. Θέλει μπράτσα, θέλει πόδια. Θέλει ύψος από 1.80+++. Φορτωμένο, στο διπλό για να το ανεβάσεις, πρέπει να κάνεις άρσεις θανάτου πάνω από 80 κιλά εύκολα. Αλλιώς πάρε κάτι άλλο.
(υπ'όψιν φορτωμένο ΔΕΝ το αφήνεις ποτέ στο πλαινό, για να σε προλάβω).
Θέλει χώρο κ δεν διανοείσαι να το κρατήσεις αν σου γείρει παραπάνω. Κακές αναρτήσεις που θέλουν αντκατάσταση.
Ψηλότερη σέλα από τα προηγούμενα, ''άγριο'' κιβώτιο που στρώνει μετά τα 25.000χλμ...
Σε αποζημιώνει, με την καλλίτερη ποιότητα κύλησης από το βράκαντέρνω (αλλά κ από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό), με τις μοναδικές του μαμά-βαλίτσες, που παραγματικά του βελτιώνουν την αεροδυναμική κοντα στην τελική του, με το μοτεράκι που πατάει όλα τα υπόλοιπα, πλήν του καινούργιου (μάλλον/???...), την ροπη του αμέσως μετά το ρελαντί, με τα φρενάκια που δεν κουράζονται εύκολα παρά τα πολλά κιλά...
Και κυρίως επειδή δεν το βλέπεις στα φανάρια δίπλα σου.
Από όλα, προτίμησε το Βεστρώμ. Αν θές κάτι μεγαλλίτερο, τότε με κλειστά τα μάτια Βρακαντέρνω.
Το 955 άστο.
Αυτά από μένα.
Sorry αν σε ξαφνιασα φιλε,αλλα πραγματικα το Africa δε το χαιρομουνα σε χιλιομετρα πανω απο 150 χ/ω...Οχι οτι δε παει...παει αλλα οχι για τα δικα μου γουστα! Θελω να νιωθω σχετικα safe οταν παω με καποια χιλιομετρα και η ταχυτητα για κατι τετοιο με την Africa για τα δικα μου τα γουστα ειναι 150-Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
what the... ?![]()
Εχω και παπι και αυτοματο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Βεστρώμα: πιθανόν η ιδανικότερη λύση αν το δουλεύεις πόλη (κ δεν έχεις δεύτερο/τρίτο/τέταρτο μηχανάκι).![]()
Το περιγραφεις πιο βαρυ και απο το Varadero??Ισχυει??Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
955: Βαρύ. όταν λέμε βαρυ, εννοώ ΒΑΡΥ. Θέλει μπράτσα, θέλει πόδια. Θέλει ύψος από 1.80+++. Φορτωμένο, στο διπλό για να το ανεβάσεις, πρέπει να κάνεις άρσεις θανάτου πάνω από 80 κιλά εύκολα.![]()
αυτο ειναι ενα + εξαλου δεν ειμαι ο τυπος που αλλαζω της μηχανες ευκολα.Θελω μια να τη κρατησω μεχρι να πεθανει.Αν με βγαλει 4-5 χρονακια θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα χρηματα που θα εχω δωσει..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Και κυρίως επειδή δεν το βλέπεις στα φανάρια δίπλα σου.![]()
Φιλε το Versys ειναι ενα υπεροχο μηχανακι και το κοιταγα σοβαρα,αλλα πραγματικα αν θελεις μια μηχανη κυριως για τα ταξιδια δε περνεις Versys.Oxι οτι δε κανει ταξιδια αλλα δε φτιαχτηκε για αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από wendigo
Φίλε επειδή έχω versys, αυτά που λες είναι άκυρα.... με μια λίγο μεγαλύτερη ζελατίνα (όχι καμιά γκουμούτσα) είναι μια χαρά απο κάλυψη-φαντάζομαι δεν είναι vara-είμαι και 1.90cm και είμαι μια χαρά, τώρα όσο για το φόρτωμα να ξέρεις ότι άνετα παίρνει τριβάλιτσο+τανκμπαγκ οπότε.......
