Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Θέση Πινακίδας κυκλοφορίας

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    οι εποχές εχουν αλάξει το ξαναλέω δεν ειναι καιροί για καγκουριες και κυνηγητα μπονι και κλαιντ..
    πινακίδα απο κάτω και στο κάτω κάτω της γραφής αν πρέπει να πληρώσω πρόστιμο ας είναι...

δεν θα την κοπανήσω ομως απο μπλόκο για να παίξω με το κυνιγητο απο την στιγμή που είμαι νόμιμος εχω σκάσει ενα κάρο φράγκα για το μηχανημα και στο κάτω κάτω της γραφής δεν εχω να φοβηθω τίποτα.
    Επιπλέον πιστεύω οτι σε περιπτώσεις αστυνομικών που δίχνουν κάποια συγκεκριμένη συμπεριφορά ο πολίτης δεν ειναι ανύσχηρος να αντιδράσει και πάντα υπάρχει ο τρόπος να μιλήσει , το ζήτημα είναι ακριβώς πως θα μιλήσεις ....

ειναι γνωστό οτι "η συμπεριφορά φέρνει συμπεριφορά"...
    και η ζωή συνεχίζεται...

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Ήθελα να ξέρω, αν το μανιφέστο για την καλη συμπεριφορά των δημοσίων υπαλλήλων προς τους
    πολίτες, που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, καλύπτει και τους Αστυνομικούς....

Επίσης, αν υποθέσουμε οτι η νέα πολιτική των δημόσιων υπηρεσιών, δηλαδή να αναζητάει μόνη της πιστοποιητικά, δικαιολογητικά κτλ, μέσω άλλων υπηρεσιών, θα μπορύσαμε να γελάσουμε πάρα μα πάρα πολύ.

Φανταστείτε σε έλεγχο της αστυνομίας όπου ζητείται ας πόυμε η άδεια οδήγησης, να λες στον αστυνομικό "Εεεε χτες την κατέθεσα στο ΙΚΑ-ΜΙΚΑ-ΣΙΚΑ (λέμε τώρα) - Δεν πετάγεσαι να την φέρεις ? :a5:

:a028:
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Valentino_Ptossi
    η πινακιδα μου ηταν κανονικα μεχρι τη στιγμη που ενας ζητας σε μπλοκο στην πλατεια καραισκακη με εγραψε με το παπι της δουλειας γιατι ταχα μου η πινακιδα δεν ηταν ευαναγνωστη!η πινακιδα ηταν κανονικοτατα τοποθετημενη απλα επρεπε να με γραψουν για κατι οποτε δεν το πολυσηζητησα!βεβαια φοραγα κρανος, το μηχανακι ηταν πολυ σοβαρο,και ημουν απολυτα νομιμος! αλλα επρεπε να γραψουν οτι κινηται για να εκπληρωσουν το μπατζετ και να σχολασουν!τι να πεις!

απλα απο τοτε στη δικια μου μηχανη την εβαλα απο κατω για λογους αισθητικης και για τα ρανταρ στην εθνικη!σε μπλοκα σταματαω παντα!με εχουν γραψει μια φορα στα 2 χρονια και το προστιμο το θεωρω ασυμαντο. ξερω οτι παρανομω και την κληση την δεχομαι χωρις δευτερη κουβεντα!δεν δεχομαι ομως συμπεριφορα σαν σε εγκληματια!δεν νομιζω οτι ειμαι παραλογος!οσον αφορα τα χανια....στα μλοκα ποτε δεν σταματανε μηχανες εαν φορανε κρανος! απλα ειναι μην σου τυχει να χρειαστεις μπατσο!οχι γιατι οδηγας μηχανη!(εδω την εχουν αποδεχτει γιαυτο και κυκλοφορουν παρα πολλες!)αλλα γιατι δεν εισαι ντοπιος,αρα εισαι ταραχοποιος απο την φυση σου!την επομενη φορα θα δοκιμασω την τουριστικη αστυνομια μηπως ειναι καλυτερη!
    two beer or not two beer?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. τελη κυκλοφοριας...
    από ruyjin στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2015, 22:05
  2. Απώλεια πινακίδας ΚΑΙ σήματος τελών κυκλοφορίας
    από nikos_abel στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2013, 07:14
  3. Διαστάσεις πινακίδας κυκλοφορίας;
    από DimChios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2012, 12:40
  4. Θέση Πινακίδας
    από agrotemaxios στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2007, 14:59
  5. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2004, 09:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