Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: προβλημα με τροφοδοσια καυσιμου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ftsmf
    ναι ρε ρειν γαμωτο... μου το λενε και μενα οτι εχουν θεμα τα καβα στα καρμπς γενικοτερα... αλλα θελω να το φτιαξω αυτο το μηχανακι.. μου αρεσει πως να στο πω...

λοιπον... οι εισαγωγες που ειχα βαλε στην αρχη και θεωρησα οτι τραβανε αερα ηταν οντως αρκετα μεγαλυτερες... ετσι λοιπον εβαλα του 400αριου τις εισαγωγες... οι οποιες ειναι εξωτερικα ολοιδιες και εσωτερικα μικροτερες σε διαμετρο.. αλλα και παλι φαινεται να παιρνει αερα... να κανω μια δοκιμη να βαλω φλατζοκολλα μηπως και σταματησε4ι να παιρνει αερα και πατησουν καλυτερα??? τι να κανω...??

τα ορινγκ υποψιν οτι τα αλλαξα κι αυτα σημερα...
    αν ειναι εστω κι ελαχιστα σκληρες η λυση ειναι μονο καινουριες...δυστυχως...

απο κει και περα τσεκαρε μια ,αν εισαι στεγανος στις ταπες των υποπιεσεων...θελω να πιστευω οτι δεν τιθεται θεμα φλαντζας καυσεως διοτι σε αυτη την περιπτωση,λυνεις moteur...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Με λίγη ντροπή ίσως ..???

τι μλκς

:rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

ογκωδες μελος Το avatar του/της ftsmf
    Με λίγη ντροπή ίσως ..???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ναι αλλα ειναι γνωστο πως ειμαι ξεδιαντροπος...

λοιπον... αλλαχτηκαν εισαγωγες σημερα και εβαλα και λιγη μαυρη φλατζοκολλα και το μηχανακι δουλεψε κανονικα.. ηταν απο τις εισαγωγες που δεν πατουσαν καλα λοιπον... θεμα φλατζας καυσης δεν υπηρχε... ειναι ολα καινουρια πανω στο μοτερ... αφου δουλευει λοιπον προς το παρον και αποκρινεται και στην ρυθμιση της βιδας του ρελαντι σειρα εχει να δεσω οτι εχει απομεινει και να το κυκλοφορησω για να δω πως λειτουργει για να το ρυθμισω...

μια ερωτηση για τα καρμπυρατερ τωρα....

εφοσον ειναι μικροτερα τα καρμπυρατερ εχουν δηλαδη μικροτερη διαμετρο απ'οσο πρεπει αυτο τι σημαινει πρακτικα...?? οτι περναει ο αερας με μεγαλυτερη ταχυτητα τραβωντας μαζι του περισσοτερο καυσιμο???μηπως αυτο σημαινει οτι πρεπει να κλεισω λιγο τον αερα που μπαινει στα καρμπυρατερ?? στα ψηλα εαν δω οτι δεν επαρκει το καυσιμο προφανως παιζουμε με ζιγκλερ??
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    εφοσον ειναι μικροτερα τα καρμπυρατερ εχουν δηλαδη μικροτερη διαμετρο απ'οσο πρεπει αυτο τι σημαινει πρακτικα...?? οτι περναει ο αερας με μεγαλυτερη ταχυτητα τραβωντας μαζι του περισσοτερο καυσιμο???μηπως αυτο σημαινει οτι πρεπει να κλεισω λιγο τον αερα που μπαινει στα καρμπυρατερ?? στα ψηλα εαν δω οτι δεν επαρκει το καυσιμο προφανως παιζουμε με ζιγκλερ??
    Ψυχραιμία ....!!!!

Το μικρότερο καρμπυρατέρ ΔΕΝ βάζει τον αέρα με μεγαλύτερη ταχύτητα (σ'αυτό παίζει ρόλο η ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ της εισαγωγής και του λαιμού - στένωση Venturi - στο ΙΔΙΟ καρμπυρατέρ)!

