Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: upside down βοηθεια............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nemes74

Re: Re: απ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    και το υψος να παρεις με αποστατες, τα ελατηρια θα ειναι αλλου για αλλου Νεμες. Ενας τροπος να παρεις και το υψος που θες και να σκληρηνουν, ειναι να βαλεις βαλβιδες αερα και να τα φουσκωσεις (λιγο).
    με τον αερα δηλαδη για ποσο υψος μιλαμε?βαλδιδες.....ναι,λογικα πρεπει να μπενουν........
    ride fast stay young!!!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    εγω με 5psi περιπου εχω το επιθυμητο στο dr800 που ομως ειναι ελαφρυτερο απο το αφρικα (και πιθανα να εχει και σκληροτερο ελατηριο το πηρουνι μου του klx650). Προβλημα με σκασμενες τσιμουχες δεν ειχα μεχρι τωρα και το πηρουνι δουλευει αρκετα καλα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ενας τροπος να παρεις και το υψος που θες και να σκληρηνουν, ειναι να βαλεις βαλβιδες αερα και να τα φουσκωσεις (λιγο).
    Άντε πάλι .....

Ρε συ Μπίγκουλα, θα πάρεις στον λαιμό σου κανένα άνθρωπο ...!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Άντε πάλι .....

Ρε συ Μπίγκουλα, θα πάρεις στον λαιμό σου κανένα άνθρωπο ...!!!
    μιλαω απο την προσωπικη μου εμπειρια, αν η δικια σου ειναι διαφορετικη εξεφρασε την ελευθερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Κι ότι έλεγα πότε θα μπει ο OldMan μιας και λέμε για αέρα στα καλάμια!

Φίλε nemes74, πριν από όλα αυτά εγώ βλέπω ότι τα καλάμια σου παίρνουν πάνω μια δαγκάνα μόνο. Υπάρχει άφρικα 750 με μονό δίσκο μπροστά; Ή θα το κάνεις με μονό δίσκο; Θα φρενάρει μετά;

Γιατί τον άξονα τον βολεύεις, φτιάχνεις αποστάτες, βρίσκεις τιμονόπλακες, ψάχνεις ελατήρια, αποστάτες, αλλάζεις ιξώδες στο λάδι, κουτσά στραβά το κάνεις να δουλεύει. Δαγκάνα πάνω στο καλάμι όμως άμα δεν έχει υποδοχή δεν μπορείς να βάλεις!
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Moderator
    μιλαω απο την προσωπικη μου εμπειρια, αν η δικια σου ειναι διαφορετικη εξεφρασε την ελευθερα
    Οι προσωπικές εμπειρίες έχουν θέση σε συζητήσεις του στυλ "Φάτον και δεν θα πονέσεις αφού εγώ δεν πόνεσα" ή "Πάρε και εσύ Yugo να μην είμαι μόνο εγώ μαλάκας" ...

Καλή η πλάκα αλλά όταν αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη ας την κόβουμε !!

Όσον αφορά στον αέρα μέσα στα καλάμια, τα έχουμε πει χίλιες φορές ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Κι ότι έλεγα πότε θα μπει ο OldMan μιας και λέμε για αέρα στα καλάμια!

Φίλε nemes74, πριν από όλα αυτά εγώ βλέπω ότι τα καλάμια σου παίρνουν πάνω μια δαγκάνα μόνο. Υπάρχει άφρικα 750 με μονό δίσκο μπροστά; Ή θα το κάνεις με μονό δίσκο; Θα φρενάρει μετά;

Γιατί τον άξονα τον βολεύεις, φτιάχνεις αποστάτες, βρίσκεις τιμονόπλακες, ψάχνεις ελατήρια, αποστάτες, αλλάζεις ιξώδες στο λάδι, κουτσά στραβά το κάνεις να δουλεύει. Δαγκάνα πάνω στο καλάμι όμως άμα δεν έχει υποδοχή δεν μπορείς να βάλεις!
    Δεν ειναι απαραιτητοι οι διπλοι δισκοι. Πιθανοτατα η EBC να βγαζει σουπερμοτο κιτ με αποστατη και 320μμ πλευστο δισκο που θα φρεναρει καλλιτερα απο τους διπλους μαμα του αφρικα.
    Παντως δεν βρισκω λογο να αλλαξουν τα πηρουνια αν δεν εξαντληθουν τα περιθωρια βελτιωσης των μαμα.

