Δεν βλεπω παρεα για σημερα. Παιρνω ποδηλατο και φευγω. Καλο μεσημερι.
Δεν βλεπω παρεα για σημερα. Παιρνω ποδηλατο και φευγω. Καλο μεσημερι.
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
:o Άντε να πέφτουν οι προτάσεις! :o
"Qu ils mangent de la brioche"
Ελάτε Ηράκλειο μία φορά ρε να σας γνωρίσουμε και εμείς που έχουμε 125 και δεν έχουμε και χρόνο λόγω εξεταστικής να φύγουμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
:o Άντε να πέφτουν οι προτάσεις! :o![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Δεύτερη θέση πίσω υπάρχει αν ψήνεσαι... αρκεί να έχεις αδιάβροχα!!! γιατί ο καιρός μας τα έχει κάνει σαλάταΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Ελάτε Ηράκλειο μία φορά ρε να σας γνωρίσουμε και εμείς που έχουμε 125 και δεν έχουμε και χρόνο λόγω εξεταστικής να φύγουμε..![]()
![]()
Σε ποση ωρα;...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Καφέ στο Φόδελε.
@@ έχω..Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Δεύτερη θέση πίσω υπάρχει αν ψήνεσαι... αρκεί να έχεις αδιάβροχα!!! γιατί ο καιρός μας τα έχει κάνει σαλάτα![]()
![]()
Ευχαριστώ Γεράσιμε..Ελάτε πάντως να κανονίσουμε έναν καφέ έστω οι Ντόπιοι μέσα στη Βδομάδα..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Ε ας αφησουμε τη μηχαναδα, κι ελατε σπιτι μου για καφε. Τωρα.
Μιας και δε βλέπω κίνηση, θα δουλέψω λίγο.
Καφεδάκι πίνω και αύριο το πρωί αν ψήνεστε. Γράφουμε εδώ & αναλόγως.![]()
OK. Aς φτιαξω τοτε εγω εναν καφε να τον πιω, και βλεπουμε για τη συναντηση. Παντως οποιος θελει, ερχεται για παρεα.
Ίσως να τσιμπούσαμε τίποτα το βραδάκι? Τα έχω κάνει ότι ναναι στο μυαλό μου.
![]()
![]()
Πίσω σε λίγο δουλειά και αναλόγως πράττουμε.
Καλημερα πατριωτες.
Νεα μερα σημερα και μαλιστα με καλυτερες προδιαγραφες απο τη χθεσινη. Θα "παιξει" πραμα;...
Ωραία μέρα αλλά σήμερα δεν....
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"