Με Suzuki και Honda δεν εχεις θεμα...Βρισκεις τα πάντα...Τωρα για το Tiger δεν εχω ιδέα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Μιας και θα τα πάρεις μεταχειρισμένα (και μάλιστα περισσότερο από 5 χρόνια) δεν κάνεις και καμιά έρευνα για τιμές ανταλλακτικών και διαθεσιμότητας τους από τις αντιπροσωπείες τους ?
Κοιταγα και για BMW αλλα στα χρηματα που κοιταω βρισκω μονο καλοδιατηρημενες gs1100,και το αφησα γιατι παει σε πολυ παλιο...Η 1150 ειναι οριακα στα χρηματα που διαθετω και πρεπει να βρω Super προσφορα-περιπτωση και με το φοβο μηπως τρεχει κατι και το δινει φθηνα....![]()
Να συμπληρώσω - διαφωνησω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
955: Βαρύ. όταν λέμε βαρυ, εννοώ ΒΑΡΥ. Θέλει μπράτσα, θέλει πόδια. Θέλει ύψος από 1.80+++. Φορτωμένο, στο διπλό για να το ανεβάσεις, πρέπει να κάνεις άρσεις θανάτου πάνω από 80 κιλά εύκολα. Αλλιώς πάρε κάτι άλλο.
(υπ'όψιν φορτωμένο ΔΕΝ το αφήνεις ποτέ στο πλαινό, για να σε προλάβω).
Θέλει χώρο κ δεν διανοείσαι να το κρατήσεις αν σου γείρει παραπάνω. Κακές αναρτήσεις που θέλουν αντκατάσταση.
Ψηλότερη σέλα από τα προηγούμενα, ''άγριο'' κιβώτιο που στρώνει μετά τα 25.000χλμ...
Σε αποζημιώνει, με την καλλίτερη ποιότητα κύλησης από το βράκαντέρνω (αλλά κ από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό), με τις μοναδικές του μαμά-βαλίτσες, που παραγματικά του βελτιώνουν την αεροδυναμική κοντα στην τελική του, με το μοτεράκι που πατάει όλα τα υπόλοιπα, πλήν του καινούργιου (μάλλον/???...), την ροπη του αμέσως μετά το ρελαντί, με τα φρενάκια που δεν κουράζονται εύκολα παρά τα πολλά κιλά...
Και κυρίως επειδή δεν το βλέπεις στα φανάρια δίπλα σου.
[...]
Αυτά από μένα.
Το 955 ειναι βαρυ και ψηλόβαρο κιολας, αλλα οχι οσο τραγικα τα λεει ο Τπαπ. Το εχω αφησει πολλες φορες βαρυφορτωμενο στο πλαϊνο, χωρις πρόβλημα
Εχει δίκιο στο οτι αν σου γείρει, πρεπει απλα να βγαλεις ποδι μακρια και να φυγεις. Υπαρχει μελος εδω που θελησε να το κρατησει και το μετανιωσε...
Ναι, φορτωμένο δε μπαίνει ευκολα στο διπλό, αλλα εαν εισαι "μεσογειακών διαστάσεων αντρας", ουτε το 1050 μπαινει.
Οσο για το κιβώτιο, αφου θα το παρεις δευτερο χερι, δε θα έχεις θεμα.
Κορυφαια θεση συνεπιβατη - σα καναπες ειναι.
Οι αναρτήσεις δε με πειραξαν, αλλα ειμαι οδηγός του μεσου όρου και δεν πολυασχολούμαι με αυτα.
Ταξιδεύει ανετα στα 180+ τριβαλιτσο και ειναι πολυ ξεκουραστο, ειδικα επειδη κουμπωνεις μια εκτη και το ξεχνας εκει.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από panoswolf
Φιλε το Versys ειναι ενα υπεροχο μηχανακι και το κοιταγα σοβαρα,αλλα πραγματικα αν θελεις μια μηχανη κυριως για τα ταξιδια δε περνεις Versys.Oxι οτι δε κανει ταξιδια αλλα δε φτιαχτηκε για αυτο...
