Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Γνωμη για ενα μαγαζι..

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    γιατί βασανίζετε το μυαλό σας ρε παίδες

Το μαγαζί που θα σου αγοράσει την μοτοσυκλέτα σου, θα κόψει τιμολόγιο αγοράς σε εσένα που του την πουλάς, έτσι είσαι καλύμένος για όλους του παραπάνω λόγους και διότι απλά αυτή είναι η διαδικάσία.

Στην εφορία μετά τί θα δείξεις για να τους πεις ότι το μηχανάκι έφυγε από το όνομα σου.

Το μαγαζί μετά το πότε θα κάνει την μεταβίβαση δεν σε νοιάζει, αφού έχεις τιμολόγιο στα χέρια σου.

Εγώ έχω αλλάξει αρκετά μηχανάκια, πάντα με αυτή την διαδικασία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loop
    τελος του 2011 θα την παρει στο ονομα του
    αργει πολυ το τελος του 2011

Τί να σου πω κανε ο,τι καταλαβαινεις,
    αλλα εγω στη θεση σου με δεδομενη την κατασταση της αγορας, και οτι θα μου εδινε καλο ποσο δεν θα το σκεφτομουν πολυ.

Αλλα απο την αλλη η αδεια κυκλοφοριας ουσιαστικα ειναι η πινακιδα. Δεν γινεται να την παραδωσεις και οταν την πουλησει αυτος να την ξαναβγαλει;

hold on before it's 2late
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    γιατί βασανίζετε το μυαλό σας ρε παίδες

Το μαγαζί που θα σου αγοράσει την μοτοσυκλέτα σου, θα κόψει τιμολόγιο αγοράς σε εσένα που του την πουλάς, έτσι είσαι καλύμένος για όλους του παραπάνω λόγους και διότι απλά αυτή είναι η διαδικάσία.

Στην εφορία μετά τί θα δείξεις για να τους πεις ότι το μηχανάκι έφυγε από το όνομα σου.

Το μαγαζί μετά το πότε θα κάνει την μεταβίβαση δεν σε νοιάζει, αφού έχεις τιμολόγιο στα χέρια σου.

Εγώ έχω αλλάξει αρκετά μηχανάκια, πάντα με αυτή την διαδικασία
    Δηλαδη εσυ λες οτι θα μου δωσει τιμολογιο για 7000 ευρω που μου την παιρνει και ειμαι καλυμενος με αυτο?...

καλα γενικα απλα σκεφτομαι το χειροτερο σεναριο που μπορει να υπαρξει για αυτο και η ολη κουβεντα...εγω καλου κακου εχω ετοιμασει μια υπευθυνη δηλωση αν μου δωσει και τιμολογιο καλως αλλιως ευχομαι να την πουλησει συντομα και ολα να πανε κατ'ευχην.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    αργει πολυ το τελος του 2011

Τί να σου πω κανε ο,τι καταλαβαινεις,
    αλλα εγω στη θεση σου με δεδομενη την κατασταση της αγορας, και οτι θα μου εδινε καλο ποσο δεν θα το σκεφτομουν πολυ.

Αλλα απο την αλλη η αδεια κυκλοφοριας ουσιαστικα ειναι η πινακιδα. Δεν γινεται να την παραδωσεις και οταν την πουλησει αυτος να την ξαναβγαλει;
    Καλα το να καταθεσω πινακιδα δεν επαιζε σαν σεναριο ειπαμε..απλα ξερεις φοβησμενος με ολα αυτα που ακουμε καθε μερα εκει εξω και με τα λαμογια που υπαρχουν και εχουν κοροϊδεψει απειρους φιλους μεσα απο το φορουμ μερικα πραγματα τα σκεφτεσαι δυο και τρεις φορες..

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loop
    Δηλαδη εσυ λες οτι θα μου δωσει τιμολογιο για 7000 ευρω που μου την παιρνει και ειμαι καλυμενος με αυτο?...

καλα γενικα απλα σκεφτομαι το χειροτερο σεναριο που μπορει να υπαρξει για αυτο και η ολη κουβεντα...εγω καλου κακου εχω ετοιμασει μια υπευθυνη δηλωση αν μου δωσει και τιμολογιο καλως αλλιως ευχομαι να την πουλησει συντομα και ολα να πανε κατ'ευχην.
    με τιμολόγιο πώλησης στα χέρια σου άς την πάρει οποιος θέλει στα @ρυδια σου

Σου ειπα τιμολόγιο πρέπει να πάρεις έτσι και αλλιώς για να το βάλεις στην εφορία και εκτός αυτού αφού θα πάρεις άλλη μηχανή από αυτόν θα σου κόψει και απόδειξη ότι παρέλαβε το Χ ποσό από εσένα για προκαταβολή νεου οχήματος, αυτή είναι η στανταρ διαδικασία και είμαστε όλοι καλυμένοι.

Παιδες σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...εδωσα την μηχανη τελικα πηρα υπευθυνες δηλωσεις οτι ειναι υπευθυνος αυτος κτλ..μηχανη δεν πηρα απο εκει απλα του πουλησα την δικη μου και μολις την πουλησει θα ανταλλαξω δηλωσεις για την εφορια με τον αγοραστη.

ouf
    pai ke afto
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Δεν ηξερα οτι ανησυχουσες τοσο ρε αδερφε....τοσο αγχως ουτε εγω δεν ειχα...
    τσακο μια να χαλαρωσεις

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 14:32
  2. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2007, 06:34
  3. ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ Tank Bag!!!
    από DT_Bear στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2005, 04:28
  4. Για ενα ονομα ζούμε .......