Οι προσωπικές επειρίες έχουν θέση σε συζητήσεις του στυλ "Φάτον και δεν θα πονέσεις αφού εγώ δεν πόνεσα" ή "Πάρε και εσύ Yugo να μην είμαι μόνο εγώ μαλάκας" ...

Αντι να τα γραφεις ολα αυτα, πες με λιγοτερα λογια το 'γιατι'.

Moderator
    Το "γιατί" έχει γραφτεί καμιά 500αριά φορές (από πολλούς και διάφορους) και - μα την Παναγία - το θεωρώ προσβλητικό της νοημοσύνης των περισσότερων να ξαναγράφονται τα ίδια πράγματα, γιατί αυτό σημαίνει ότι είτε δεν γίναν κατανοητά και αποδεκτά είτε ότι οι διφωνούντες δεν μπήκαν στον κόπο να το εκφράσουν....

Παλαιό μέλος

Re: ap

Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
    ναι απτο google.........τιποτα.......οχι 750 ειναι.....αυτο.....διορθωνεται μαλον με σκληροτερα ελατηρια η και αποστατες μεσα που θα τα συμπιεσο μονιμα προφορτιζοντας τα ακομα κιαν χασουν μερος της διαδρομης τους....αυτο δεν με ενδιαφερει,υψος θελω να παρει το μηχανακι.......5-6 ποντους.......υπαρχει τροπος να γινοταν αυτο με τα μαμα καλαμια?

Για να το ψηλώσεις, μπορείς να πάρεις (ή να φτιάξεις καλύτερα) εξωτερικούς αποστάτες για τα μαμα καλάμια από την africa queen και το αντίστοιχο σετάκι για το μοχλικό.

Πάντως εγώ θεωρώ (προσωπική άποψη) πως το ύψος του άφρικα είναι μια χαρά, δεν βρίσκει κάτω εύκολα, περνάει από σιχτίρια χωρίς να παθαίνει ζημιές και τις περισσότερες φορές στο χώμα τουλάχιστον, το σχετικά χαμηλό ύψος της σέλας είναι πλεονέκτημα.

Επίσης το μαμά πιρούνι με καλά ελατήρια και 10ράκι λαδι μεταμορφώνεται. Αυτό που θέλει αντικατάσταση είναι το μαμά αμορτισέρ που έχει πολύ γρήγορες αποσβέσεις και δεν διορθώνεται.

ap

Οι προσωπικές εμπειρίες έχουν θέση σε συζητήσεις του στυλ "Φάτον και δεν θα πονέσεις αφού εγώ δεν πόνεσα" ή "Πάρε και εσύ Yugo να μην είμαι μόνο εγώ μαλάκας" ...

kiomως παιδια καλα κανετε και λετε την γνωμη σας ολοι κιευχαριστω πολυ.......αυτο ηθελα γνωμες και μηπως καποιος αναγνρισει το συγκεκριμενο κοματι και βοηθηθω στο τι πλακες να ψαξω.....οποτε....παχυμετρο.....μετρημα διαμετρου ωστε να βρουμε αντιστοιχου μεγεθους πλακες.....και τα αλλα επονται.......ναι βασικα...με μονο δισκο θαναι.....δε πιστευω ναχει προβλημα....αν πει κανα ταψι 30αρης η 32οαρης με αποστατη στη δαγκανα και μεταλικο σωληνακι......μαλλον θα σταματαει........ οχι βια στα γηπεδα παιδες!!!ειρηνη ημιν!!!!!
    ride fast stay young!!!