Με μικρότερο καρμπυρατέρ έχεις λιγότερο καύσιμο μίγμα (μικρότερη παροχή αέρα και κατά συνέπεια και μικρότερη - ποσοτικά - αναρρόφηση βενζίνης)!

'εν ξέρω αν μι πιαν'ς αλλά ιέτσ' είν' ιυτούνα τα διαουλοπράματα ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Ψυχραιμία ....!!!!

Το μικρότερο καρμπυρατέρ ΔΕΝ βάζει τον αέρα με μεγαλύτερη ταχύτητα (σ'αυτό παίζει ρόλο η ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ της εισαγωγής και του λαιμού - στένωση Venturi - στο ΙΔΙΟ καρμπυρατέρ)!

Με μικρότερο καρμπυρατέρ έχεις λιγότερο καύσιμο μίγμα (μικρότερη παροχή αέρα και κατά συνέπεια και μικρότερη - ποσοτικά - αναρρόφηση βενζίνης)!

ΜΑΛΙΣΤΑ.. τα επιασα μαστορα.... αλλα αφου δεν το εχω το πραγμα καλυτερα να το παω σε μηχανικο να τα ρυθμισει και να βρει και τι φταει που παιρνει αερα??? σωστος ο μικρος???
    κριμα... κι ηθελα να το φτιαξω ολο μονος μου για να εχω την ευχαριστηση...

edit...: και ναι... χθες δουλεψαν νορμαλ...και σημερα παλι ανεβαζει στροφες μονο του... ρελαντι 4000 σημερα με την βιδα του ρελαντι στον πατο....
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

λοιπόν παιδιά το μηχανάκι οκ... Σχεδόν δηλαδή... Βρήκαμε από που έπαιρνε αέρα και διορθώθηκε... Το μηχανάκι πήρε μπροστά δουλεύει άψογα από θέμα κινητήρα... Ούτε θορύβους ούτε τίποτα... Καρμπ κι αυτα πάρα πολύ καλά μετά από τη ρύθμιση.. Αντιμετωπίζουμε όμως άλλο θέμα τώρα... Το μηχανάκι έχει κόφτη στις 10χιλιάδες στροφές ακριβώς... Άσχετα με την ταχύτητα που εχω στο κιβώτιο... Και δεν είναι θέμα βενζίνης... Όταν λέω κόφτης το εννοώ... Παίζει να είναι από την ηλεκτρονική; να αλλάξω ηλεκτρονική ή υπάρχει κάποιος τρόπος άλλος; είναι και πανάκριβη η ηλεκτρονική...

Moderator
    Το μηχανάκι έχει κόφτη στις 10χιλιάδες στροφές ακριβώς...
    Και πολύ καλά κάνει ...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Το μηχανάκι έχει κόφτη στις 10χιλιάδες στροφές ακριβώς... Άσχετα με την ταχύτητα που εχω στο κιβώτιο... Και δεν είναι θέμα βενζίνης... Όταν λέω κόφτης το εννοώ... Παίζει να είναι από την ηλεκτρονική; να αλλάξω ηλεκτρονική ή υπάρχει κάποιος τρόπος άλλος; είναι και πανάκριβη η ηλεκτρονική...
    Προφανώς ο 'κόφτης' που περιγράφεις είναι τα 30ρια καρμπυρατερ σου.
    Και παλι καλα που παει 10.000 στροφές να λές.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ψυχραιμία ....!!!!

Δηλαδη αν εχουμε δυο καρμπυρατερ με ιδιο λογο στενωσης, αλλα το ενα ειναι λιγο μικροτερο απο το αλλο σε διαμετρο εισαγωγης, και τα δυο θα παρεχουν την ιδια ταχυτητα ροης σε ολο το φασμα στροφων?

edit για να βοηθησω λιγο, ο λογος στενωσης, το μονο που καθοριζει ειναι το λογο ταχυτητων στην εισαγωγη και τη στενωση...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Προφανώς ο 'κόφτης' που περιγράφεις είναι τα 30ρια καρμπυρατερ σου.
    Και παλι καλα που παει 10.000 στροφές να λές.

