Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Castrol - Honda Ten Kate WSBK 2011

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Ωραια χρώματα...
    Να ξαναέβγαζαν και το παρακάτω....
    Αυτό δεν θα ξαναπαίξει γιατί δεν γουστάρε ποτέ η Honda τα V2, εκτός του ότι δεν μπορούν πια να παίξουν με τα 4κυλινδρα.

Θα παίξει όμως RVF1000 V4 το 2012.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αυτό δεν θα ξαναπαίξει γιατί δεν γουστάρε ποτέ η Honda τα V2, εκτός του ότι δεν μπορούν πια να παίξουν με τα 4κυλινδρα.

Θα παίξει όμως RVF1000 V4 το 2012.

Λες να μας βάλει σ' έξοδα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    πάνε καλά οι δουλειές ,ε;

Παιδιά, εγώ αντιχοντακικός είμαι αλλά μου φαίνεται ξέρω την ιστορία του εχθρού καλύτερα από ότι εσείς οι χοντάκηδες ή οι κρυφοχοντάκηδες...τα V4 ήταν θεοπανάκριβα και για την χονδα και για τους πιο πορομένους υποστηρικτές της, αφού σταμάτησαν κάτι που κέρδιζε(περίπου)...και πέρασαν στα V2 με την βοήθεια του χά-έρ-σέ, όπου επίσης ήταν θεοπανάκριβα όταν τα μίσθωναν με εποπτεία χονδα αυστηρή στις ομάδες και στο τέλος επιστροφή.

Ενώ τώρα το cbr, το έχουν σε μια ντεμι-εργοστασιακή κατάσταση...κι όλα καλά και κυρίως φθηνά κι ας μην κερδίζει. Μάλιστα το γεγονός ότι σε τέτοιους καιρούς τσίμπησαν ΤΕΤΟΙΟ ΧΟΡΗΓΟ...με τέτοιο σαπάκι που έχουν...είναι απίστευτο...στρατοί ολόκληροι υπάρχουν και στηρίζουν σιωπηρά την αυτοκρατορία...βλέπε πεντρόζα...

Ας ήμανε κι εγώ μέτοχος στην Google, intel, microsoft και μερικών φαστ-φουντάδικων, να δείς τι λεφτά θα έριχνα στην Yamaha...που μοναχνοί τους δουλεύουν και την παλεύουν αξιοπρεπέστατα χωρίς να πρίζουν διαχρονικά τα μυαλά των καταναλωτών....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    πάνε καλά οι δουλειές ,ε;
    Σούπερ

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    κρυφοχοντάκηδες...

τόσο πολύ φάνηκε;

Παιδιά, εγώ αντιχοντακικός είμαι αλλά μου φαίνεται ξέρω την ιστορία του εχθρού καλύτερα από ότι εσείς οι χοντάκηδες ή οι κρυφοχοντάκηδες...τα V4 ήταν θεοπανάκριβα και για την χονδα και για τους πιο πορομένους υποστηρικτές της, αφού σταμάτησαν κάτι που κέρδιζε(περίπου)...και πέρασαν στα V2 με την βοήθεια του χά-έρ-σέ, όπου επίσης ήταν θεοπανάκριβα όταν τα μίσθωναν με εποπτεία χονδα αυστηρή στις ομάδες και στο τέλος επιστροφή.

Ενώ τώρα το cbr, το έχουν σε μια ντεμι-εργοστασιακή κατάσταση...κι όλα καλά και κυρίως φθηνά κι ας μην κερδίζει. Μάλιστα το γεγονός ότι σε τέτοιους καιρούς τσίμπησαν ΤΕΤΟΙΟ ΧΟΡΗΓΟ...με τέτοιο σαπάκι που έχουν...είναι απίστευτο...στρατοί ολόκληροι υπάρχουν και στηρίζουν σιωπηρά την αυτοκρατορία...βλέπε πεντρόζα...

Ας ήμανε κι εγώ μέτοχος στην Google, intel, microsoft και μερικών φαστ-φουντάδικων, να δείς τι λεφτά θα έριχνα στην Yamaha...που μοναχνοί τους δουλεύουν και την παλεύουν αξιοπρεπέστατα χωρίς να πρίζουν διαχρονικά τα μυαλά των καταναλωτών....

Τα 'χεις εντελώς χαμένα έτσι;

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ετσι λέει το σενάριο.

[QUOTE][i]Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    [i]

Nομίζεις οτι ξέρεις την ιστορία...
    Οι κανονισμοί οταν σταμάτησαν το RC45 ηταν σαφώς υπερ των V2 κάτι που δεν ισχύει πλέον στα WSBK.
    Οταν ξαναγβεί σε 2 χρόνια το πολύ το 1000ρι V4 Superbike της Honda εσύ θα λές παλι τα ίδια, γιατί είσαι κολλημένος Yamahaκιας.
    Οσο για την Yamaha, ακόμα και σαν παγκόσμια πρωταθλήτρια MotoGP δεν μπορεί να βρεί σπόνσορα...
    Λες η Castrol να μην ξέρει τι της γίνεται?

Ασε που το νέο V4 δεν θα είναι για τo WSBK απ οτι εχω καταλάβει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Τα 'χεις εντελώς χαμένα έτσι;
    Όχι ρε συ...απλά είμαι και λίγο προβοκάτορας....έτσι για το αλατοπίπερο...αλλά μια και πέρασες...δε μου λες και που έχω λάθος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Ετσι λέει το σενάριο.

