Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 129

Θέμα: συγκεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

σου είπα κάτι κακό;

δεν αναφερομαι σε σενα φιλε,αλλα στα παλουκαρια που σπαμαρουν!η δεν το καταλαβες?
    καλαματιανος

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    δεν αναφερομαι σε σενα φιλε,αλλα στα παλουκαρια που σπαμαρουν!η δεν το καταλαβες?
    εδά το κατάλαβα.
    είμαι ψιλοσούρα απόψε και δε φτουράω, σόρρυ
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

εδά το κατάλαβα.

:rotflmao:

Παλαιό μέλος
    εδά το κατάλαβα.
    Εχετλαίος εμεις μπορει να διαφωνουμαι αλλα μπορουμαι και συζηταμε!!!!!!
    ουτε προσπαθω να σε πεισω οτι εχω δικιο,απλα μεταφερω πως ΕΓΩ αντιλανβανομαι και ζω εδω τα πραγματα!
    καποιος αλλος κατοικος μπορει να περνα καλα! δεν μπορουμαι να εχουμαι ολοι την ιδια αποψη!

μια χαρα εισαι ,δεν σε λυπαμαι καθολου αστα τα ψωφια και ρειχνε τα αντιδραστικα σου διαφορετικα θα πω οτι γερασες!!!!
    καλαματιανος

..
    Εκεί έμενα, δεν περνούσα καλά, μας ρημάξανε το σπίτι και τη ζωή, δεν αντέξαμε, φύγαμε.
    Εμείς μπορέσαμε. Κάποιοι άλλοι όχι.
    Μετά, πολύ μετά, όταν ηρέμησε λίγα-λίγα το κουρκούτι μου το άδειο, κατάλαβα ότι το πρόβλημα ήταν αλλού...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    οι παρανομοι δεν εχουν να χασουν τιποτα γιατι απο την παρανομια ζουν!
    θα χασουν αν επικρατηση νομιμοτητα της περιοχης!
    καλαματιανος

Αυτό με τα τζαμιά να μου ξεκαθαρίσεις λίγο τι εννοείς.
    Πιστεύω ότι αναφέρεσαι μόνο στα άτομα που μαζεύονται εκεί και όχι στην θρησκεία τους.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, προχθές πέρναγα από την Αχαρνών, νύχτα βαθιά, και τα "έκανα πάνω μου".

Έχεις απόλυτο δίκιο. Επικρατεί απόλυτη ανομία και τρόμος.

Δεν είναι οι νόμιμοι αλλοδαπο-μετανάστες το πρόβλημα, αλλά η ατιμωρησία.
    Και θα μου πεις, αν ο άλλος είναι λαθρομετανάστης, δεν τον νοιάζει τίποτα.

Χάλια!

Η Πολιτεία, πρέπει να βρεί λύση. Άμεσα!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

οι παρανομοι δεν εχουν να χασουν τιποτα γιατι απο την παρανομια ζουν!
    θα χασουν αν επικρατηση νομιμοτητα της περιοχης!
    Θα επικρατήσει νομιμότητα και εκεί κάποια στιγμή.
    Όταν θα πρέπει.

Παλαιό μέλος
    Εκεί έμενα, δεν περνούσα καλά, μας ρημάξανε το σπίτι και τη ζωή, δεν αντέξαμε, φύγαμε.
    Εμείς μπορέσαμε. Κάποιοι άλλοι όχι.
    Μετά, πολύ μετά, όταν ηρέμησε λίγα-λίγα το κουρκούτι μου το άδειο, κατάλαβα ότι το πρόβλημα ήταν αλλού...
    πιθανον να ναφερεσε οτι το σπιτι το πουλησατε τζαμπα η κανω λαθος και το κουρκουτι στο ειπε!
    καλαματιανος

Φίλε το έχουμε υπεραναλύσει το θέμα,

Το μεταναστευτικό είναι πρόβλημα, παύει να είναι απλά ένα φαινόμενο. Και μόνο με την λέξη "πρόβλημα" συνδυάζεται πια και όποιος δεν το καταλαβαίνει, δεν είναι σε θέση να κάνει σοβαρό διάλογο.

Και για να λυθεί αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να γίνει με τους όρους ούτε της Αριστεράς, όπου δεν αναγνωρίζει καν την διάσταση του προβλήματος, ούτε με τους όρους της ακροδεξιάς, που μόνη λύση βρίσκουν τα σπασμένα κεφάλια, το πέταγμα στην θάλασσα και γενικά το μίσος και την βία.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά πρέπει να αντιμετωπίσουμε σε σωστή βάση και με σωστή αντιμετώπιση, αν δεν βάλουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας δεν θα το λύσουμε ποτέ.

