ΟΚ παιδια ,θανξ για τις απαντησεις![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
δεν μου το δινεις γιατι εχει χαλασει το air codition και τον εχω δαγκωσει σημερα?Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Μήπως είναι λίγο υπερβολικό να αναφερθούμε σε αρνητική ή θετική πίεση; Δύο τουλάχιστον ανεμιστήρες είναι το νόημα νομίζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Έναν 14άρι να βάζει (μπροστά απ' τους σκληρούς για να μην τους κλάψεις και αυτούς)
και έναν 12αρι αργόστροφο να βγάζει.
(Όχι δύο ίδιους γιατί υπάρχει και ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού)
1) Η πάστα (δλδ η θερμοαγώγιμη σιλικόνη) είναι πολύ σημαντική. Ζήτα από ένα φαρμακείο ισοπροπυλική αλκοόλη και καθάρισε τον επεξεργαστή σου από την παλιά. Μετά βάλε στο κέντρο του επεξεργαστή την καινούρια (θα σου πρότεινα arctic silver) σε ποσότητα περίπου δύο σταγόνων όπως προείπαν.Καλύτερα να νομίζεις ότι έβαλες λίγη παρά να βάλεις πολύ.
2) Πάρε ένα σπρέι και φύσα όλο το κουτί να καθαρίσει η σκόνη. Δε μιλάμε για σκονίτσες, μιλάμε για ΜΑΛΙΑ από σκόνη που μπορεί να θέλει χέρι/οδοντόβουρτσα για να ξεκολήσει από γωνίες ή ξύκτρες.
3) Πόσους ανεμιστήρες έχει το κουτί σου; Βάλε τουλάχιστον έναν στην πίσω μεριά. Δεν μας είπες ποιο κουτί έχεις αλλά ακόμα καλύτερα όπως προείπαν 2 ανεμιστήρες από 12cm και πάνω, έναν στην μπροστινή μεριά του κουτιού να φυσάει προς τα μέσα και έναν πίσω να φυσάει προς τα έξω.
4) Μάζεψε τα καλώδια που είναι μέσα στο κουτί ώστε να είναι στην "άκρη". να μην εμποδίζουν τον αέρα που κινείται.
Αν έχουν γίνει όλα αυτά δε θα χρειάζεται να έχεις ανοιχτό το κουτί για να ψύχεται ικανοποιητικά ούτε το καλοκαίρι εκτός αν έχεις πολύ μικρό κουτί. αν δεν θα είναι χειρότερο το να έχεις ανοιχτό το κουτί...
Πραγματικά υπάρχουν άτομα που πάνε το κουτί τους στο βενζιναδικο για να το φυσήξουν; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;
Βεβαίως...Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
Πραγματικά υπάρχουν άτομα που πάνε το κουτί τους στο βενζιναδικο για να το φυσήξουν; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Εντάξει... δεν είναι και ότι πιο κομψό να εμφανίζεσαι στον βενζινά σου με τον πύργο στο χέρι, αλλά γίνεται κουκούλι και το κυριότερο...ΤΣΑΜΠΑ... Και για 1-2 φορές τον χρόνο δεν γίνεσαι και πολύ γραφικός... :rotflmao:
Σιγά μην σκάω 10ευρα για αέρα κοπανιστό σε σπρέι...![]()
εννοείτε ότι ποτέ δεν αγόρασα αέρα... οδοντόβουρτσα, ξεσκονόπανο και λίγος πόνος παραπάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Βεβαίως...![]()
Εντάξει... δεν είναι και ότι πιο κομψό να εμφανίζεσαι στον βενζινά σου με τον πύργο στο χέρι, αλλά γίνεται κουκούλι και το κυριότερο...ΤΣΑΜΠΑ... Και για 1-2 φορές τον χρόνο δεν γίνεσαι και πολύ γραφικός... :rotflmao:
Σιγά μην σκάω 10ευρα για αέρα κοπανιστό σε σπρέι...![]()
αν δούλευα σε μαγαζί τεχνικός να είχα κάνα κομπρεσεράκι ή σπρέι.
Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;
το αστειο που το βλεπεις?[i]
Πραγματικά υπάρχουν άτομα που πάνε το κουτί τους στο βενζιναδικο για να το φυσήξουν; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B]