Nομίζεις οτι ξέρεις την ιστορία...
    Οι κανονισμοί οταν σταμάτησαν το RC45 ηταν σαφώς υπερ των V2 κάτι που δεν ισχύει πλέον στα WSBK.
    Οταν ξαναγβεί σε 2 χρόνια το πολύ το 1000ρι V4 Superbike της Honda εσύ θα λές παλι τα ίδια, γιατί είσαι κολλημένος Yamahaκιας.
    Οσο για την Yamaha, ακόμα και σαν παγκόσμια πρωταθλήτρια MotoGP δεν μπορεί να βρεί σπόνσορα...
    Λες η Castrol να μην ξέρει τι της γίνεται?

Ασε που το νέο V4 δεν θα είναι για τo WSBK απ οτι εχω καταλάβει.
    Και θες να μου πεις πως η χόνδα λόγω κανονισμών...δεν την πάλεψε....η χόνδα...λόγω κανονισμών...

Και ναί έχεις δίκιο είμαι Yamahaκιας και αγαπάω...φταίω...

Πως το λέει ο Λεβέντης...φασισμός, προδοσία...αισχροί κι οι 2....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Για τα V4 έχεις δίκιο, το WSBK θα έπρεπε να είναι κάτι πιο light...και φθηνό για ευρύτερες μαζες...από ότι το MotoGP...αν οι εταιρείες το έχουν οριοθετήσει μαρκετίστικα έτσι...αλλά και ουσιαστικά...

Όχι ρε συ...απλά είμαι και λίγο προβοκάτορας....έτσι για το αλατοπίπερο...αλλά μια και πέρασες...δε μου λες και που έχω λάθος...

.....

αν εξαιρέσεις ότι ιστορικά κάπου το χάνεις, ότι τα R1 τα έχουν για σκουτερ στα πιτ γιατί αγωνιστικά δεν τα εχουμε να κάνουν κάτι, ότι τα CBR600 έχουν ξεκ@λιάσει τους πάντες και τα 1000 είναι μακράν καλύτερα κι απο τα duc, κατά τ' άλλα καλά τα λες.

Σούπερ

υπάλληλο θες;

αν εξαιρέσεις ότι ιστορικά κάπου το χάνεις, ότι τα R1 τα έχουν για σκουτερ στα πιτ γιατί αγωνιστικά δεν τα εχουμε να κάνουν κάτι, ότι τα CBR600 έχουν ξεκ@λιάσει τους πάντες και τα 1000 είναι μακράν καλύτερα κι απο τα duc, κατά τ' άλλα καλά τα λες.
    και πόσο καιρό έχει να πάρει πρωτάθλημα στα 1000 η χόντα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    και πόσο καιρό έχει να πάρει πρωτάθλημα στα 1000 η χόντα;

Αιώνες....

Ιστορικά, μπορεί να έχεις και δίκιο...αλλά εσένανε δεν σου κάνει εντύπωση πως στα 22 χρόνια των superbike, ενώ κατά καιρούς υπήρχαν αναβάτες με πολύ ταλέντο που δεν καβαλάγανε χονδα και κέρδιζαν με ιαπωνικές μηχανές, αλλά μετά η σιωπή και όλως τυχαίως είναι μετρημένο η χονδα να είναι μπροστά...και μετά να ακολουθούν οι υπόλοιποι ιάπωνες με μονίμως 2η τη yamaha...?

Και να μιλάμε για μηχανές ή για σκούτερ...που μια χρονιά αποφάσισε να εμφανιστεί ένας αναβάτης (Crutchlow) σοβαρός (τρόπος του λέγιν...) σε άλλη σέλα από χόνδα σε μια κατηγορία κατά κράτος ιαπωνική μονοπωλιακή αυλή και έσπασε τα κόκκαλα στο γυφτάκι 2ις παγκόσμιο με τεράστια εμπειρία...μήπως ο Λασκόρζ δεν άξιζε κι αυτός τρελό ταλέντο να κερδίσει, αλλά ξέχασα αυτός ήταν με καβασάκι...απαγορεύεται κι έρχεσαι και μιλάς για ξεκολιάσματα...

Τα χίλια χονδα που είναι μακράν καλύτερα από τον υπόλοιπο κόσμο, μάλιστα, ο κόσμος τα τελευταία 3 χρόνια είναι στο υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας και εξέλιξης και η χόνδα σαν να μην μπορεί να τον φτάσει τον κόσμο...σε όλα τα επίπεδα και πρωταθλήματα ξεκινώντας από τα Motogp...αλλά έτσι είναι...όταν κερδίζουν άλλες εταιρείες....κερδίζουν οι αναβάτες...κι όταν χάνουν χάνει η εταιρεία...ενώ όταν κερδίζει αναβάτης σε χόνδα (και ταλαντούχος δεν λέω) τότε όλα είναι καλά και η φωλίτσα για άλλη μια φορά θα είναι βολική και ζεστή και μεταξύ μας....η στερεοτυπία και η χουντική συμπεριφορά στην αποθέοσή της...κι εσύ καλά τα λες δεν λέω...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Honda CB600 (Hornet) 2011 - Παρουσίαση
    από PetranGR στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2011, 15:50
  2. Honda Hornet 2011
    από harris_x στο forum Honda
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2010, 17:54
  3. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41