Ούτε τα πογκρόμ και οι σκούπες είναι λύση, ούτε η ελεύθερη είσοδος και η 30ημερη νόμιμη παραμονή που υπάρχει τώρα.

Δεν μπορείς να έχεις 50.000 νέους μετανάστες κάθε χρόνο, ούτε μπορείς να στείλεις πίσω στον θάνατο αιτούντες ασύλου απο περιοχές με πολεμικές συγκρούσεις. Οι αιτήσεις ασύλου, οφείλεις και πρέπει να τις ικανοποιείς μέχρι κάποιου βαθμού και με ουσιαστική αξιολόγιση

πχ δεν μπορείς να στείλεις έναν παλαιστίνιο, πίσω στην Γάζα όταν γίνονται πολεμικές συγκρούσεις. Ούτε μπορείς να δέχεσαι με αιτήσεις ασύλου απο απλούς οικονομικούς μετανάστες.

Τοίχος, στρατόπεδα κλπ είναι μαλακίες γιατί αντιμετωπίζετε μόνο μία διάσταση του προβλήματος. Μειώνεις το κύμα μέχρι το επόμενο, so what? αυτοί που είναι εδώ?

Δεν μπορείς να δώσεις ιθαγένεια στο σύνολο των μεταναστών, παράνομοι ή μη. Όπως δεν μπορείς να την αρνηθείς απο ένα παιδί που έχει μεγαλώσει, έχει εκπαιδευτεί και έχει ενηλικιωθεί στην Ελλάδα. Δεν μπορείς να την αρνηθείς και σε μια οικογένεια Αλβανών πχ, που είναι στην Ελλάδα 20 έτη, έχει σπίτι, δουλειά κλπ εδώ. Μπορεί να είναι η τρίτη-τέταρτη πατρίδα τους η Ελλάδα, αλλά δεν παύει να είναι πια πατρίδα τους

πιθανον να ναφερεσε οτι το σπιτι το πουλησατε τζαμπα η κανω λαθος και το κουρκουτι στο ειπε!
    ξενοικιάσαμε..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Αυτό με τα τζαμιά να μου ξεκαθαρίσεις λίγο τι εννοείς.
    Πιστεύω ότι αναφέρεσαι μόνο στα άτομα που μαζεύονται εκεί και όχι στην θρησκεία τους.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, προχθές πέρναγα από την Αχαρνών, νύχτα βαθιά, και τα "έκανα πάνω μου".

Έχεις απόλυτο δίκιο. Επικρατεί απόλυτη ανομία και τρόμος.

Δεν είναι οι νόμιμοι αλλοδαπο-μετανάστες το πρόβλημα, αλλά η ατιμωρησία.
    Και θα μου πεις, αν ο άλλος είναι λαθρομετανάστης, δεν τον νοιάζει τίποτα.

Χάλια!

Η Πολιτεία, πρέπει να βρεί λύση. Άμεσα!

δεν εχω και βεβαια κανενα προβλημα με την θρησκεια τουκαθε ανθρωπου που δικαιωμα του ειναι να πειστευει η να μην πειστευει οποιον θεο θελει!
    προβλημα ειναι που καθε 5 στενα υπαρχει και τζαμι 500 ατομων υπογειο χωρις προδιαγραφες και φοβαμαι οτι θα εχουμαι δυστηχηματα και απωλεια ανθρωπων σε σεισμο ,φωτια η δεν ξερω τι αλλο....
    ως με το θρησκευμα πειστευω για την ελλαδα πρεπει να παραμεινη χριστιανικο κρατος !!!!
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Φίλε το έχουμε υπεραναλύσει το θέμα,

Το μεταναστευτικό είναι πρόβλημα, παύει να είναι απλά ένα φαινόμενο. Και μόνο με την λέξη "πρόβλημα" συνδυάζεται πια και όποιος δεν το καταλαβαίνει, δεν είναι σε θέση να κάνει σοβαρό διάλογο.

Και για να λυθεί αυτό το πρόβλημα δεν μπορεί να γίνει με τους όρους ούτε της Αριστεράς, όπου δεν αναγνωρίζει καν την διάσταση του προβλήματος, ούτε με τους όρους της ακροδεξιάς, που μόνη λύση βρίσκουν τα σπασμένα κεφάλια, το πέταγμα στην θάλασσα και γενικά το μίσος και την βία.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά πρέπει να αντιμετωπίσουμε σε σωστή βάση και με σωστή αντιμετώπιση, αν δεν βάλουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας δεν θα το λύσουμε ποτέ.

