οπως ειπαν και πιο πανω βρισκεις τρανσαλπ σε αυτα τα λ7
περαστικα και αγυριστα![]()
οπως ειπαν και πιο πανω βρισκεις τρανσαλπ σε αυτα τα λ7
περαστικα και αγυριστα![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
παλικαρια δεν νομιζω οτι θα ξαναγυρισω σε ΤΑ και γενικα ουτε σε on - off. παω καρφι για γυμνο και καταληγω σε:
1) hornet 650 (πριν '05)
2) εχω ακομα ενδιασμο για cbf 250 αν μπορει να με καλυψει για διαδρομες πανω απο 200 km...
3) αν μορω να βρω super four αξιο
4) bandit 650 πριν απο '06 αν και εχω ενδιασμους για το ποσο σκυλια και αξιοπιστα ειναι σε σχεση πχ με το hornet.
1. φυσικάΑρχικά δημιουργήθηκε από Dios
παλικαρια δεν νομιζω οτι θα ξαναγυρισω σε ΤΑ και γενικα ουτε σε on - off. παω καρφι για γυμνο και καταληγω σε:
1) hornet 650 (πριν '05)
2) εχω ακομα ενδιασμο για cbf 250 αν μπορει να με καλυψει για διαδρομες πανω απο 200 km...
3) αν μορω να βρω super four αξιο
4) bandit 650 πριν απο '06 αν και εχω ενδιασμους για το ποσο σκυλια και αξιοπιστα ειναι σε σχεση πχ με το hornet.
2. Πάτρα - Αθήνα πήγαινα συνέχεια αλλά δεν ήταν ευχάριστο. 135 τελική και συνέχεια στα κόκκινα
3. Θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα ηλεκτρικά σε αυτό το μηχανάκι. Κατά τα άλλα πολύ καλό. Μόνη ένσταση η όχι μονή πίσω ανάρτηση
4. για τα 650 είτε αερόψυκτα είναι όχι μην έχεις ενδοιασμούς. Υπάρχουν εδώ μέσα παλικάρια με 90.000 χλμ με το αερόψυκτο και ούτε τσακ...
εργαλειο ......+1000 Dios ?? εχεις καμια σχεση με τον Dim Chios??Αρχικά δημιουργήθηκε από Dios
1) hornet 650 (πριν '05)
![]()
οντως αλλα με τα ιδια φραγγα για hornet πριν απο 05 περνεις bandit 650 και er6-n πιο νεο!
τι λες σ'αυτη τη συγκριση??
``
και ποιος σκατα ειναι ο dim chios?
`
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dios
και ποιος σκατα ειναι ο dim chios?
`
Ωχ...
στα 2500 βρισκεις και σουζουκι gs500f !
απλο μηχανακι ταξιδιαρικο οικονομικο και με 160 -170 ανετα ταξιδι και στην πολη αψογο!
στο λεω απο προσωπικη εμπειρια!
καλαματιανος
Kαι τί να κλάσει το GS500 μπροστά στο Hornet 600 που το βρίσκει με 2500?Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
στα 2500 βρισκεις και σουζουκι gs500f !
απλο μηχανακι ταξιδιαρικο οικονομικο και με 160 -170 ανετα ταξιδι και στην πολη αψογο!
στο λεω απο προσωπικη εμπειρια!
Το GS500 ηταν και είναι καλή μοτοσυκλέτα, αλλά εχει την μισή αποδοση και τα μισά φρένα. Καλό για μετακίνηση αλλά μέχρι εκεί. Ειναι πλέον 20 χρόνια πίσω, αφού είναι ίδιο απο το 90.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Το er6-n το βγαζουμε απο τη μεση γιατιιιι?
Και ας μου πει καποιος ποιος ειναι ο DimChios νιωθω σα να μην ξερω τον Γκαντι
Γιατί δεν παίζει σε αυτα τα χρήματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Dios
[B]Το er6-n το βγαζουμε απο τη μεση γιατιιιι?
Τον Dimchio θα το βρείς εύκολα, παντού είναι!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Α) σγηγγα του 03 θα μου κρατησει? ειναι αυτο που λεμε ασπαστο? αν δεις ενα με 70.000 θα πεις οκ παρτο τωρα ενηλικιωθηκε οπως θα ησουν σιγουρος μει μια αφρικανα ας πουμε?
και
β) δεν ειχα αλλοτε τη τιμη να γνωρισω τον πανταχου παρων...:smilea:
Κααααααααπως ετσι. Κοντά έπεσες............Αρχικά δημιουργήθηκε από Dios
Και ας μου πει καποιος ποιος ειναι ο DimChios νιωθω σα να μην ξερω τον Γκαντι![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dios
Και ας μου πει καποιος ποιος ειναι ο νιωθω σα να μην ξερω τον Γκαντι
Και ας μου πει καποιος ποιος ειναι DimChios νιωθω σα να μην ξερω τον Γκαντι [/B][/QUOTE]
Ο DimChios είναι ένα κωλόπαιδο του κερατά - άσχημος, άγριος, φωνακλάς, τσαμπουκάς που βρίζει όποιον κακομοίρη έχει την ατυχία να βρεθεί κοντά του - και συχνάζει εδώ μέσα.
Και καλά θα κάνεις να μείνεις μακριά του γιατί είναι ικανός να σε κλωνοποιήσει για πλάκα.
Είναι επαγγελματίας της κλωνοποίησης
![]()
![]()
![]()
Φιλικά
Vaska
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).