Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Μηχανή vs ζώα στον δρόμο...

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Δεν καταλαβαίνω. Το ότι υπάρχουν προβλήματα οι Δήμοι μερικές φορές να μαζεύουν τα σκουπίδια, θα πει ότι δεν έχουν αυτή την υποχρέωση? Αν δεν κάνει ο Δήμος τη συγκεκριμένη δουλειά. η αγροφυλακή τη δική της, ποιός θα τους αναπληρώσει? Η εξαίρεση σε αυτό τον παλαβό κόσμο που ζούμε δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ο κανόνας.
    Ξέρω αρκετές περιπτώσεις που επιβλήθηκαν πρόστιμα-μηνύσεις σε κτηνοτρόφους, μερικοί υπάκουσαν, άλλοι όχι. Ας μην τα ισωπεδώνουμε όλα.
    Στο κάτω κάτω ο πολίτης κινδυνεύει απο αυτή την κατάσταση. Ποιος άλλος είναι πιο αρμόδιος να τον προστατεύσει στο πρόβλημα του από τις συγκεκριμένες υπηρεσίες του κράτους?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Υπόψιν κύριοι οτι και εδώ αν χτυπήσετε κατσίκι , αγελάδα κτλ... θα τα πληρώσετε κανονικότατα γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να αποδείξετε οτι ο τσοπάνης δεν ήταν μαζί τους.

Δηλαδή και κερατάδες και δαρμένοι.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Δεν καταλαβαίνω. Το ότι υπάρχουν προβλήματα οι Δήμοι μερικές φορές να μαζεύουν τα σκουπίδια, θα πει ότι δεν έχουν αυτή την υποχρέωση? Αν δεν κάνει ο Δήμος τη συγκεκριμένη δουλειά. η αγροφυλακή τη δική της, ποιός θα τους αναπληρώσει? Η εξαίρεση σε αυτό τον παλαβό κόσμο που ζούμε δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ο κανόνας.
    Ξέρω αρκετές περιπτώσεις που επιβλήθηκαν πρόστιμα-μηνύσεις σε κτηνοτρόφους, μερικοί υπάκουσαν, άλλοι όχι. Ας μην τα ισωπεδώνουμε όλα.
    Στο κάτω κάτω ο πολίτης κινδυνεύει απο αυτή την κατάσταση. Ποιος άλλος είναι πιο αρμόδιος να τον προστατεύσει στο πρόβλημα του από τις συγκεκριμένες υπηρεσίες του κράτους?
    Μαλλον δεν θέλεις να καταλάβεις ότι και οι αγροφύλακες που διορίστηκαν κατά την επανασύσταση της αγροφυλακής πριν απο λίγα χρόνια(η οποία επανασύσταση πιστεύω ότι έγινε μόνο γι' αυτόν τον σκοπό - εξόφληση αγοράς ψήφων) δεν πρόκειται να βάλουν τάξη στο χάος της ελληνικής υπαίθρου. Δεν διορίστηκαν γιά να δουλέψουν, γιά να βολευτούν διορίστηκαν :a04: :a04: :a04:
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    για όποιον δεν γνωρίζει το αρχηγείο της αγροφυλακής ήταν ( στη Συγγρού (γνωστό μονοπάτι για πέρασμα κοπαδιων):rotflmao: :rotflmao:

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
    Μαλλον δεν θέλεις να καταλάβεις ότι και οι αγροφύλακες που διορίστηκαν κατά την επανασύσταση της αγροφυλακής πριν απο λίγα χρόνια(η οποία επανασύσταση πιστεύω ότι έγινε μόνο γι' αυτόν τον σκοπό - εξόφληση αγοράς ψήφων) δεν πρόκειται να βάλουν τάξη στο χάος της ελληνικής υπαίθρου. Δεν διορίστηκαν γιά να δουλέψουν, γιά να βολευτούν διορίστηκαν :a04: :a04: :a04:
    Nαι το καταλαβαίνω αυτό, αλλά:
    α) χτύπησα εδώ και 6 χρόνια κατσίκα με τη μηχανή σε ευθεία, ευτυχώς δεν έπεσα, υλικές ζημιές.
    β)Φίλος έπεσε δικάβαλος σε βόλτα μοτοσυκλετιστών, ανάμεσα τους με R1, σπασμένη κλείδα-βραχίονας, από κατσίκα
    γ)Πολύ πιθανό αδερφός φίλου να έφυγε για πάντα και το μόνο που φαίνεται στο δρόμο είναι 10 μέτρα ανεξήγητο μπλοκάρισμα μπροστινού προς τα έξω σε σημείο για φυσικό πέρασμα για τις κατσίκες
    δ)τον πατέρα μου (πολύ αργός οδηγός) τον πήρε στο κυνήγι αγελάδα με το παπί του
    ε)Hayabusa με μπροστινή ζάντα σπασμένη και φοβερά εγκάυματα το παιδί από κατσίκα
    ζ) μεγάλο άγχος σε κάθε βόλτα για όλους, πχ γουρούνα με τα μικρά της στη μεγαλύτερη ευθεία του νησιού,

έτσι πρόχειρα, ότι ήρθε πρώτο στο μυαλό μου από τα συμβάντα στους επαρχιακούς δρόμους .

Μετά από αυτά και πόσα ακόμη που δεν ξέρω, δεν είναι το πρώτο μου πρόβλημα αν μπήκαν τα παιδιά οποιουδήποτε χρώματος στην υπηρεσία. Είναι κατακριτέο βεβαίως. Θέλω απλά να μην είναι ασύδοτοι οι κτηνοτρόφοι σε βάρος της υγείας του κόσμου.

Εντύπωση μου έκανε σε ταξίδι στην Λευκάδα, διπλανό νησί, που δεν είδα αφύλακτα ζώα στους επαρχιακούς δρόμους. Ζητάω πολλά?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Υπόψιν κύριοι οτι και εδώ αν χτυπήσετε κατσίκι , αγελάδα κτλ... θα τα πληρώσετε κανονικότατα γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να αποδείξετε οτι ο τσοπάνης δεν ήταν μαζί τους.

Δηλαδή και κερατάδες και δαρμένοι.

Κ εγω περναγα μετα να βρω τον κιορατα τον ιδιοκτητη της κατσικας να του ζητησω κ τα ρεστα;;;

Οχι χρηματα, αλλα να τον μπινελικωσω να ξαλαφρωσω...
    Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Όταν βρίσκουμε κάποια μηχανή παρατημένη στον δρόμο ;
    από PetranGR στο forum Ανακατασκευές (Restoring)
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2013, 01:30
  2. ΜΗΧΑΝΗ Vs ΠΑΠΙ
    από kokosKRITI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1099
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2009, 11:08
  3. η διαμάχη των αρσενικών στον δρόμο!
    από nimbus στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2007, 10:34
  4. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 18:39