Το 'ταξιδι' δεν ειναι μονο απολυτη ανεση. Και το 950 super enduro δεν φτιαχτηκε για ταξιδι (το αντιθετο μαλιστα) αλλα με τις καταλληλες απλες μετατροπες το φχαριστιεμαι περισσοτερο απο το 1150 που ειχα.![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Φιλε drbig και με dr250 πας οπου θελεις αλλα οχι οπως θελεις.....δε θελω ανεση αυτοκινητου ,ειμαι μηχανοβιος χρονια,εχω φαει πολυ βροχη και αερα σε ταξιδια με "σαραβαλάκια",δε μασαω.....Αλλα τωρα θελω ενα bike που να ειναι ευρυχωρο,αν παρω κατι στα 650cc θα προτιμησω το vstrom...ειναι πιο μοτοσυκλετα απο το versys....Το ξαναεγραψα και πριν....δεν ειπα οτι δε κανει για ταξιδια αλλα αν χρειαστει ενα μακρινο δικαβαλο εγω θα τα ακουσω απο τη κοπελια οχι εσυ!!!!!!!:rotflmao::rotflmao:
Aright then!Αρχικά δημιουργήθηκε από panoswolf
Φιλε drbig και με dr250 πας οπου θελεις αλλα οχι οπως θελεις.....δε θελω ανεση αυτοκινητου ,ειμαι μηχανοβιος χρονια,εχω φαει πολυ βροχη και αερα σε ταξιδια με "σαραβαλάκια",δε μασαω.....Αλλα τωρα θελω ενα bike που να ειναι ευρυχωρο,αν παρω κατι στα 650cc θα προτιμησω το vstrom...ειναι πιο μοτοσυκλετα απο το versys....Το ξαναεγραψα και πριν....δεν ειπα οτι δε κανει για ταξιδια αλλα αν χρειαστει ενα μακρινο δικαβαλο εγω θα τα ακουσω απο τη κοπελια οχι εσυ!!!!!!!:rotflmao::rotflmao:
παντως υπαρχει και αυτο!
http://www.mikello.it/moto/images/fazer.JPG
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
το 1000αρι vstrom του '03-'04 εχει καποια ψιλοπροβληματακια απο οτι εχω ακουσει απο χρηστες.....του '05+ δε με παιρνει οικονομικα.... Αλλα πραγματι ειναι καλο εργαλειο οπως φυσικα και το KLV 1000 το οποιο το ψιλοκοιταω....
εχεις ιδιο ογκο με το 650,με λιγα παραπανω κιλα και πολλη περισσοτερη ροπη...για μενα δεν τιθεται θεμα αλλης επιλογης...τα triumph δεν τα παω επειδη ακομη υπερκυβιζουν το μαθουσαλα μοτερ απο gpz 900 και τα βαραντερο επειδη ειναι υπερβολικα ογκωδη και βαρια...
frankly my dear, i dont give a damn...
Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να συμπληρώσω - διαφωνησω.
Το 955 ειναι βαρυ και ψηλόβαρο κιολας, αλλα οχι οσο τραγικα τα λεει ο Τπαπ.
Μπορεί να μην είσαι πολύ ψηλός , αλλά δεν έχεις καμία σχέση με τον μέσο άνθρωπο στην μυική δύναμη.
Σηκώνεις επίπεδο πάγκο 120 κιλά 4-5 επαναλήψεις χωρίς βοήθεια, και πάιζεις σκουώτ 150 κιλά και πηδάς κιόλας.
(Σταμάτα τώρα να πάιζεις με τα παιδάκια Ζούπερμαν). :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@panoswolf: εφ'όσον έχεις και δευτερα μηχανάκια, έφυγες για το βαραδέρνω.
Μακρυά από το βεστρώμ το 1000, που σου λέει ο καράΒλας από πάνω.![]()
gay thread alert...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.
Μπορεί να μην είσαι πολύ ψηλός , αλλά δεν έχεις καμία σχέση με τον μέσο άνθρωπο στην μυική δύναμη.
Σηκώνεις επίπεδο πάγκο 120 κιλά 4-5 επαναλήψεις χωρίς βοήθεια, και πάιζεις σκουώτ 150 κιλά και πηδάς κιόλας.
(Σταμάτα τώρα να πάιζεις με τα παιδάκια Ζούπερμαν). :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
@panoswolf: εφ'όσον έχεις και δευτερα μηχανάκια, έφυγες για το βαραδέρνω.
Μακρυά από το βεστρώμ το 1000, που σου λέει ο καράΒλας από πάνω.![]()
![]()
ναι...να παρει απο τα καρμπυρατερατα που ναι και φουλ αξιοπιστα...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...