Ούτε τα πογκρόμ και οι σκούπες είναι λύση, ούτε η ελεύθερη είσοδος και η 30ημερη νόμιμη παραμονή που υπάρχει τώρα.

Δεν μπορείς να έχεις 50.000 νέους μετανάστες κάθε χρόνο, ούτε μπορείς να στείλεις πίσω στον θάνατο αιτούντες ασύλου απο περιοχές με πολεμικές συγκρούσεις. Οι αιτήσεις ασύλου, οφείλεις και πρέπει να τις ικανοποιείς μέχρι κάποιου βαθμού και με ουσιαστική αξιολόγιση

πχ δεν μπορείς να στείλεις έναν παλαιστίνιο, πίσω στην Γάζα όταν γίνονται πολεμικές συγκρούσεις. Ούτε μπορείς να δέχεσαι με αιτήσεις ασύλου απο απλούς οικονομικούς μετανάστες.

Τοίχος, στρατόπεδα κλπ είναι μαλακίες γιατί αντιμετωπίζετε μόνο μία διάσταση του προβλήματος. Μειώνεις το κύμα μέχρι το επόμενο, so what? αυτοί που είναι εδώ?

Δεν μπορείς να δώσεις ιθαγένεια στο σύνολο των μεταναστών, παράνομοι ή μη. Όπως δεν μπορείς να την αρνηθείς απο ένα παιδί που έχει μεγαλώσει, έχει εκπαιδευτεί και έχει ενηλικιωθεί στην Ελλάδα. Δεν μπορείς να την αρνηθείς και σε μια οικογένεια Αλβανών πχ, που είναι στην Ελλάδα 20 έτη, έχει σπίτι, δουλειά κλπ εδώ. Μπορεί να είναι η τρίτη-τέταρτη πατρίδα τους η Ελλάδα, αλλά δεν παύει να είναι πια πατρίδα τους
    διαφωνω σε ελαχιστα μαζι σου οσο αφορα μονο το διαβατηριο και την ελληνικη ταυτοτητα που θα δωσεις σε καποιον αλλοδαπο ωστε να μην γεινουμαι μουσουλμανοι και να μην στραφει εναντιον της ελλαδας σε περιπτωση πολεμου με την χωρα που αυτος προερχετε!
    καλαματιανος

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    μπορει κυριοι να ειστε αλλοδαποι , οχι κατοικοι της περιοχης η να εχετε μια διαφορετικη αποψη στο θεμα μπορειτε να εκφρασθειτε και να μην σπαμαρετε γιατι εγω ποτε δεν το εχω κανει αυτο σε σας!
    δειχτε τουλαχιστον οτι εχετε καποιο σεβασμο στον εαυτο σας για να μπορουν να σας δειξουν και οι αλλοι τον αναλογο!
    ξερω προσπαθητε να κλειδωθει το θεμα ,ελπιζω μονο οι διαχειρηστες να μην το κανουν!

ζητω συγνωμη για το σπαμ αλλα βγηκε αυθορμητα και δεν νομιζω να εθιξε καποιον η εσενα προσωπικα. αν θες σβηνω και τα ποστ για να συνεχιστει το θεμα.
    οσο για το θεμα του αυτοσεβασμου βρισκεις οτι απο μια τετοια κινηση, δικαιουσαι να φτασεις σε τετοια συμπερασματα για ανθρωπους που δεν ξερεις καν?
    απο οσο ξερω για καμια 10 γενιες πισω αλοδαποι δεν υπηρξαμε οικογενειακως
    κατοικος της περιοχης δεν ειμαι, αλλα φοιτητης οντας, εμενα πλατεια βαθης, αριστοτελους, και πλατεια βικτωριας. φυσικα ειναι μεγαλο το προβλημα αλλα περα απο το να το διαβασουμε και να γραψουμε και 2 λογια εδω τι παραπανω περιμενεις δλδ?
    υπαρχουν αναλογα φορουμ κινησεις οργανωσεις που ειναι για την καθε περιπτωση και αν ψαχνεις λυση σε ενα φορουμ μοτοσυκλετας ειναι σαν να παω εγω σε κομωτηριο για να μου αλαξουν λαδια.
    πολυ φιλικα σου λεω χαλαρωσε γιατι μεχρι και εγκαθετους μας χαρακτηρισες.
    φιλικα παντα
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Πάντως,
    [σπαμ]
    κομμωτήριο και λάδια = αντιμετώπιση λαθρομεταναστών εν Ελλάδι.
    [/σπαμ]
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. διαμαρτυρια κραξιμο παραλιακου ΒΑR
    από filippos_hornet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 12:32
  2. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2004, 11:28
  3. Απαντήσεις: 29