απ

Δεν ειναι απαραιτητοι οι διπλοι δισκοι. Πιθανοτατα η EBC να βγαζει σουπερμοτο κιτ με αποστατη και 320μμ πλευστο δισκο που θα φρεναρει καλλιτερα απο τους διπλους μαμα του αφρικα.
    Παντως δεν βρισκω λογο να αλλαξουν τα πηρουνια αν δεν εξαντληθουν τα περιθωρια βελτιωσης των μαμα.
    μπραβο.....κατι τετοιο ειχα κατα νου........
    ride fast stay young!!!

απ

Αντι να τα γραφεις ολα αυτα, πες με λιγοτερα λογια το 'γιατι'.
    ενταξει βρε παιδια δεν εγινε και τιποτα δεν θιχτηκε κανενας.....και η πλακα καλη ειναι !!!χαβαλε κανουμε ετσι κιαλλιως κιοπου μπορουμε αλληλοβοηθιομαστε και γουσταρουμε!!!!
    ride fast stay young!!!

Re: Re: ap

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Για να το ψηλώσεις, μπορείς να πάρεις (ή να φτιάξεις καλύτερα) εξωτερικούς αποστάτες για τα μαμα καλάμια από την africa queen και το αντίστοιχο σετάκι για το μοχλικό.

Πάντως εγώ θεωρώ (προσωπική άποψη) πως το ύψος του άφρικα είναι μια χαρά, δεν βρίσκει κάτω εύκολα, περνάει από σιχτίρια χωρίς να παθαίνει ζημιές και τις περισσότερες φορές στο χώμα τουλάχιστον, το σχετικά χαμηλό ύψος της σέλας είναι πλεονέκτημα.

Επίσης το μαμά πιρούνι με καλά ελατήρια και 10ράκι λαδι μεταμορφώνεται. Αυτό που θέλει αντικατάσταση είναι το μαμά αμορτισέρ που έχει πολύ γρήγορες αποσβέσεις και δεν διορθώνεται.
    εξωτερικους αποστατες???γινεται αυτο?καμια φωτο απο κατι η ενα link?ναι και για αμορτισερ πισω παω γιατι ειναι χαλια....αν ξαναδιαβασεις απο την αρχη των ποστ θα δεις οτι ολα γινονται πρωτα για την εμφανιη,το ολο συνολο που εχω φτιαξει δεν συμφωνει με αυτο το καθησμενο...............παρουσιαστικο.........δες λιγο την φωτο για να καταλαβεις τι θελω να πετυχω....το υψος των αξονων των τροχων.....να φτασει στα σημαδια αποπου περναει η δευτερη γραμη............ ειναι τελειως καθισμενες.............κιεπειτα.....για λιγη βελτιωση ακαμψιας.....αν γινεται αυτο με τους αποστατες που λες ομως....μαλλον πιο φθηνα και πιο απλα θα μου βγει.....χωρις πολυ κοψε ραψε!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	26102010960y7y.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	79,4 KB 
ID:	221771
    ride fast stay young!!!

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: ap

Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
    εξωτερικους αποστατες???γινεται αυτο?καμια φωτο απο κατι η ενα link?ναι και για αμορτισερ πισω παω γιατι ειναι χαλια....αν ξαναδιαβασεις απο την αρχη των ποστ θα δεις οτι ολα γινονται πρωτα για την εμφανιη,το ολο συνολο που εχω φτιαξει δεν συμφωνει με αυτο το καθησμενο...............παρουσιαστικο.........δες λιγο την φωτο για να καταλαβεις τι θελω να πετυχω....το υψος των αξονων των τροχων.....να φτασει στα σημαδια αποπου περναει η δευτερη γραμη............ ειναι τελειως καθισμενες.............κιεπειτα.....για λιγη βελτιωση ακαμψιας.....αν γινεται αυτο με τους αποστατες που λες ομως....μαλλον πιο φθηνα και πιο απλα θα μου βγει.....χωρις πολυ κοψε ραψε!!!

για δες εδώ

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αντικατασταση συμβατικου πηρουνιου με USD (upside down)
    από 675 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2008, 10:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF