Σελίδα 2 από 26 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 390

Θέμα: Φάκελος: 14ο 36ωρο

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Το περσινό μπορεί να μην σε έφτανε στα οδηγικά σου όρια σαν κάποια παλαιότερα..............δεν υστερούσε όμως καθόλου από αυτά που περίμεναν οι διαγωνιζόμενοι.

Παρόλο που ήταν μόνο 1100χλμ η μέση ωριαία ήταν σαφώς χαμηλότερη σε σχέση με προηγούμενα.

Πάντως με όσους συμμετέχοντες μίλησα σε κανέναν δεν φάνηκε λίγο............όλοι πέρασαν καλά 3 μέρες (μεγάλο συν αυτό).

Αλλωστε φαίνεται και στο πρόσωπο πολλών διαγωνιζόμενων................οι οποίοι δεν άφησαν κανένα κρουασάν στο νησί

Γειά σου ρε dimzab

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc04352 (small).jpg 
Προβολές:	370 
Μέγεθος:	63,5 KB 
ID:	222347
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Πέρσυ ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε 36άωρο και φέτος θα προσπαθήσω να ξαναπάω. Βασικά δεν το χάνω εκτός και αν κάτι σοβαρό συμβεί... μακριά από εμάς...
    Δεν μπορώ να πω αν ήταν φλώρικο ή όχι μιας και ήμουν πρωτάρης... φέτος θα σχηματίσω ποιο αντικειμενική άποψη... Έχω όμως την εντύπωση ότι το περσινό ήταν μοναδικό για πολλούς λόγους και σίγουρα τα χιλιόμετρα δεν ήταν πολλά πολλά αλλά ήταν όσα έπρεπε να είναι, στην πανέμορφη Κρήτη...Τα χιλιόμετρα στο επαρχιακό δίκτυο τση Κρήτης ήταν ζόρικα αλλά και διασκεδαστικά... Στην τελική μην κολλάτε σε νούμερα και ρεκόρ... η αίσθηση στη μεγαλόνησο 2 μέρες αλλά και 2 διανυκτερέυσεις στο καράβι ήταν σούπερ.
    Αν φέτος περάσω καλύτερα τότε θα είναι θαύμα

Τα λέμε και τότε μάγκες
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Πέρσυ ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε 36άωρο και φέτος θα προσπαθήσω να ξαναπάω. Βασικά δεν το χάνω εκτός και αν κάτι σοβαρό συμβεί... μακριά από εμάς...
    Δεν μπορώ να πω αν ήταν φλώρικο ή όχι μιας και ήμουν πρωτάρης... φέτος θα σχηματίσω ποιο αντικειμενική άποψη... Έχω όμως την εντύπωση ότι το περσινό ήταν μοναδικό για πολλούς λόγους και σίγουρα τα χιλιόμετρα δεν ήταν πολλά πολλά αλλά ήταν όσα έπρεπε να είναι, στην πανέμορφη Κρήτη...Τα χιλιόμετρα στο επαρχιακό δίκτυο τση Κρήτης ήταν ζόρικα αλλά και διασκεδαστικά... Στην τελική μην κολλάτε σε νούμερα και ρεκόρ... η αίσθηση στη μεγαλόνησο 2 μέρες αλλά και 2 διανυκτερέυσεις στο καράβι ήταν σούπερ.
    Αν φέτος περάσω καλύτερα τότε θα είναι θαύμα

Τα λέμε και τότε μάγκες
    Louki τα είπαμε και πέρσι στο 36ωρο και έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτά που γράφεις.

Η πρόθεση των Γκουτζαίων είναι να περάσεις καλά. Αυτό άλλωστε φαίνεται από το γεγονός ότι κάθε χρόνο 300 άτομα πληρώνουν τη συμμετοχή χωρίς να ξέρουν όταν πληρώνουν που θα πάνε.

Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Βρε λες?????? να κάνει και κανένα χιλιόμετρο η χοντρή????

Σπύρο, Σάκη, Ηλία και λοιπά κουλάδια το σκέφτεστε σοβαρά??

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

εγώ το σκέφτομαι σοβαρά μπιλαρε...

Ο φάνης με έχει "ζαλίσει" ,με υπό καλή έννοια,και πρέπει να το κάνω μια φορά στη ζωή μου...

Θα αρχίσω να μιλάω δειλά-δειλά και στο γυναίκακι μου για το συμβάν ,να το χει υπόψιν της από τώρα...

Αλήθεια πόσο είναι η συμμετοχή και τι περιλαμβάνει?

Πρέπει να πληρώσεις πριν μάθεις σε πιο μέρος θα γίνει?

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    αυτός ο φάνης .όλο λείπει όταν τον χρειαζόμαστε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    εγώ το σκέφτομαι σοβαρά μπιλαρε...

Ο φάνης με έχει "ζαλίσει" ,με υπό καλή έννοια,και πρέπει να το κάνω μια φορά στη ζωή μου...

Θα αρχίσω να μιλάω δειλά-δειλά και στο γυναίκακι μου για το συμβάν ,να το χει υπόψιν της από τώρα...

Κώστα το ψήνω άσχημα σου λέω και λέω να βάλω και τη Χρύσα στο παιχνίδι, αρκεί η μητέρα φύση να είναι με το μέρος μας.

Θα είμαστε σ' επικοινωνία.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

εάν ξεκινήσει απο Αθήνα η περίχωρα μέσα σίγουρα.

Εάν ξεκινήσει απο καμια θεσσαλονική η τίποτα άλλο παρόμοιο (όσο και σκληρό να ακουγεται για τις θυσίες που έχουν κανει οι βορειοελλαδίτες τόσα χρόνια) θα το σκεφτώ σοβαρά

γενικώς είμαι λίγο άτυχος γιατί πήρα χαμπάρι για το 36ώρο μόλις πρίν απο 3 χρόνια. Έλαβα μέρος στο προπέρσυνο και ξετρελάθηκα αλλά όπως είπα είμαι άτυχος

είμαι άτυχος γιατί απο πέρσυ βλέπω μια έντονη ανάγκη εκ μέρους του Guzzi Club να το κάνουν πράγματα διαφορετικά. Καλά κάνουν. βαρέθηκαν τα ίδια και τα ίδια. 13 36ώρα είναι αυτά!!!! τα χουν δει όλα

εγώ όμως που το πήα χαμπάρι εδώ και λίγο καιρό οτι υπάρχουν κι άλλοι άρωστοι σαν και μένα που ψάχνουν διχάλες στους δρόμους για να γυρνάνε συνέχεια σε επαρχιακά δεν το χω χωρτάσει ακόμα. Θέλω πάρα πολυ για παράδειγμα να κάνω ένα 36ώρο σαν του 2007. Αυτό μάλιστα. Αυτό ήταν σοβαρό 36ώρο.

Μπορεί και να ναι οι φόβοι μου βέβαια και α με διαψεύσουν φέτος οι γκουζέοι και να φτιάξουν κανα καλό σαν παλιά πάλι.

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Αλήθεια πόσο είναι η συμμετοχή και τι περιλαμβάνει?

Πρέπει να πληρώσεις πριν μάθεις σε πιο μέρος θα γίνει?

μολις ανακοινωθει η διαδρομη και οι ημερομηνιες, τοτε ξεκινανε κ οι συμμετοχες.
    το κοστος εξαρταται συνηθως απο το ταξιδι, αν θυμαμαι καλα προπερσι που ηταν στην πελοποννησο κ περιελαμβανε μια διανυκτερευση κ φουλ φαγητο, νομιζω ειχαμε δωσει 50 ευρω.
    περσι αντιστοιχα που πηγαμε κρητη, το κοστος συμμετοχης περιελαμβανε εισητηρια πλοιου, φαγητο, διαμονη κλπ. κ ηταν περισσοτερα.
    λογικα, αν ειναι στερια φετος, κ οχι νησι, θα ειναι οικονομικο.
    ουσιαστικα, εξτρα ειναι οι βενζινες σου, κ τα προσωπικα σου εξοδα.

πληρωνεις με την αιτηση συμμετοχης κ αφου γνωριζεις μερος (αλλα οχι συγκεκριμενη διαδρομη, ουτε χλμ).

...ξεχασα να αναφερω οτι συνηθως υπαρχεο ενα concept σεναριο σε καθε 36ωρο. πχ. τα καστρα της πελοποννησου, ο λαβυρινθος του μινωταυρου, κλπ
    στριβω, αρα υπαρχω..

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    εΘέλω πάρα πολυ για παράδειγμα να κάνω ένα 36ώρο σαν του 2007. Αυτό μάλιστα. Αυτό ήταν σοβαρό 36ώρο.

Μπορεί και να ναι οι φόβοι μου βέβαια και α με διαψεύσουν φέτος οι γκουζέοι και να φτιάξουν κανα καλό σαν παλιά πάλι.

το αυτο...
    στριβω, αρα υπαρχω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    εάν ξεκινήσει απο Αθήνα η περίχωρα μέσα σίγουρα.

Εάν ξεκινήσει απο καμια θεσσαλονική η τίποτα άλλο παρόμοιο (όσο και σκληρό να ακουγεται για τις θυσίες που έχουν κανει οι βορειοελλαδίτες τόσα χρόνια) θα το σκεφτώ σοβαρά

γενικώς είμαι λίγο άτυχος γιατί πήρα χαμπάρι για το 36ώρο μόλις πρίν απο 3 χρόνια. Έλαβα μέρος στο προπέρσυνο και ξετρελάθηκα αλλά όπως είπα είμαι άτυχος

είμαι άτυχος γιατί απο πέρσυ βλέπω μια έντονη ανάγκη εκ μέρους του Guzzi Club να το κάνουν πράγματα διαφορετικά. Καλά κάνουν. βαρέθηκαν τα ίδια και τα ίδια. 13 36ώρα είναι αυτά!!!! τα χουν δει όλα

εγώ όμως που το πήα χαμπάρι εδώ και λίγο καιρό οτι υπάρχουν κι άλλοι άρωστοι σαν και μένα που ψάχνουν διχάλες στους δρόμους για να γυρνάνε συνέχεια σε επαρχιακά δεν το χω χωρτάσει ακόμα. Θέλω πάρα πολυ για παράδειγμα να κάνω ένα 36ώρο σαν του 2007. Αυτό μάλιστα. Αυτό ήταν σοβαρό 36ώρο.

Όπως και να 'χει (κι εγώ το πήρα χαμπάρι αργά) είναι πολύ όμορφο να ξεφεύγεις έστω για 3 μέρες και να μη σκέφτεσαι τπτ άλλο από την οδήγηση με μια μεγάλη παρέα σε επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Τα χλμ δεν με φοβίζουν, παραδόξως ούτε η αξιοπιστία της BMW,
    μόνο οι γ@μημένες οι υποχρεώσεις με φοβίζουν. Από την άλλη το δικαιούμαι και πιθανότατα θα το πράξω, αν είσαι κι εσύ μαζί μας δεν το συζητώ θα σε ακολουθήσω και θα χαθούμε σίγουρα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
    μολις ανακοινωθει η διαδρομη και οι ημερομηνιες, τοτε ξεκινανε κ οι συμμετοχες.
    το κοστος εξαρταται συνηθως απο το ταξιδι, αν θυμαμαι καλα προπερσι που ηταν στην πελοποννησο κ περιελαμβανε μια διανυκτερευση κ φουλ φαγητο, νομιζω ειχαμε δωσει 50 ευρω.
    περσι αντιστοιχα που πηγαμε κρητη, το κοστος συμμετοχης περιελαμβανε εισητηρια πλοιου, φαγητο, διαμονη κλπ. κ ηταν περισσοτερα.
    λογικα, αν ειναι στερια φετος, κ οχι νησι, θα ειναι οικονομικο.
    ουσιαστικα, εξτρα ειναι οι βενζινες σου, κ τα προσωπικα σου εξοδα.

πληρωνεις με την αιτηση συμμετοχης κ αφου γνωριζεις μερος (αλλα οχι συγκεκριμενη διαδρομη, ουτε χλμ).
    Ευχαριστώ, κατατοπιστικότατη..Αυτό ακριβώς ήταν η ουσία της ερώτησης, Να μπορώ να υπολογίσω το μπάτζετ εξαρχής..Αφού τα περιλαμβάνει κιόλας όλα μέσα ακόμα καλύτερα.

Να φανταστώ το μόνο υποχρεωτικό είναι να είσαι 18. Δεν βρήκα κάτι άλλο στο motoguzziforum που έψαχνα. Εξοπλισμός ιδιαίτερος π.χ. ή τέτοια. Ο καθένας έχει την ευθύνη του εαυτό του.

Πρέπει να είναι καλή φάση πάντως η διοργάνωση.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    αυτός ο φάνης .όλο λείπει όταν τον χρειαζόμαστε...
    Ελα ρε εδώ είμαι

Τι θέτε?
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
    ........πελοποννησο κ περιελαμβανε μια διανυκτερευση κ φουλ φαγητο, νομιζω ειχαμε δωσει 50 ευρω.

πάνω απο 120

ακριβώς δε θυμάμαι.

βάλε και τις βενζίνες και κανα service / λάστιχα που μπορεί να χρειάζεσαι

κανα 300 το λιγότερο θα σου βγεί

Σελίδα 2 από 26 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φάκελος: 13ο 36ωρο
    από spyro στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 368
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2010, 13:40
  2. Επικίνδυνα σημεία*******φάκελος ΑΘΗΝΑ***μέρος Α΄΄
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα