Φροντισε να πληρώνεις έστω και ενα μικρο ποσο της δόσης, ωστε το δανειο να μην θεωρείται ανενημέρωτο
![]()
Φροντισε να πληρώνεις έστω και ενα μικρο ποσο της δόσης, ωστε το δανειο να μην θεωρείται ανενημέρωτο
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αδελφια σας ευχαριστω ολους που ασχοληθηκατε και απαντησατε στο θεμα μου.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
Να υπενθυμισω οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΓΓΥΗΤΗ οποτε δεν νομιζω να τους δινω δικαιωμα να <ακουμπησουν κατι αλλο>
Τώρα που έσκασε λίγο το χειλάκι σου, πρέπει να σου πω πως αν αργήσεις να πας για περίοδο χάριτος ή λίγους μήνες τις δόσεις σου, όλο και κάτι θα σου ακουμπήσουν.![]()
Δεν θα είναι ακίνητο, αλλά θα στο(ν) ακουμπήσουν.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Τι εννοεις θα μου ακουμπησουν ? Τωρα εβαλες το (ν).........
Καταλαβα........
Πλακίτσα.
Ψηλά το κεφάλι, και πάντα αισιόδοξος.![]()
![]()
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Σε ευχαριστω φιλε να σαι καλα...... Ακομα δεν εχω φτασει σε αδυναμια πληρωμων αλλα δεν βρω δουλεια προς τα εκει παει η δουλεια...... Και ενταξει εγω μια μοτοσυκλετα πηρα ειναι αλλοι που εχουν παρει τεραστια δανεια με υποθηκες και ιστοριες. Με λιγα λογια γαμησε τα........
Αν στραβώσει το πράγμα, τη πουλάς στο κάτω κάτω και κάπου θα βρείς τα υπόλοιπα.
Πάντως, σε όσα συμβόλαια έχω συνάψει για τέτοια πράγματα, αναφέρουν ρητώς ότι η απαίτηση
περιορίζεται στο αγορασμένο προϊόν.
Δε ξέρω τι παίζει παραπέρα.
Η επιστημονική ομάδα του moto gr ας αναλάβει δράση.
Οποτε μαλλον λαθος ανυσηχουσα.......... Και οταν ειχα παει στην τραπεζα και μιλαγα με τον διευθυντη και τον ρωταγα <τι θα μου κανετε αν δεν την πληρωνω> Δεν μου απανταγε Αλλα μου ελεγε <Το ζητουμενο δεν ειναι αυτο> <Μα απαντειστε μου σας παρακαλω συμφωνα με τον νομο τι θα γινει αν δεν πληρωνω? Μα κυριε μου και το ενα και το αλλο> Συνολο τον ρωτησα 5-6 φορες και δεν μου απαντουσε. Ε σηκωθηκα και εφυγα....... Δεν σου απαντανε κατι στα ισια ρε γαμωτο.......
Πως θα πουλησει μηχανη με παρακράτηση;Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Αν στραβώσει το πράγμα, τη πουλάς στο κάτω κάτω και κάπου θα βρείς τα υπόλοιπα.
Ferengi ειναι;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οτι και καλα να συμφωνησω με καποιον να παμε μαζι στην τραπεζα να μου δωσει τα λεφτα να την ξεχρεωσω και εκεινη την ωρα να παμε με το ξοφλητηριο σε ενα ΚΕΠ να αλλαξουμε την αδεια να του δωσω και τα κλειδια και να γινει η τραμπα..... Κατι τετοιο εννοει ο φιλος
Με λιγη καλη θεληση ολα ειναι πιθαναΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πως θα πουλησει μηχανη με παρακράτηση;
Ferengi ειναι;![]()
![]()
![]()
Καλα αυτο ειναι λιγο ακραιο............. Αλλα μπορει να τυχει και στον καθενα (για να μην λεμε μεγαλες κουβεντες)
Τόσο πήγανε τα Vstrom??Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
για 4500 χιλιαρικα:a29:
![]()
![]()
![]()
![]()
Με παζαρια τοσο φτασανε :a39: :a39: :a39:
αυτο που θα σου γραψω ειναι 1000% σιγουρο....Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
Στα μεσα του 2010 πηρα δανειο και αγορασα μια μοτοσυκλετα (vstrom 650 2007) Οταν το πηρα το δανειο δουλευα αλλα αργοτερα μας διωξανε χωρις καμια προειδοποιηση...............
Εγω για το δανειο που πηρα δεν εχω βαλει κανεναν εγγυητη.........
Ας υποθεσουμε οτι εχω και καποια ακινητη περιουσια την οποια ομως φυσικα και δεν την υποθηκευσα για το ποσο των 4500 χιλιαδων ευρω.......
Αν λεμε ΑΝ εγω σταματησω να πληρωνω τις δοσεις τι μπορουν να μου κανουν ?
Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην πειραξουν καθολου τα ακινητα..........
το δανειο για την μηχανη δεν εχει καμμια σημασια...αυτο που φαινετε ειναι το δανειο...το οτι δεν μπηκε κανενας εγγυητης ειναι απλο γιατι με την φορολογικη σου δηλωση ειδαν οτι εχουν και καποιο περουσιακο στοιχειο (ακινητο οπως λες) αν σταματησεις να πληρωνεις...στο θεμα μας τωρα...
απο την στιγμη που δεν εχεις να πληρωσεις η διαδικασια εχει ως εξης...δεν ξερω ακριβως τις ορολογιες αλλα ετσι γινετε...μετα απο 3???(cpt) απληρωτους μηνες ζητανε την αποπληρωμη ολου του ποσου...αν εσυ δεν το κανεις αναλαμβανει το νομικο τμημα τις τραπεζας οπου σε παει δικαστικως απαιτοντας ολο το ποσο μεσω των περουσιακων στοιχειων σου...γινετε δεσμευση με εξωδικο/ασφαλιστικα μετρα???? (Ερρικα
) αυτης τις περιουσιας...αυτο σημαινει οτι δεν μπορεις να πουλησεις τιποτα...ανοιγουμε παρενθεση...αν το παιξεις πονηριδης και πουλησεις/μεταβιβασεις/χαρισεις οτι περιουσια εχεις σε καποιο τριτο προσωπο τα πραγματα χοντραινουν και εχεις και αλλο δικαστηριο για καταδολιευση...δηλαδη και αλλα δικαστηρια και χαμενα λεφτα και χρονος...κλεινουμε παρενθεση...αφου φτασεις στο δικαστηριο για την υποθεση του χρεους και ακομα δεν εχεις πληρωσει οριζετε πλειστηριασμος της δεσμευμενης περιουσιας (με αρχικη τιμη την αντικοιμενικη αξια και λιγο χαμηλοτερα)...αν το ακινητο πουληθει και ειναι επαρκες το ποσο που θα χρωστας (μαζι με δικαστικα εξοδα κλπ κλπ) εισαι οκ...αν ειναι παραπανω οτι περισεψει τα παιρνεις εσυ...αν ειναι λιγοτερα (δυσκολο βεβαια) δεν ξερω ακριβως τι γινεται...ολα τα παραπανω δικαστηριο/πληστειριασμος/κλπ μπορουν να αποφευχθουν αν κανεις ξεπληρωση ολου του χρεους +εξοδα εστω και την τελαιυταια στιγμη πριν ξεκινησει η εκδικαση...
με 2 λογια ολο το παραπανω....χρωστας 4.500...εχεις ακινητο αξιας 100.000 πραγματικη 50.000 αντικειμενικη...δικαστηριο....πλειστηριασμος...52.000 πωληται...παιρνεις πισω καμμια 40.000...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (1 ΣΤΟ 1000000 ΙΣΩΣ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ...
το πιο απλο ειναι αυτο που σου εγραψε ο cpt μιας και εισαι ανεργος και πρεπει να εχει αλλη νομοθεσια για τετοιες περιπτωσεις...η βρισκεις να πουλησεις το μηχανακι...βαζεις και τα υπολοιπα που λειπουν και κλινεις το θεμα αναιμακτα...ολα αυτα βεβαια με την συγκαταθεση τις τραπεζας (αν εχει παρακρατηση) και του αγοραστη που θα ξερει τι παιζει....
υ.γ. πριν χρονια σε καποιον γνωστο για ενα ποσο 100.000 δραχνων εβγαλαν το σπιτι σου στο σφυρι...για να μην πεταχτει κανας εξυπνακιας το λεω...
ελπιζω να σε βοηθησα...![]()