SAPILA τα καρμπυρατερ δεν ειναι 30αρια... ειναι 32αρια keihin και δεν ειναι αυτα που εχει το kawasaki(για το 400 λεω) απο την μανα του... αλλα τις πρωτες 2 μερες μετα την ρυθμιση δουλευε μεχρι 14000 το μηχανακι... απο προχθες το βραδυ αρχισε αυτο με τον κοφτη... και γι'αυτο μου ηρθαν στο μυαλο οτι εχει σχεση με ρευματα...

αλλα ετσι κι αλλιως ξερω πως ειναι οταν κοβει απο καρμπυρατερ το μηχανακι.. αυτο ειναι κοφτης... δηλαδη ο δεικτης ανεβοκατεβαινει σαν να εχεις πιασει κοφτη στροφων... και το κανει ακριβως στις 10... δεν νομιζω να ειναι τοσο ακριβη τα καρμπυρατερ..

γι'αυτο φοβαμαι μηπως ειναι η ηλεκτρονικη... η οποια δεν αλλαχτηκε με του 600... ειναι του 400... χωρις να ξερω βεβαια τι διαφορες εχουν μεταξυ τους οι 2 ηλεκτρονικες...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    ο λογος στενωσης, το μονο που καθοριζει ειναι το λογο ταχυτητων στην εισαγωγη και τη στενωση...
    Η οποία ταχύτητα καθορίζει την δύναμη (άρα και την ποσότητα) αναρρόφησης ...

@Μπίγκο: Ας μη αρχίσουμε την ψυχοτροπική ναυσιπλοϊα...

Και πολύ καλά κάνει ...

συμφωνω οτι πολυ καλα κανει μαστορα... και δεν ειμαι καυλογκαζος.. μπορω να το κυκλοφορω ετσι το μηχανακι αρκει να ξερω οτι δεν θα εχει περεταιρω προβλημα...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Η οποία ταχύτητα καθορίζει την δύναμη (άρα και την ποσότητα) αναρρόφησης ...

@Μπίγκο: Ας μη αρχίσουμε την ψυχοτροπική ναυσιπλοϊα...
    Τι λες μωρε????

...η διαφορα πιεσης μεταξυ εισοδου καρμπ και εξοδου ειναι διαφορετικη απο το αν εχουμε μεγαλο η μικρο καρμπυρατερ (για δεδομενες στροφες). Για την ακριβεια, η πιεση εισοδου του καρμπ ειναι η ιδια (ατμοσφαιρικη περιπου), αλλα η πιεση στο εσωτερικο του κυλινδρου ειναι αναλογη της πληρωσης, που εξαρταται απο την παροχη του καρμπ, που εξαρταται απο την διαμετρο του.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

HELLLLLOOOOOOOOOOOOO!!!!!! ειμαι και γω εδω guys.... αντι να διαφωνειτε ως προς τα καρμπυρατερ μου γιατι δεν διαφωνειτε καλυτερα για την ηλεκτρονικη μου(αν τελικα φταιει αυτη)???

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    ...η διαφορα πιεσης μεταξυ εισοδου καρμπ και εξοδου ειναι διαφορετικη απο το αν εχουμε μεγαλο η μικρο καρμπυρατερ (για δεδομενες στροφες).
    Ααα . καλά....

@ftsmf: Ενοχλείς, αν δεν το κατάλαβες ...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πρόβλημα με τροφοδοσία
    από xtasi στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2011, 16:37
  2. Προβλημα με ενδείξεις καυσίμου..
    από sub_zero στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 08:50
  3. Πρόβλημα με Transalp